Dosť rokov dozadu som bol na jednej návšteve, a ponúkli mi rumový melón... Bol normálne nakrájaný v zaváraninovej flaši zaliaty rumom... Bolo to dačo vynikajúce. Má niekto skúsenosť/recept ako nato? v gúgli som našiel iba sádrový melón s rumom, ale to je asi niečo iné tipujem
Dunlop napísal:Dosť rokov dozadu som bol na jednej návšteve, a ponúkli mi rumový melón... Bol normálne nakrájaný v zaváraninovej flaši zaliaty rumom... Bolo to dačo vynikajúce. Má niekto skúsenosť/recept ako nato? v gúgli som našiel iba sádrový melón s rumom, ale to je asi niečo iné tipujem
Injekcana striekacka a velka ihla. Natiahnes rum a napichas do celeho melonu...
Asi tak nejako. A existuje aj verzia s vodkou. Veľká mňamka. Proste len napicháš melón striekačkou alebo rozdelíš melón na dve polovice, "vydlabeš" a do prázdneho "obalu" naleješ rum (alebo vodku) a do toho hodíš naspäť tie kúsky.
s kolegami vzdy v lete napichame 3 melony rumom injekcnov striekackou, zabalime do igelitu a ponorime do studne (mam ju na chate) nechame to tam az do vianoc... potom pre to zbehneme a na stedri vecer mame tri rodiny na stole pripravenu takuto chutovecku.... mozem to len odporucit je to genialne