Rusko
Re: Rusko
nebolo by najjednoduchsie si jednoduch priznat chybu, povedat "ano, citoval som ze X milionov rusov je bez kanalizacie a netusil som ze je to rovnake percento ako na slovensku. je to tak, kanalizacia tym padom nebude dobre prirovnanie, mozme ju teda prestat riesit a venovat sa dalsim ruskym blahobytom"...
lebo inak mas pravdu, je to cele len o tom ze dufa ze v poste najde nejaku chybu, nieco co nesedi a pokial sa podari tak je uplne fuk ze 95% prispevku ma zmysel a tam by sa mala diskusia odvijat ale uz bude len dookola fnukat o tej jednej veci, nechapajuc ze to nic realne nemeni.
lebo inak mas pravdu, je to cele len o tom ze dufa ze v poste najde nejaku chybu, nieco co nesedi a pokial sa podari tak je uplne fuk ze 95% prispevku ma zmysel a tam by sa mala diskusia odvijat ale uz bude len dookola fnukat o tej jednej veci, nechapajuc ze to nic realne nemeni.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
accid - tu post2445698.html#p2445698 pozrel som si cisla a nerozporoval to, a v clanku ktory som pri tej citacii linkoval toho bolo viac, aj ked vo forme zamyslenia toho, ze sa beznemu rusovi oplati ist na frontu, lebo si tym prilepsi pre nas Europanov smiesnou sumou, a to aj za cenu, ze bude musiet zabijat, alebo sam zomrie. A poukazujem na paradox, ze tu niektore skupiny obyvatelstva velebia Rusko ako svoj vzor a zem zasnubenu, kde je vsetko moralnejsie a trava zelenejsia.
Duleba: Rusi nás neberú ako rovnocenných, všeslovanská vzájomnosť im bola vždy ukradnutá. - YouTube
Autoeditácia príspevku po 16 hod 48 min 18 sek:
S prokremelskými motorkáři na východě. „Ať si vezmou celou Ukrajinu“ - Seznam Zprávy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
Autoeditácia príspevku po 16 hod 48 min 18 sek:
S prokremelskými motorkáři na východě. „Ať si vezmou celou Ukrajinu“ - Seznam Zprávy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
-
starysomar
Hardcore addict
„Dosvědčiti mohu, že Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. To už jsou mi milejší Maďaři, kteří proti nám bojují otevřeně, než Rusové, přibližující se s jidášským polibkem, aby nás pak strčili do kapsy. Tito pánové počínají všude místo ruský říkati a psáti slovanský, aby pak místo slovanský zas také ruský říci mohli.“
„Odjel jsem tam (do Ruska) jako Slovan, vrátil jsem se jako Čech.“
Karel Havlíček Borovský
„Odjel jsem tam (do Ruska) jako Slovan, vrátil jsem se jako Čech.“
Karel Havlíček Borovský
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Červený koberec namiesto zatknutia. Putin sa v Mongolsku cíti bezpečne.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/72 ... -zadrzali/V Moskve si nerobili ťažkú hlavu pred cestou Putina do Ulánbátáru. „S našimi partnermi z Mongolska máme výborné vzťahy. Samozrejme, že všetky aspekty prezidentovej návštevy boli starostlivo pripravené," citovala agentúra TASS hovorcu Kremľa Dmitija Peskova. Keď Putin vystúpil z lietadla, prešiel sa po červenom koberci a vykonal prehliadku čestnej stráže spolu s mongolským prezidentom Uchnágínom Chürelsüchom.
-
harrison314
Hardcore addict
To bude skor tym, ze Mongolsko sa vedla Ruska bezpecne neciti, zial jeho dalsi sused je Cina. Keby zatkli putina netusili by co sa stane a netusi to nik. Hoci pochybujem, ze by Rusko zvladlo vojnu na dvoch frontoch, tak Mongolsko asi nema chut na navstevu ruskych tankov, aj ked hroiacich.curta napísal: 03 sep 2024, 15:26 Červený koberec namiesto zatknutia. Putin sa v Mongolsku cíti bezpečne.
Na druhej strane Mongolsko nema zaujem posilnovat ropovody a plynovody, ktore idu cez jeho uzemie. Hoci to pravdepodobne odkyve, ale ked pride na lamanie chleba bude sa vykrucat. Totiz Rusko pri svojej politike nema spojencov, ono ma staty pre ktore je momentalne vyhodnejsie sa na nom nabalit ako sa da.
Rusko a Cina nemá dobré historické skúsenosti s Mongolskom tak aj preto. Poloaziat Putin sa dobre cíti v Mongolsku, nečudujem sa.
" Totiz Rusko pri svojej politike nema spojencov " - krelemský režim vládnuci v Rusku má spojencov až až, až ked padnú potom bude mať Rusko spojencov viac na západe a menej medzi diktátormi sveta. Kedysi Rusko čelilo diktátu vládnucich šľachtických rodov najmä z Nemecka.
" Totiz Rusko pri svojej politike nema spojencov " - krelemský režim vládnuci v Rusku má spojencov až až, až ked padnú potom bude mať Rusko spojencov viac na západe a menej medzi diktátormi sveta. Kedysi Rusko čelilo diktátu vládnucich šľachtických rodov najmä z Nemecka.
-
harrison314
Hardcore addict
Akch ma Rusko spojencov?
Bielousko - tam Lukasenka drzi pri moci ruska armada, on na vyber nema, ani Bielorusko.
Cina - ta Rusko momentalne ekonomicky vyciciava.
India - uplne rovnako.
KLDR - no to by som este bral. Ale tych spaja skor to, ze su to diktatori.
Iran - navzajom sa tiez extra nemusia, ale maju rovnakeho nepriatela.
Potom je tu Kazakstan a niektore okolite postkomunisticke krajiny, tie sa kamaratia, lebo tam ma Rusko svoju armadu.
Ja viem, ze to trochu prehanam. Ale tie krajiny bud Rusko vycicavaju a zneuzivaju, ze je vo vojne, alebo su k spolupraci donutene okolnostami.
EDIT: Plus by som pripomenul, ze Putinov rezim nepovazuje staty ako Cesko a Slovensko za staty, ale skor za figurky na svojej sachovnici.
Bielousko - tam Lukasenka drzi pri moci ruska armada, on na vyber nema, ani Bielorusko.
Cina - ta Rusko momentalne ekonomicky vyciciava.
India - uplne rovnako.
KLDR - no to by som este bral. Ale tych spaja skor to, ze su to diktatori.
Iran - navzajom sa tiez extra nemusia, ale maju rovnakeho nepriatela.
Potom je tu Kazakstan a niektore okolite postkomunisticke krajiny, tie sa kamaratia, lebo tam ma Rusko svoju armadu.
Ja viem, ze to trochu prehanam. Ale tie krajiny bud Rusko vycicavaju a zneuzivaju, ze je vo vojne, alebo su k spolupraci donutene okolnostami.
EDIT: Plus by som pripomenul, ze Putinov rezim nepovazuje staty ako Cesko a Slovensko za staty, ale skor za figurky na svojej sachovnici.
-
starysomar
Hardcore addict
Podstatne triezvejší pohľad, než ten iný.
-
starysomar
Hardcore addict
Všetkých na Slovensku?
Spojenci kremelského režimu resp. Ruska ako takého. V prípade porážky režimu by sa zoznam zmenšil.
1. Cina, 2. India, 3. Irán, 4. Bielorusko, 5. Srbsko, 6. KLDR, 7. Venezuela, 8. Brazilia, 9. JAR, 10. zločinecké organizácie z Mexika, Talianska, Ruska, Južnej Ameriky, Kaukazu, oligarchovia azijskej aj moslimskej národnosti, + po politickej stránke aj s Hamasom hoci ich utoky označili za terorizmus, 11. Kazachstan, 12. kvôli Erdoganovi aj Turecko po ekonomickej stránke, 13. Kuba, 14. Syria s Assadom, 15. Vietnam, 16. Madarsko kvoli Orbánovi, 17. Izrael, 18. menej rozvinuté štáty centrálnej Afriky, 19. skrytý spojenci a sympatizanti z Europy aj po ekonomických väzbách (aj určití politici + táto vláda SR), 20. Nikaragua, 21. Saudská Arabia + menšie bohaté arabské štáty, 22. Indonezia, 23. Cecensko s Kadyrovom, 24. štáty centrálnej Azie - Uzbekistan, Kyrgystan, Turkmensko, 25. obranná spolupráca s Pakistanom, 26. Armensko...minimálne tento zoznam krajín aj hnutí o ktorom viem a často aj bez vojenskej pritomnosti Ruska bez pokynu kremelskeho režimu.
1. Cina, 2. India, 3. Irán, 4. Bielorusko, 5. Srbsko, 6. KLDR, 7. Venezuela, 8. Brazilia, 9. JAR, 10. zločinecké organizácie z Mexika, Talianska, Ruska, Južnej Ameriky, Kaukazu, oligarchovia azijskej aj moslimskej národnosti, + po politickej stránke aj s Hamasom hoci ich utoky označili za terorizmus, 11. Kazachstan, 12. kvôli Erdoganovi aj Turecko po ekonomickej stránke, 13. Kuba, 14. Syria s Assadom, 15. Vietnam, 16. Madarsko kvoli Orbánovi, 17. Izrael, 18. menej rozvinuté štáty centrálnej Afriky, 19. skrytý spojenci a sympatizanti z Europy aj po ekonomických väzbách (aj určití politici + táto vláda SR), 20. Nikaragua, 21. Saudská Arabia + menšie bohaté arabské štáty, 22. Indonezia, 23. Cecensko s Kadyrovom, 24. štáty centrálnej Azie - Uzbekistan, Kyrgystan, Turkmensko, 25. obranná spolupráca s Pakistanom, 26. Armensko...minimálne tento zoznam krajín aj hnutí o ktorom viem a často aj bez vojenskej pritomnosti Ruska bez pokynu kremelskeho režimu.
-
harrison314
Hardcore addict
Blastbit - zlocinecka/mafianska organizacia nie je stat.
Staty v Juznej Amerike su sice spojenci, ale kvoli ich uspenemu komunizmu su na pokraji sebalikviadacie. To nie je pre Rusko parner ani spojenec.
Podobne je to zo statmi v Afrike, tam sa Rusko drzi viac menej kvoli Wagnerovcom a vojenskej sile.
A Madarsko, to je kategoria sama o sebe. Orban ma prirodzene blizsie k dikatatorskmu rezimu ako ku slobodnej europe.Ale nemoze ist k Putinovi blizko, lebo by ho zozral keby moze a dopadol by rovnako ako Lukasenko alebo Kadirov.
Tieto krajina spaja to, ze veria hru z nulovym suctom, a teda bud niekoho zozeriem alebo niekto zozerie mna, nieco ako stare dobre komunisticke, kto nekradne okrada svoju rodinu. Kazdy s tychto statov chce hrat podla vlastnych pravidiel a na ukor ostatnych, dohody dodrzuju, len ked sa im to hodi a ani nie krajine ale konkretnemu diktatorovi (to sme videli nedavno pri Armensku, alebo Ruskych olympijskych hrach).
Pre to zapad, ktory dokaze spolupracovat a plnit dohody bude na tom lepsie aj ekonomicky aj kuturne aj slobodami. Samozrejme ak nezaspime na vavrinoch a nacionalistickej politike.
Staty v Juznej Amerike su sice spojenci, ale kvoli ich uspenemu komunizmu su na pokraji sebalikviadacie. To nie je pre Rusko parner ani spojenec.
Podobne je to zo statmi v Afrike, tam sa Rusko drzi viac menej kvoli Wagnerovcom a vojenskej sile.
A Madarsko, to je kategoria sama o sebe. Orban ma prirodzene blizsie k dikatatorskmu rezimu ako ku slobodnej europe.Ale nemoze ist k Putinovi blizko, lebo by ho zozral keby moze a dopadol by rovnako ako Lukasenko alebo Kadirov.
Tieto krajina spaja to, ze veria hru z nulovym suctom, a teda bud niekoho zozeriem alebo niekto zozerie mna, nieco ako stare dobre komunisticke, kto nekradne okrada svoju rodinu. Kazdy s tychto statov chce hrat podla vlastnych pravidiel a na ukor ostatnych, dohody dodrzuju, len ked sa im to hodi a ani nie krajine ale konkretnemu diktatorovi (to sme videli nedavno pri Armensku, alebo Ruskych olympijskych hrach).
Pre to zapad, ktory dokaze spolupracovat a plnit dohody bude na tom lepsie aj ekonomicky aj kuturne aj slobodami. Samozrejme ak nezaspime na vavrinoch a nacionalistickej politike.
Nie štát ale spojenci kremelskeho režimu (2x). Zvyšnú časť odsekov v príspevku nijak nespochybňujem.
Autoeditácia príspevku po 1 deň 2 hod 13 min 42 sek:
No tu niektorí nie. Ak si liberálno-progresívny tábor podporujuci kapitalizmus myslel, že len oni vedia všetko a všade boli, že práve oni prinesú to svetlo do SR a sveta, tak keby tu niektorích čítajú tak ich vyhodia z tábora. Inak politické kiksy tohto tábora pribúdajú.
Nikto súci nepochybuje čo sa deje v Rusku ale aj popísať kto a prečo to tak zariadil, pre to a toto je Rusko hrozba voči Europe má svoje súvislosti.
Autoeditácia príspevku po 1 deň 2 hod 13 min 42 sek:
Tipujem, že odpovede sa už nedočkáš. Prišiel-rypol-odišiel. Jedna vec že ani ja som s niečim nesuhlasil v teme vojna na UA čo si písal, druhá vec že sa obe strany snažia si to rozpísať a prečo sa kto zmýlil alebo kto v čom má pravdu.ArkanoviTigrovi napísal: 02 sep 2024, 20:53 ty si sedis na kabli alebo naozaj povazujes ironiu za mentalnu poruchu?
No tu niektorí nie. Ak si liberálno-progresívny tábor podporujuci kapitalizmus myslel, že len oni vedia všetko a všade boli, že práve oni prinesú to svetlo do SR a sveta, tak keby tu niektorích čítajú tak ich vyhodia z tábora. Inak politické kiksy tohto tábora pribúdajú.
Nikto súci nepochybuje čo sa deje v Rusku ale aj popísať kto a prečo to tak zariadil, pre to a toto je Rusko hrozba voči Europe má svoje súvislosti.
To hovoríš o Arkanovi a curtovi?
Načo odpisovať ak ani jeden s vás nevie odpovedať na otázky a ignorujete 99% postov a vyberáte si len to čo vám vyhovuje. To je, ako vypisovať si ľudmi na fesjbuku, čiže mrhanie času.
Blastbita som ešte, ako tak bral, ako miestami zmýšľajúceho užívateľa, ale posledné dni sa v každej jednej téme ukazuješ, že si na úrovni curtu či Akrkana. Vy traja ste sa tu našli, na živo by ste boli isto najlepší kamoši, "naveky".
Nepíšem o nich. Aký je tvoj názor na linky čo som poslal + vyjadrenia Putina ? https://www.aktuality.sk/clanok/GieXQRF ... biely-dom/
V každej jednej téme ? aj v tej o Tescu-Lidlu-Kauflandu, alebo ked žena potrebuje pomoc pri hladaní serialu ? Pre niekoho kto považuje ironiu za mentálnu poruchu, zrejme hej.
V každej jednej téme ? aj v tej o Tescu-Lidlu-Kauflandu, alebo ked žena potrebuje pomoc pri hladaní serialu ? Pre niekoho kto považuje ironiu za mentálnu poruchu, zrejme hej.