Šanca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Sagittarius napísal:No ja som si po mesiaci všimol, že v téme sú nové príspevky, lebo pôvodne mala štyri príspevky. :D

Ako dlho sa poznáte?
4 roky

Ako dobre sa poznáte?
Nie až tak veľmi dobre. Najhoršie je to, že veľa ľudí mi na ňu kydalo, na čom bolo aj trocha pravdy, ale veľa vecí nechápali. A veď ako keď ženy ohovárajú. Ale na to koľko málo sme boli spolu v kontakte, sme si popísali, povedali dosť zaujímavé veci

Prešli ste do štádia kamaráti? Alebo stojíte vo fáze nicoty, kedy sa to rozvíja?
Neviem, z jej strany aj áno. Po jednom "výkriku do tmy" - keď som ju bol odprevadiť z diskotéky, keď to vyzeralo dosť dobre (no na vzťah hneď nie, ale na častejšie stretnutia hej)...ale potom sa to začalo kaziť a ja ani neviem prečo...
nuž je to celé také hmlisté, nevidím nič kľúčové, o čo by som sa mohol oprieť. V každom prípade, ak sa poznáte tak dlho a nič sa nestalo a videli ste sa viac ako 10 - 15 krát tak, že ste bli aj sami a kecali ste a nestupňovalo sa to, tak nedávam veľké šance tomu (teda spoň rýchlemu vyvinutiu). V každom prípade by som konal. Ak niečo chceš, mal by si preto niečo urobiť. Tak sa pusti do práce, alebo sa na to vykašli.
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

MimKoRn: No máš pravdu, buď sa prestať zaoberať alebo začať konať. Lenže teraz je preč a neviem ako dlho ešte bude, takže túto si musím odložiť na čas, keď sa vráti. No a tých 10-15 krát, že sme boli sami (rozprávali sa), to je zase dosť veľa, lebo sú to tak 2-3 rozhovory, inak len písanie...viem, že to s mojej strany vyzerá dosť naivne a na to keby som mal o 5 rokov menej, ale budiš :D

Ďakujem za rady a dal by som ti K+, ale ešte nemôžem :wink:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Sagittarius napísal:MimKoRn: No máš pravdu, buď sa prestať zaoberať alebo začať konať. Lenže teraz je preč a neviem ako dlho ešte bude, takže túto si musím odložiť na čas, keď sa vráti. No a tých 10-15 krát, že sme boli sami (rozprávali sa), to je zase dosť veľa, lebo sú to tak 2-3 rozhovory, inak len písanie...viem, že to s mojej strany vyzerá dosť naivne a na to keby som mal o 5 rokov menej, ale budiš :D

Ďakujem za rady a dal by som ti K+, ale ešte nemôžem :wink:
Diky, vážim si. Ale asi Ťa sklamem, ak ste si písali po nete... A boli len dva tri krát sa baviť a tak sa bavíte na nete... no proste, keď som to robil tak ja, tak to skončilo tým, že som mal smolu.
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

MimKoRn: No dobre, túto pasáž témy môžme ukončiť :). Život je dlhý, a kto vie ako to nakoniec skončí :D. Ja ju mám veľmi rád a budem stáť za ňou, keď to bude potrebovať (ak to bude chcieť, resp. nebude jej to vadiť)...Lebo ako som už písal, nemám rád, keď jej niekto ubližuje... :evil: :)
Napísať odpoveď