Satelitna TV (zablokovane programy)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Satelitna TV (zablokovane programy)

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mame v UK uz asi 3 mesiace satelit. chceli sme slovenske a ceske programy tak sme zavolali jednemu chlapikovy co ma firmu......on nam namontoval prabolu, dal nam tu ten prijmac, vsetko napojil a spojazdnil....vsetko bolo ok az do teraz. Nejak mi nedoslo, ze ked neplatime mesacne tak to asi bude ilegalne.....nemame s nikym uzavretu zmluvu, iba tomu chlapikovy sme zapltili a tod vse....no asi po 2 mesiacoch som si raz zapol TV a nesiel ani jeden program, vsade pisalo 'scrambled channel' cize zablokovany, alebo zakodovany program.....hned som mu zavolal, ze co sa deje a ako to odstranit a on mi vravi, ze mi posle mail.....tak mi napisal mail s tym ,ze v prilohe mam 'key' na odblokovanie, mam ho dat na USB kluc, a nacitat v tom prijmaci....urobil som to, vsetko ficalo, no o dva dni to iste, s tym ,ze ten key uz nefungoval,....tak mi musel poslat iny key a stale dookoloa uz asi 4 krat, a to dnes prave na Silvestra sa to zablokovalo znova, a dovidenia.....
Takze co mam robit? Asi blba otazka, ale je to nelegealne nie?
Ako to zlegalizujem, aby nam to stale neblokovali?
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ono asi nebude legalne vobec pozerat slovenske kanaly mimo uzemia sr. preto to asi tak lahko nezlegalizujes... aj internetova kablovka (ta legalna :) ) ma povolenie vysielat len na uzemi sr preto filtruje IP adresy a zo zahranicia to vo vacsine pripadov nespustis. takze ak chces v zahranici pozerat slovenske kanaly tak inak ako takto to neobides.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, a ako to, ze poniektory slovaci tu maju UPCko? :?:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

UPS je donaskova sluzba, satelitna TV nesie nazov UPC ;) Ujasni si pojmy najskor!!!
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

callop napísal:ono asi nebude legalne vobec pozerat slovenske kanaly mimo uzemia sr
preco by nemalo byt? :) je uplne normalne, ak si naladis niekde v zahranici na satelitnom prijimaci slovenske televizie, ak platis poskytovatelovi.
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Problém možno asi bude v tom, že sa neplatia koncesionárske poplatky v SK ale v UK.
Ja som si tiež sem chcela dať SKY a vraj je to problém.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Zozen si CAM modul Cryptoworks (ak ho mas kam zasunut - ma Tvoj satak CI slot) a na slovensku si daj kupit a na niekoho zaregistrovat skylink kartu a mas po probleme. Naco saskovat s klucmi, ked to cele stoji par korun a mas po probleme? key na usb uz z principu asi nebude legalny ..
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ades napísal:preco by nemalo byt? :)
pretoze televizie nemaju prava na vysielanie filmov a inych akvizicnych programov v zahranici ale len na uzemi sr :) dokonca ani na internete preto bol aj problem s tou internetovou kablovkou, televizie boli razne proti tomu. viac info najdes na medialne aj na zive, bolo to tam pekne rozpisane :) s tymi koncesionarskymi poplatkami - no neviem, v tom by bola len stv, co ma s tym markiza, joj a spol? inak najelegantnejsie je naozaj registrovat si skylink na slovensku a pouzivat v zahranici :) tiez to nie je dva krat legalne ale mas to nastalo za par korun :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No ked je ilegalne mat Slovensku televiziu v zahranici, tak tomu mam chapat, ze to ani nezlegalizujem v zahranici?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aj mne na digitv pocas sviatkov asi milion krat uz zmenili kody ...ale ja to nemusim riesit cez ineho cloveka, ani usbckom, len najdem na nete a napisem v "nastaveniach"
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, lenze ja nemam DigiTV.......mame nejaky 'noname' cize neviem......
A este taka otazka, ludia ktory maju UPC tu v UK, tak to tiez porusuju zakon :?:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

jakze nelegalne, oco ma v irsku UPC vsetky kanaly, a to mu to povedali rovno v predajni ze to pojde aj v irsku ked to bral
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Lenze zakon ti zakazuje pouzivat slovensku televiziu mimo uzemia Slovenska....

A tiez nam na SVK predali Skylink ci ako sa to volalo s tym ,ze to je v pohode, a ze to v UK pojde.....no az v UK som zistil ,ze to nepojde, lebo Ta astra mam pocit, ze to bola dvojka nema dosah na uzemie UK....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lubos lenze IMHO zakony SR tak nejak mimo uzemia slovenska neplatia, takze... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No je pekne ze papierove zakony neplatia, ale to mi je prd platne ked mi bloknu vsetky progami nie? :)
ThierryXXX
Light Expert
Light Expert

d

Príspevok od používateľa ThierryXXX »

a ten key je na 2 riadky???
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Slovenske programy mozes sledovat kdekolvek, kde chytis ASTRU 3, problem mas v tom, ze podla vsetkeho mas satelitny prijimac, ktory nema originalnu citacku CRYPTOWORKS. Na Slovensku sa to robi bezne, ze si kupis satelitny prijimac OPENBOX, naladujes donho kody a odkodujes DIGI TV zadarmo... ale presne ako si napisal, po par tyzdnoch sa to meni, a musis zhanat kody kdekolvek po nete. Najlepsim riesenim pre teba bude, ak si kupis ORIGINAL MODUL CRYPTOWORKS, stoji okolo 2000,- SK ( prepocitaj si na EUR) a do toho pichnes SKYLINK, ten si regnes na seba na Slovensku adresu a pozeras slovenske programy v zahranici. Robim so sat. technikou, a slovenske karty do zahranicia predavame bezne. Cela tema satelity je na strasne dlhu debatu.... skus napisat nazov prijimaca a hned ti poviem, kde je problem :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Technomate TM5200 - mam pocit, ze to je presny nazov.....
A ked si teda dajme tomu kupim kartu SkyLink, tak budem mat len Slovenske progami?? Ziadne take ze Discovery? Animal Planet, Eurosport?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

budes mat tieto neplatene programy: http://www.skylink.sk/web/structure/26.html za ten balicek MULTI sa pripaca
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

technomate.. tak o tom som nepocul :) Ked si kupis Skylink tak budes mat SVK + par CZ programov v zakladnom baliku, ale ked si dokupis motor na natacanie, tak ponuku rozsiris na nejakych 600 programov... (polske, bulharske, rumunske :P volnesiritelne nemecke a tak...)
Napísať odpoveď