OnaniaNoWay napísal:ok dik
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2011, 16:08)
prosim vas este sa chcem spytat ake su najlepsie cviky na predlaktie
Ruky
Re: Ruky
to aj mať budeš, predlaktie rastie blbo, je to dané hlavne geneticky a primárnym účelom svalstva v danej oblasti...takže, cvič základné cviky a predlaktie nerieš na začiatok, keď veľmi chceš, rob bicepsový zdvih s EZ činkou obráteným úchopom(dlane smerom dole) to zapája predlaktie
no pri predlaktí ani nie
ale nie samozrejme stravá je základ
ale nie samozrejme stravá je základ
http://www.doplnky-usa.sk/Blog/Cviky/
a ako tu uz bolo spomenute jedz jedz jedz cvic civc cvic...popripade skus kupit nejake gainery
(ale zasa pozor aby si nevyzeral ako kopa sadla potom
)
// deadlifty v 16 by som neodporucal (omg vodu kazem vino pijem....) ked nevies techniku na 10000000000000 percent
a ako tu uz bolo spomenute jedz jedz jedz cvic civc cvic...popripade skus kupit nejake gainery
(ale zasa pozor aby si nevyzeral ako kopa sadla potom
// deadlifty v 16 by som neodporucal (omg vodu kazem vino pijem....) ked nevies techniku na 10000000000000 percent
praveze nech robi mrtve tahy aj nech drepuje chlapec.. tak najskor porastie..xmatkoo napísal:http://www.doplnky-usa.sk/Blog/Cviky/
(ale zasa pozor aby si nevyzeral ako kopa sadla potom)
to je to... prisiel do fitka... mal si tam niekoho, kto ti povie aspon ako tak ako to mas robit... a chlapec pisal ze ma 183cm a 60kg... cize je vysoky a tenky... viac ako 65kg by som neoedporucal nalozit.
(a btw. DL s mensimi vahami? nech robi radsej s jednoruckami veci.... tak spravis ruky najlepsie)
(a btw. DL s mensimi vahami? nech robi radsej s jednoruckami veci.... tak spravis ruky najlepsie)
a koľko si prosímťa vážil keď si robil mrtvoly so 70? pretože ja som teda prvé mrtvoly so 70 rozhodne nedával a neviem si predstaviť aby si človek čo predtým v živote vo fitku nebol naložil hmotnosť približne takú ako je jeho váha...
no neakych 65kg som vazil.. ale tak trošku som si zhyboval doma.. aj nejake jednoručky som mal predtym ako som do fitka prišiel prvykrat..ColdRain napísal:a koľko si prosímťa vážil keď si robil mrtvoly so 70? pretože ja som teda prvé mrtvoly so 70 rozhodne nedával a neviem si predstaviť aby si človek čo predtým v živote vo fitku nebol naložil hmotnosť približne takú ako je jeho váha...