S40/128x160/téma

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

S40/128x160/téma

Príspevok od používateľa T1n0 »

No tak budem stručný...

behám po weboch a hladám rôzne free témy pre takýto mobil, konkrétne 3110, ale všetky témy sú, úprimne povedané otrasné! neviem ale témy už môže spraviť (s prepáčením) aj tá najväčšia lama ktorá v sebe nemá ani kúsok estetického cítenia a potom to tak dopadne, tak hladám nejakú fakt peknú tmavú tému, ktorá nevyzerá fádne a gýčovsky, text musí byť dobre čitatelný, ikony aby asovali farebne do témy, proste nie nejaký šmejd, Ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

T1n0
Medium Expert
Medium Expert

áno skúšal, zapáčilo sa mi odtial zopár tém, ale v mobile, nič moc, a hlavne väčšina mala po okrajoch biele pásy, aj na pozadí, aj menu atd., mne ide o to, aby ste mi ponúkli overenú tému, s ktorou ste spokojný :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

pozri na zedge.net

alebo napíš do google 3110 themes
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak ked nesi taka lama tak si nemozes neaku vytvorit ?? :roll:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Filipito napísal:tak ked nesi taka lama tak si nemozes neaku vytvorit ?? :roll:
A tak vytvorit sa da, samozrejme, ale aby to vyzeralo dobre uz tak lahko nie. Lebo tam musis nadrbkat ikonky podla seba, ak nechces zakladne, takisto prechody pri cakani na operacie musis zohnat animacie, ak nechcem obycajne a zakladne atd. Cize nemusi byt lama, ale toto neurobi poriadne.
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

ono by stačilo keby mi ponúknete nejaký web, kde sú émy z náhladom pozadia, menu, sms listeru, prehravaca, processingu atď....lebo všade je len názov a náhlad pozadia :?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

T1n0 napísal:ono by stačilo keby mi ponúknete nejaký web, kde sú émy z náhladom pozadia, menu, sms listeru, prehravaca, processingu atď....lebo všade je len názov a náhlad pozadia :?
zedge.net
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

ok se*em na všetky weby, a rozhodol som sa že si tému vytvorím :-) no akurát keď sa mi chcelo, tak som zistil že nejde upload na ownskine, tak som editoval kódy v theme description.xml :-) mno a je to tam na štýl:

menu_id="messages"

a potom aké obrázky sa tam majú aplikovať, no ja som náhodou pridal zo srandy id foťáku, nastavil ikonu, a teraz v menu nemám 12 položiek, ale 13, takže sa chcem spýtať, či niekto nevie všetky IDčka ktoré sa dajú použiť, a kde by sa dala upraviť štruktúra, aby menu nebolo 3x3 ale 3x4, ďakujem...
Napísať odpoveď