Sekanie hry
Sekanie hry
moja zostava: všetko sfotene počas hrania mi to seka ale iba take menšie sekanie ale neviem čím to je snád sa tu niekto najde čo mi dokáže poradiť. Dakujem vopred sekaju mi hry napriklad: Operation flashpoint Red River ale to je take ze sekne asi na 2sekundy a ide dalej a robi to casto Brother in Arms Hells Highway Fifa 15 na zaciatku hry mi seka asi take 3 minutky a potom ide v pohode može to byt slabou grafikou?
-
lukostrel77
Star
Re: Sekanie hry
Robí ti to ten "nelegálny" neaktivovaný windows 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sekanie hry
Z toho co si sem dal nie je jasnych niekolko veci. Procesor tam mas Q8300 co je vlastne procesor z konca roka 2008. Dnes sa blizi koniec roka 2016, cize je to 8 rokov stary procesor. Vykon tohto procesora ja na urovni dnesnych procesorov v notebooku v cene 400 eur, cize tych lacnych notebookov. Mas tam 4GB RAM, co je okej a je to adekvatnej tejto zostave. Grafika sa uvadza Radeon HD6700, ale to je len rada, nie je presne vidiet model, ze ci je tam daky Radeon 6750, 6770 alebo 6790. Kazdopadne nech je to ktorykolvek model, je to jedno, pretoze je to velmi slaba grafika, opat na urovni notebookovych grafik, vydane boli v roku 2011 a dnes je vykon tejto grafiky absolutne nedostacujuci.
Cize co sa ti da poradit, tak to je novy pocitac, teda doska+procesor, ram, grafika a zdroj.
Cize co sa ti da poradit, tak to je novy pocitac, teda doska+procesor, ram, grafika a zdroj.