SE K530i a PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
trion
Star
Star

SE K530i a PC

Príspevok od používateľa trion »

Mam Sony Ericsson K530i a k nemu CD. Nainstaloval som PC Suite a zapojil mobil. Ak dam vybrat v telefone pamatovu kartu tak ide, ak dam vybrat v telefone tlacit foto tak aj to ide, ale ak dam vybrat Telefon, aby som mohol pozerat kontakty a pridat temy a aj nieco ine a podobne veci tak to nejde. Stale pise, ze je nepripojene. Skusal som aj vsetko podla toho co robit pri urcitych problemov a nic. Pozeral som na CD- Drivery a tam som nenasiel na moj mobil K530i iba na vsetky mozne, ale vyberiem instalovat drivery z tohto adresara tak ide instalovat. Nebude chyba v driveroch, alebo ako to rozbehat aby to islo? Vopred diki.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tento isty problem na tom istom telefone s tym istym softwarom som mal aj ja... ci pretrvava tak to neviem... vsetko mam poukladane na pamätovej karte.. cize prepajam telefon normalne cez USB a to si uz same najde a zobrazi sa v Tento Pocitac...
taktiez je mozne sa dostat do telefonu cez ine programy... najlepsie cez FAR.. ale to neviem ci pojde aj cez K530i SW... :?
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

to je riadna haluz, ze to nejde. Skusal som to tak, ze som sa snazil v programe Disc2Pfone nakopirovat na kartu, ale to neslo. Chcelo po mne iba pesnicky. Budem musiet nieco vyskusat, aj ten program co si spominal, lebo ma to stve. Ak viete este o niecom tak vopred dakujem.
Napísať odpoveď