Šanca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

triple napísal:to sú všetko veci čo všetci dobre viem .. ALE.. nie vždy sa to dá uplatniť aj ked viem že by som to tak mal daná situácia hovorí o inom...
ale toto sú len teoretické lamentovačky
teoria sa dáva veľmi ťažko do praxe, pretože v tejto tématike väčšinou ide PROTI intuícií... Väčšinou sú tieto veci niečo, čo sa môže zdať veľmi nepríjmené pre vykonanie.. preto tieto teórie bývajú skôr odsudzované... máte nejakého cassanova známeho? Pozorujte jeho správanie k ženám, možno vás to inšpiruje a uvidíte, že tieto veci robí stále a prirodzene...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo ja by som tu jedného mal.. je pravda že má plno žien a holky sú úplne v shite z neho a dokonca sa bijú o neho.. správa sa ku nim ako ku veciam alebo hračkám..
síce ja osobne by som to vedel tiež tak robiť ako on (jedného času sme tak ťahali spolu a pretekali sa) ale postupom času som si uvedomil že to nieje najsprávnejšie a nejak som od toho upustil..
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:jo ja by som tu jedného mal.. je pravda že má plno žien a holky sú úplne v shite z neho a dokonca sa bijú o neho.. správa sa ku nim ako ku veciam alebo hračkám..
síce ja osobne by som to vedel tiež tak robiť ako on (jedného času sme tak ťahali spolu a pretekali sa) ale postupom času som si uvedomil že to nieje najsprávnejšie a nejak som od toho upustil..
to znamená, že si sa správal ako "nečistý chlapec" :D ... no tak to využi omg... skombinuj to s galantnosťou a všeboecnou schopnosťou byť etický. Prisuň stoličku, otvor dvere, rozprávaj sa s babou milo a prívetivo a pritom rob tie svoje hry tak, aby to v nej spôsobovalo že si nepredvídateľný... prečo by si nemohol spôsobovať aby z Teba baby boli v shite a zároveň byť k nim prívetivý? Magická kombinácia.

Mimochodom neber si to zle, ale neverím, že ak by si to dokázal robiť v plnej sile, že by si od toho "upustil". Mám veľa známych, ktorí sú tejto nátury a keď ju človek má, nezbaví sa jej, tak ako sa nemôže zbaviť toho, že má istej farby oči... proste to je odvecovka. My opinion
To nie je o recepte, alebo o nejakých postupoch: dvihni ľavú nohu a žmurkni pravým okom... jednoducho o charaktere, pocitu istoty alebo o tom, či sa muž proste správa dospelo a mužsky, nie ako dotieravec, či vagabund... "character is destiny" (nepamätám kto to povedal)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mimkorn napísal:jednoducho o charaktere, pocitu istoty alebo o tom, či sa muž proste správa dospelo a mužsky, nie ako dotieravec, či vagabund... "character is destiny" (nepamätám kto to povedal)
to je presne to čo som myslel asi o dva tri príspevky vyššie..
ja som upustil od toho "bezcharakterného" prístupu a prinútil ma k tomu jeden pohlad zlomenej dievčiny.. ten pohlad bol zronený ale zároven strašne silný a vtedy som to nezvládol .. také niečo som nikdy pred tým nevidel a povedal som si že už ho ani nechcem nikdy vidieť
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mimkorn:si sa nejako rozpisal..asi sa fakt vyznas...
ja som nepovedala ze chlap si najde k zene cestu cez darceky , preco podla vas musi byt vsetko materialne??? mne tu nejde o veci hmotne..ide o to ako sa spravas...kaslem ti na darceky ak ich nedavas priamo od srdca lebo vies ze druhemu urobia radost..
ano neistota je dobra v tom ze sa viac snazis...treba byt trochu zahadny a nevylozit vsetky karty na stol, ale zase ked budes babu odmietat , moze sa stat ze sa karat obrati a potom ta bude odmietat ona... ziadna vasa teoria nieje stopercentna....ved kazdy sme iny...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:mimkorn:si sa nejako rozpisal..asi sa fakt vyznas...
ja som nepovedala ze chlap si najde k zene cestu cez darceky , preco podla vas musi byt vsetko materialne??? mne tu nejde o veci hmotne..ide o to ako sa spravas...kaslem ti na darceky ak ich nedavas priamo od srdca lebo vies ze druhemu urobia radost..
ano neistota je dobra v tom ze sa viac snazis...treba byt trochu zahadny a nevylozit vsetky karty na stol, ale zase ked budes babu odmietat , moze sa stat ze sa karat obrati a potom ta bude odmietat ona... ziadna vasa teoria nieje stopercentna....ved kazdy sme iny...
no jo, to je o tom dead-zone, ktorý som spomínal... Nájsť správnu rovnováhu medzi týmito dvoma pólmi a podľa circumstances sa prispôsobovať na jednu alebo druhú stranu, podľa toho, čo sa chce dosiahnuť
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mimkorn: pekne rozpravas, dal by som ti zas K+ alae nemozem :) Akurat tie cudzie slova :D

Inak suhlasim s tym, ze zeny NECHCU (ci uz vedome alebo podvedome) to co tvrdia ze chcu. Alebo to chcu a ked zistia ze o com to je tak zmenia priority a zas to nechcu.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Mimkorn: pekne rozpravas, dal by som ti zas K+ alae nemozem :) Akurat tie cudzie slova :D

Inak suhlasim s tym, ze zeny NECHCU (ci uz vedome alebo podvedome) to co tvrdia ze chcu. Alebo to chcu a ked zistia ze o com to je tak zmenia priority a zas to nechcu.
veľmi dobre povedané... mimochodom thx, vážim si... šak keď si raz spomenieš na mňa ta poteší k+... musím povedať že to prináša celkom príjemnučké pocity si všimnúť že stúpla karma... sa mi to ľúbi :D až som zas začal chodiť na hojko .. a cudzie slová len za to, bo mám pocit, že lepšie daktoré vystihujú podstatu :) sorry fakt, už sa budem krotiť
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Fabo napísal:Mimkorn: pekne rozpravas, dal by som ti zas K+ alae nemozem :) Akurat tie cudzie slova :D

Neviem, neviem. Uvediem príklad jednej baby. Krásna, milá , prítažlivá a sama. Ked niekto ide na vec , zkrotí ho vetami o kamaratstve a dodá, že chce zodpovedného a spoľahlivého . Koniec . Podla nej nikto zatial tomuto nevyhovoval. ( A to akože ani ja !! čo je už čo povedať 8) 8) :D )
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

d4nt3 napísal:Neviem, neviem. Uvediem príklad jednej baby. Krásna, milá , prítažlivá a sama. Ked niekto ide na vec , zkrotí ho vetami o kamaratstve a dodá, že chce zodpovedného a spoľahlivého . Koniec . Podla nej nikto zatial tomuto nevyhovoval. ( A to akože ani ja !! čo je už čo povedať 8) 8) :D )
nepoznam ju nahodou? :D
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

z vlastnej skusenosti viem, ze ked je to az prilis dokonale, tak to cloveka prestane bavit... a mozno podvedome obcas vyvola nejaky spor.. aby to okorenil :) tymto nehovorim ze som to robila. iba prva veta je pravda. proste ked vsetko klape a je to ruzove tak po case to uz nie je take skvele...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tereza napísal:z vlastnej skusenosti viem, ze ked je to az prilis dokonale, tak to cloveka prestane bavit... a mozno podvedome obcas vyvola nejaky spor.. aby to okorenil :) tymto nehovorim ze som to robila. iba prva veta je pravda. proste ked vsetko klape a je to ruzove tak po case to uz nie je take skvele...
to je súčasťou toho, čo treba robiť. Proste trafiť všetko :) mimochodom mne sa to zdá trochu choré koreniť si vzťahy hádkami len tak z nudy... ak je to kvôli syndrómu aby sme sa mali dobre, musíme vedieť, aké to je mať sa zle, tak si pustím telenovelu, pozrem si ako sa tam všetci hádajú a zas mi je dobre...

/edit tereza jasnačka no prob :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

dobre, tak som to napisala blbo, ale chapeme sa snad..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

MimKoRn napísal:V prvom rade je dôležité dostať sa do stavu, kedy človek nič nepotrebuje. Aby som bol konkrétny: Najprv by sa mal človek uistiť, či netúži bo osobe z potreby. Napríklad vám chýba pocit blaha. Pocit radosti a šťastia. A vyhľadávate ho u druhého. Takto sa odsudzujete už teraz k záhube. Na druhej strane je pocit istoty. To platí skôr u dievčat (to prvé u chlapcov) Nevyhľadávaš náhodou pocit istoty a dúfaš, že Ti ho ten druhý dá? Nie nie, nevstupuj do vzťahu v súvislosti s potrebou, lebo ho odsúdiš k záhube.
To je naozaj pravda, ale čo potom, keď si už v tom stave, čo si spomínal, ale predtým si si to už s prepáčením pre*ral? :) K+
Eritrea napísal:kazda baba sa da zmotat.:) staci vediet na ake miesta mas posobit, musis ju poznat vediet co ma rada...co chce..a nejako nepriamo jej to davat ..ona po case zisti ze ty si pri nej vzdy ked to potrebuje..a ze si vlastne "TEN "
Táto teória "TOHO" je veľmi zaujímavá. A dokonca aj veľmi zaujímavá pre prax, ale chlap musí vedieť, čo dievča/žena potrebuje, kedy to práve potrebuje a či to potrebuje práve vtedy, keď si chlap myslí, že to žena potrebuje. A potom je to už by to malo byť fajn. Ale keď to nezistí, tak to môže dopadnúť úplne naopak. :)
MimKoRn napísal: (a pre boha živého nikdy sa pri žene nesmej :D)
No toto by ma naozaj zaujímalo, že prečo... :?: :lol:
MimKoRn napísal:Počul som veľa krát dievčatá rozprávať o tom, že chcú milého chlapca, ktorý ich bude počúvať, bude galantný, otvárať im dvere od auta, pozorný blablabla... je zaujímavé.... že väčšinou hovoria ženy čo oni chcú... ale mám pocit, že sú priťahované skôr k tým, ktorý im NEdávajú čo chcú, ale im to skôr berú, alebo DAJÚ a potom ZOBERÚ. Cukor a bič, cukor, bič... Myslím, že je rozdiel veľký medzi tým, čo ženy tvrdia, že chcú a čo ich priťahuje.... Rozdiel medzi tým, čo by MALO priťahovať ľudí k sebe a čo ich SKUTOČNE priťahuje...
No na tom klišé, že ženy chcú skôr "grázlov" ako "normálnych chlapov" môže byť niečo pravdy...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to SAGITTARUS

Presral u konkrétneho dievčaťa? Ak ste sa stihli kvôli tomu už neskôr stať kamaráti tak úspešnosť pri pokusoch o zmenu je tak 3%... Prosto smola. Potrieb sa treba zbaviť (v skutočnosti nejestvujú, ide len o akési presvedčenie o fiktívnom stave. V skutočnosti človek môže potrebovať všetko a pri tom všetko mať, alebo nepotrebovať nič a nič nemať... Skôr to záleží od psychického rozpoloženia. To sa niekedy až veľmi ťažko mení... Autosuggescion may help.)

Prečo sa nesmiať? Nikdy ma neberte doslova... Lepšie sa ukazuje na extrémoch... Povedzme skôr, že by si sa nemal nekontrolovateľne rehotať na každej somarine...

S tým klišé je to preto, lebo "grázli" bývajú skôr tí, ktorí sa vedia skvele zabaviť, baby ich nezaujímajú (alebo skôr ich nezaujíma výsledok pri interakcií s babou, baby zaujímajú) a sú kompletne pohodový, vôbec nie sú nervózny, sú sebaistý a blabla... "normálni chlapi"... tu by bolo možno lepšie použiť spojenie "normálni chlapCi". Vybozkávatelia zadočkov... = lOsEr for woman... a pri tom môže byť chlapec taký milý a dobrý... ee.. to nefunguje. Je rozdiel medzi tým, čo človek chce a čo človek potrebuje a hlavne je rozdiel medzi tým, čo by MALO ľudí spájať a čo ľudí SKUTOČNE spája...
Sagittarius
Guru
Guru

MimKoRn napísal:1. odstavec
U konkrétneho. Kvôli čomu? Kvôli tomu, že som to presral alebo kvôli tomu, že som mal záujem? A kamaráti? No ja ju ako kamarátku neberem, síce je pravda, že keby som niekomu neznámemu o nej niečo povedať (tak všeobecne), tak by som ju radšej nazval kamarátka:). A z jej strany neviem ako to je. No s istotou môžem povedať, že momentálne záujem nemá. A teraz je aj tak preč, takže je to momentálne jedno.
MimKoRn napísal:2. odstavec
Tak to je potom v pohode. :D
MimKoRn napísal:3. odstavec
Ale keď ten "grázel" jej rozbije ústa. Tak by si mal najväčšiu chuť jemu tú hubu rozbiť. :evil: (A to je ešte tá najkludnejšia predstava). Lebo je to k*k*t s veľkým K.
mi-chau
Darca
Darca

Re: Šanca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sagittarius napísal:....ak normalna tak to pochopi,ved nemoze sa na vas hnevat, za to, ze ju lubite...
Moze sa nasrat za to ze si si to nenechal pre seba. :)
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Šanca

mi-chau napísal:Moze sa nasrat za to ze si si to nenechal pre seba. :)
Všetko je možné. :wink: Takže v podstate máš pravdu a vedel by som pochopiť prečo by sa v tomto prípade naštvala. A hlavne je dosť ťažké obhajovať svoj príspevok z pred roku a štvrť. :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:1. odstavec
lol až tearz som si všimol, že si zakladateľ topicu :D

Ako dlho sa poznáte? Ako dobre sa poznáte? Prešli ste do štádia kamaráti? Alebo stojíte vo fáze nicoty, kedy sa to rozvíja?
Sagittarius
Guru
Guru

MimKoRn napísal:lol až tearz som si všimol, že si zakladateľ topicu :D
No ja som si po mesiaci všimol, že v téme sú nové príspevky, lebo pôvodne mala štyri príspevky. :D

Ako dlho sa poznáte?
4 roky

Ako dobre sa poznáte?
Nie až tak veľmi dobre. Najhoršie je to, že veľa ľudí mi na ňu kydalo, na čom bolo aj trocha pravdy, ale veľa vecí nechápali. A veď ako keď ženy ohovárajú. Ale na to koľko málo sme boli spolu v kontakte, sme si popísali, povedali dosť zaujímavé veci

Prešli ste do štádia kamaráti? Alebo stojíte vo fáze nicoty, kedy sa to rozvíja?
Neviem, z jej strany aj áno. Po jednom "výkriku do tmy" - keď som ju bol odprevadiť z diskotéky, keď to vyzeralo dosť dobre (no na vzťah hneď nie, ale na častejšie stretnutia hej)...ale potom sa to začalo kaziť a ja ani neviem prečo...
Napísať odpoveď