Satelitna TV (zablokovane programy)
Satelitna TV (zablokovane programy)
Mame v UK uz asi 3 mesiace satelit. chceli sme slovenske a ceske programy tak sme zavolali jednemu chlapikovy co ma firmu......on nam namontoval prabolu, dal nam tu ten prijmac, vsetko napojil a spojazdnil....vsetko bolo ok az do teraz. Nejak mi nedoslo, ze ked neplatime mesacne tak to asi bude ilegalne.....nemame s nikym uzavretu zmluvu, iba tomu chlapikovy sme zapltili a tod vse....no asi po 2 mesiacoch som si raz zapol TV a nesiel ani jeden program, vsade pisalo 'scrambled channel' cize zablokovany, alebo zakodovany program.....hned som mu zavolal, ze co sa deje a ako to odstranit a on mi vravi, ze mi posle mail.....tak mi napisal mail s tym ,ze v prilohe mam 'key' na odblokovanie, mam ho dat na USB kluc, a nacitat v tom prijmaci....urobil som to, vsetko ficalo, no o dva dni to iste, s tym ,ze ten key uz nefungoval,....tak mi musel poslat iny key a stale dookoloa uz asi 4 krat, a to dnes prave na Silvestra sa to zablokovalo znova, a dovidenia.....
Takze co mam robit? Asi blba otazka, ale je to nelegealne nie?
Ako to zlegalizujem, aby nam to stale neblokovali?
Takze co mam robit? Asi blba otazka, ale je to nelegealne nie?
Ako to zlegalizujem, aby nam to stale neblokovali?
ono asi nebude legalne vobec pozerat slovenske kanaly mimo uzemia sr. preto to asi tak lahko nezlegalizujes... aj internetova kablovka (ta legalna
) ma povolenie vysielat len na uzemi sr preto filtruje IP adresy a zo zahranicia to vo vacsine pripadov nespustis. takze ak chces v zahranici pozerat slovenske kanaly tak inak ako takto to neobides.
pretoze televizie nemaju prava na vysielanie filmov a inych akvizicnych programov v zahranici ale len na uzemi srades napísal:preco by nemalo byt?![]()
-
ThierryXXX
Light Expert
d
a ten key je na 2 riadky???
Slovenske programy mozes sledovat kdekolvek, kde chytis ASTRU 3, problem mas v tom, ze podla vsetkeho mas satelitny prijimac, ktory nema originalnu citacku CRYPTOWORKS. Na Slovensku sa to robi bezne, ze si kupis satelitny prijimac OPENBOX, naladujes donho kody a odkodujes DIGI TV zadarmo... ale presne ako si napisal, po par tyzdnoch sa to meni, a musis zhanat kody kdekolvek po nete. Najlepsim riesenim pre teba bude, ak si kupis ORIGINAL MODUL CRYPTOWORKS, stoji okolo 2000,- SK ( prepocitaj si na EUR) a do toho pichnes SKYLINK, ten si regnes na seba na Slovensku adresu a pozeras slovenske programy v zahranici. Robim so sat. technikou, a slovenske karty do zahranicia predavame bezne. Cela tema satelity je na strasne dlhu debatu.... skus napisat nazov prijimaca a hned ti poviem, kde je problem 
-
webmasterr
Medium Professional
budes mat tieto neplatene programy: http://www.skylink.sk/web/structure/26.html za ten balicek MULTI sa pripaca