Sekanie PC
Sekanie PC
Zdravím
Potreboval by som poradiť ohľadom sekania počítača. Ide o to že občas sa mi stane že po čase mi celý PC tak seká (myška mi tak divne ide a tak..) neviem prečo, stále keď príde otec na pc tak po ňom take seká
Keď mi tak seká tak obnovím systém a ide mi to v pohode akurát teraz som pri obnovení systému zabudol v pc mp3
a potom mi to ešteviac sekalo
nedá sa to nejak inak prestaviť ako obnovením systému windows??
Re: Sekanie PC
mas dost ramky?
sorry že tak neskoro ale nemal som nervy
no mám 512mb ale aj cez Ccleaner som vymazal
512 MB je na hrane aj pre Win XP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vymazal si co, temp a rozne ine veci, ktore nemaju s RAMkou nic spolocne a zaberaju len miesto na disku??? Alebo si vyhodil nepotrebne programy, ktore sa spustaju pri starte???
To prvé neviem čo je to temp, kde to nájdem? Tie nepotrebné programy som dal preč z msconfig
Otvor si task manager, daj zalozku Performance a hod sem screenshot. Najlepsie by to bolo prave vtedy ked ti pc seka.
Večer to skúsim pretože teraz idem o chvíľku preč a som na NB. A stále seká
ako nie len chvíľu ale stále tak divne, že aj keď mi ide šetrič obrazovky tie hviezdičky tak mi tak nejak divne sekajú 
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 18:54)
Tak snáď je to toto
no niesom žiadny odborník ale tak z celej rodiny sa do toho asi vyznám najviac
ale ten stránkovací súbor nejak nejde je to v poriadku?
P.S. toto som sfotil keď som zapol chrome
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 18:54)
Tak snáď je to toto
P.S. toto som sfotil keď som zapol chrome
ten procak mas dost vytazovany ake mas teploty??? skus otvorit skrinu ci nemas zaneseny chladic prachom .... ak ano tak to niecim vyfukaj..... v xp mozes dat system optymlizovat na vykon(uberie ti ale gravicke detaily)tento pocitac(pravym)/vlastnosti/upresnit/nastavenie/optimalizovat na vykon.... taktiez mozes nastavit virtualnu pamat na pevnu hodnotu (napr. 1024)..... dalsie v systemovych nastrojoch skontrolovat disk jednak na chyby a jednak dat defragmentovat...
keby si mal aj po vyfukani vysoke teploty treba prepastovat procak(asi to uz bude starsie PC)
.... 512 ram je dnes uz malo aj na XP ...polovicu zozerie len ativirak...
keby si mal aj po vyfukani vysoke teploty treba prepastovat procak(asi to uz bude starsie PC)
.... 512 ram je dnes uz malo aj na XP ...polovicu zozerie len ativirak...
Ale nie ono mi to stačí
doteraz bolo všetko v poriadku som bol úplne spokojný
ale to je niečo iné
keď zapnem napr. chrome tak mi seká myška, a aj keď som mal zapnutý vlc tak mi hudba nesekala keď som zapol hru ale teraz seká ani to nehrá
Ešte som našiel niečo čo by to mohlo byť tak pridám screeny
A ešte som si všimol že občas mám 33 procesov a občas 32 prečo?
A ešte som si všimol že občas mám 33 procesov a občas 32 prečo?
to co som ti pisal si skusil urobit???
Takže v zobrazovaní udalostí som našiel tieto chyby mohli by niečo znamenať? a ako ich dám preč? 
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 21:48)
To už som skúšal skôr kvóli CSku a všetko mám nastavené tak akurát. Ešte ten chladič zajtra skúsim.
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2012, 21:48)
To už som skúšal skôr kvóli CSku a všetko mám nastavené tak akurát. Ešte ten chladič zajtra skúsim.
podla tychto screenov mas stiahnute aktualizacie na win a nemas ich nainstalovane... nainstaluj ich a malo by sa to zlepsit... ICQ si vypni aby sa ti nezapinalo po starte ak ho stale nepouzivas (najlahsie cez ccleaner)... alebo cez msconfig....
Aky mas antivirak a ako ho mas nastaveny .... zjavne ti to robi len ked mas spusteny internet .... skontroluj dalsie programi po starte (torrenty atd... ak ich neni treba povypinaj)
sekanie pocitaca je jedna z najhorsich chyb, lebo tomoze by cokolvek...
ak to nepomoze skontroluj HW ramky disky
najcistejsie by si tomal asi nanovo preinstalovat, postahovat vsetky update, nainstalovat soft
kedze je to celeron uz to bude asi starsie PC ... mozno by pomohlo prepastovat teplo vodivou pastov procak...arctic mx-2 je dobra.... ale na to si zozen niekoho kto ma skusenosti alebo pohladaj nejak navod...
cez everest si pozri teploty ake mas na PC .... ci sa ti okrem procaku neprehrieva aj nieco ine...
Aky mas antivirak a ako ho mas nastaveny .... zjavne ti to robi len ked mas spusteny internet .... skontroluj dalsie programi po starte (torrenty atd... ak ich neni treba povypinaj)
sekanie pocitaca je jedna z najhorsich chyb, lebo tomoze by cokolvek...
ak to nepomoze skontroluj HW ramky disky
najcistejsie by si tomal asi nanovo preinstalovat, postahovat vsetky update, nainstalovat soft
kedze je to celeron uz to bude asi starsie PC ... mozno by pomohlo prepastovat teplo vodivou pastov procak...arctic mx-2 je dobra.... ale na to si zozen niekoho kto ma skusenosti alebo pohladaj nejak navod...
cez everest si pozri teploty ake mas na PC .... ci sa ti okrem procaku neprehrieva aj nieco ine...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
chlapče google update, nie windows update
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
akeho typu mas ramky mozno by som ti predal