rýchly internet T-mobile

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
papo15
Novice
Novice

rýchly internet T-mobile

Príspevok od používateľa papo15 »

Potreboval by som poradit ohladom mobilneho pripojenia na internet, vzal som si RI2 od T-mobilu na skusku (7dni), no a moje otazka znie: Je možne, če počas tejto skusobnej doby operator umelo zvysuje rýchlosť pripojenia, tak,aby som si myslel, ze pripojenie je naozaj rychle (relativne)???. Ma s tym niekto skusenosti, a teda ci mu to slapalo rovnako aj po uplynuti skusobnej doby??? vdaka
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

rychlost pripojenia je 2 Mbps, ale vacsinou menej - zalezi to od kvality signalu...a urcite nie je mozne aby operator "umelo" zvysoval rychlost pocas toho tyzdna...
po uplynuti toho tyzdna ti pojde net stale rovnako...teda..niekedy rychlejsie, niekedy pomalsie - podla signalu...

\\napiste to este aspon piati :roll:
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

konyk87 napísal:rychlost pripojenia je 2 Mbps, ale vacsinou menej - zalezi to od kvality signalu...a urcite nie je mozne aby operator "umelo" zvysoval rychlost pocas toho tyzdna...
po uplynuti toho tyzdna ti pojde net stale rovnako...teda..niekedy rychlejsie, niekedy pomalsie - podla signalu...
Presne tak ja to mam na chalupe a ide to v pohode:) ni je to sice ako tu v kancli ale da sa to vydrzat :)
viper0512
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa viper0512 »

Bobr napísal:Presne tak ja to mam na chalupe a ide to v pohode:) ni je to sice ako tu v kancli ale da sa to vydrzat :)
jj.. zalezi od signalu.. ak ten internet budes pouzivat tam kde ho pouzivas aj behom toho tyzdna a si spokojny nie je co riesit.. len sa moze stat ze potom ho zoberes niekam kde signal bude shitny, a tam potom aj rychlost bude na nic..:)
Napísať odpoveď