Ahojte, zakladam vlastnu temu, pretoze v tej o kupe mobilu je chaos, ked pise viac ludi na rozne dotazy.
Chcem si kupit co najlepsi fotomobil cca do 500 eur, beriem ale aj bazarovky ktore su vo vybornom stave, takze strucne zhrniem:
Najskor som uz bol rozhodnuty pre P20 Pro, potom som ale zistil z recenzii, ake slabe video nataca a to ma dost odradilo + fotenie do 16:9 len pri 7 Mpx ma tiez nepotesilo.
Zvazujem potom S9/S9+, no neviem nikde najst nejake porovnanie fotiek tychto dvoch. Predpokladam vsak, ze S9+ bude na tom lepsie, ale ci nejak vyrazne ? S9 ma take kompaktnejsie rozmery, co mi celkom vyhovuje.
Potom je tu este OnePlus 6T, ktory sa mi dost paci a podla recenzii vyzeraju fotky velmi slusne. Nevyhodou je vsak, ze si ho neviem nikde vyskusat a pozriet nazivo, kedze sa u nas nepredava.
Co by ste z toho vybrali vy ? Pripadne tip na nieco ine ?
Este doplnim, ze som asi 2 tyzdne pouzival Xiaomi Mi8, no ten velmi nezvladal fotenie v horsom svetle a ma prilis siroky vyrez, ktory mi nevyhovuje.
S9/S9+ vs OnePlus 6T
S9/S9+ vs OnePlus 6T
nemyslis vazne ze nevies najst foto test s9 a s9+
najdes ho na fony, mobilmania, mobilenet.cz a najdes aj vela slepych foto testov, keby som prave nestal v mhd tak ti hodim aj linky ale urcite to najdes aj sam, a neviem co este chces pocut, vsetko najlepsie uz bolo spomenute, mozes pozriet este i8/ i8 plus
najdes ho na fony, mobilmania, mobilenet.cz a najdes aj vela slepych foto testov, keby som prave nestal v mhd tak ti hodim aj linky ale urcite to najdes aj sam, a neviem co este chces pocut, vsetko najlepsie uz bolo spomenute, mozes pozriet este i8/ i8 plus
Re: S9/S9+ vs OnePlus 6T
K Oneplus 6T len tolko ze fotak ma rovnaky ako Oneplus 6, ktory kupis napr. z Gearbestu okolo 350-380€ (64/128GB verzia).
Inak pozeram ze 6T ma alza na predajni v BA, mozno tam bhde aj vystaveny. Ak nie, prinajhorsom kupit - skusit - vratit
Inak pozeram ze 6T ma alza na predajni v BA, mozno tam bhde aj vystaveny. Ak nie, prinajhorsom kupit - skusit - vratit
Re: S9/S9+ vs OnePlus 6T
Myslel som porovnanie fotakov medzi S9 a S9+ a take veru neviem najst ... asi nefotia rovnako ked jeden ma 2 objektivy, ci ?