Sekanie ?
Sekanie ?
dneska mi prišiel novy pc .............. dal som si hdd všetko ide v pohode az na to ze hram napr mw2 po nete (150-200fps) a v takych nahodnych intervaloch dost casto to tak sekne ........ sekne sekne ..........znizi sa fps cca na tych 150 a po 2s to ide zas cca na 190 všetko mam na extra ....... toto iste mi roby aj na mmorpg hre Blade and soul kde mam ultra fps cca 60-80
proste hybem sa a take sekanie
Zostava
Gigabyte GTX 560Ti Oc 1gb ddr5
Amd phenom ii x4 960T black edition
8gb ram
Dost mi to vadi............ a ako som uz spomenul zostavu mam len den
proste hybem sa a take sekanie
Zostava
Gigabyte GTX 560Ti Oc 1gb ddr5
Amd phenom ii x4 960T black edition
8gb ram
Dost mi to vadi............ a ako som uz spomenul zostavu mam len den
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sekanie ?
Aky disk je to?
hdd ? : Western digital caviar black 750Gb 7200rpm
-
p4ra
Redeemer
A skusal si na nom spustit nejaky test? Ci je v poriadku alebo poskodeny?
vieščo terar hram bfbc2 mam všetko na max (neviem ti povedat presne fps ) a neroby to tak skusim potom či to roby len na cod a ked uz to nebude robyt ta vpoho 
-
p4ra
Redeemer
Ak nemas original tej hry, tak moze byt vadny aj .exe subor sposobeny zlym crackom. Ale tu uz warez neriesime, takze na to si budes musiet hladat odpoved inde.
nn ........ uz mi to ide nechapem ..... tuto temu som zakladal včera ......... uz nič neseka
fps pri bfbc2 na max mam cca 60-120 pri cod mw 2 mam okolo 150-300 zatial mi to stači ale pri lolku mi ukazuje 60fps aj ked znizim rozlisko atd
Je mozne, ze engine hry nezvlada take vysoke fps, pripadne ze to nestiha procesor. Nastav si obmedzenie na 60, pripadne 100 fps a malo by to byt v poriadku. Je uplne zbytocne hnat sa fps nad 100 a onanovat nad nim, ked to nema ziadny viditelny vplyv pre hraca. A vsade vacsinou staci 60fps.
ked na lolku vypnem vsync a dam frame rate cap na high mam cca 60-90fps ked dam na benchmark mam 90-120fps ale asi necham zapnute vsync a dam stable a vtedy to je tale na 59-60fps
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2011, 22:11)
mozem otazku ?? načo mi je pry hrach vsync čo mi to vlastne roby ?
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2011, 22:11)
mozem otazku ?? načo mi je pry hrach vsync čo mi to vlastne roby ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
synchronizuje fps na 60 a odstraňuje tearing. Môže spôsobiť "plávanie myší"..
-
Outsider
Star
Detrox ty asi nie si kamarat s gramatikou vsak ? V kazdom tvojom prispevku je aspon 5 chyb. V slovesach skus pouzivat i. btw. jak si z tej tvojej grafiky vytlacil v mw 2 300FPS ?
To ta hra ma az take nulove naroky ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
MW2 v pohode 300. Moja GTS450 (vtedy ešte nepretaktovaná) to rozbehala so 120 FPS. Max detaily, 4xAA a max kvalita v ovládačoch.
-
Outsider
Star
To je len dokaz toho, ze za cele tie roky vyvoja COD furt pouzivaju stale ten isty zastarali engine, jedine, co sa vzdy zmeni su mapy a hra je hotova. Ked budu takto pokracovat dalej tak ludia v tej hre budu mat 500 FPS
a za chvilu ta hra pojde tak rychlo az pojde spomalene. MW3 je kopia MW2 s horsou grafikou...