nuž je to celé také hmlisté, nevidím nič kľúčové, o čo by som sa mohol oprieť. V každom prípade, ak sa poznáte tak dlho a nič sa nestalo a videli ste sa viac ako 10 - 15 krát tak, že ste bli aj sami a kecali ste a nestupňovalo sa to, tak nedávam veľké šance tomu (teda spoň rýchlemu vyvinutiu). V každom prípade by som konal. Ak niečo chceš, mal by si preto niečo urobiť. Tak sa pusti do práce, alebo sa na to vykašli.Sagittarius napísal:No ja som si po mesiaci všimol, že v téme sú nové príspevky, lebo pôvodne mala štyri príspevky.
Ako dlho sa poznáte?
4 roky
Ako dobre sa poznáte?
Nie až tak veľmi dobre. Najhoršie je to, že veľa ľudí mi na ňu kydalo, na čom bolo aj trocha pravdy, ale veľa vecí nechápali. A veď ako keď ženy ohovárajú. Ale na to koľko málo sme boli spolu v kontakte, sme si popísali, povedali dosť zaujímavé veci
Prešli ste do štádia kamaráti? Alebo stojíte vo fáze nicoty, kedy sa to rozvíja?
Neviem, z jej strany aj áno. Po jednom "výkriku do tmy" - keď som ju bol odprevadiť z diskotéky, keď to vyzeralo dosť dobre (no na vzťah hneď nie, ale na častejšie stretnutia hej)...ale potom sa to začalo kaziť a ja ani neviem prečo...
Šanca
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
MimKoRn: No máš pravdu, buď sa prestať zaoberať alebo začať konať. Lenže teraz je preč a neviem ako dlho ešte bude, takže túto si musím odložiť na čas, keď sa vráti. No a tých 10-15 krát, že sme boli sami (rozprávali sa), to je zase dosť veľa, lebo sú to tak 2-3 rozhovory, inak len písanie...viem, že to s mojej strany vyzerá dosť naivne a na to keby som mal o 5 rokov menej, ale budiš 
Ďakujem za rady a dal by som ti K+, ale ešte nemôžem
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Diky, vážim si. Ale asi Ťa sklamem, ak ste si písali po nete... A boli len dva tri krát sa baviť a tak sa bavíte na nete... no proste, keď som to robil tak ja, tak to skončilo tým, že som mal smolu.Sagittarius napísal:MimKoRn: No máš pravdu, buď sa prestať zaoberať alebo začať konať. Lenže teraz je preč a neviem ako dlho ešte bude, takže túto si musím odložiť na čas, keď sa vráti. No a tých 10-15 krát, že sme boli sami (rozprávali sa), to je zase dosť veľa, lebo sú to tak 2-3 rozhovory, inak len písanie...viem, že to s mojej strany vyzerá dosť naivne a na to keby som mal o 5 rokov menej, ale budiš
-
Sagittarius
Guru