SE K530i a PC
SE K530i a PC
Mam Sony Ericsson K530i a k nemu CD. Nainstaloval som PC Suite a zapojil mobil. Ak dam vybrat v telefone pamatovu kartu tak ide, ak dam vybrat v telefone tlacit foto tak aj to ide, ale ak dam vybrat Telefon, aby som mohol pozerat kontakty a pridat temy a aj nieco ine a podobne veci tak to nejde. Stale pise, ze je nepripojene. Skusal som aj vsetko podla toho co robit pri urcitych problemov a nic. Pozeral som na CD- Drivery a tam som nenasiel na moj mobil K530i iba na vsetky mozne, ale vyberiem instalovat drivery z tohto adresara tak ide instalovat. Nebude chyba v driveroch, alebo ako to rozbehat aby to islo? Vopred diki.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tento isty problem na tom istom telefone s tym istym softwarom som mal aj ja... ci pretrvava tak to neviem... vsetko mam poukladane na pamätovej karte.. cize prepajam telefon normalne cez USB a to si uz same najde a zobrazi sa v Tento Pocitac...
taktiez je mozne sa dostat do telefonu cez ine programy... najlepsie cez FAR.. ale to neviem ci pojde aj cez K530i SW...
taktiez je mozne sa dostat do telefonu cez ine programy... najlepsie cez FAR.. ale to neviem ci pojde aj cez K530i SW...