Server CS
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
www.gameservers.sk ale do konca roka servery sa nedaju objednat v january bude new mašina
... cena sa da dohodnut..
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
www.game-area.eu
nova masina, super ping aj pre zahranicnych hracov, VT + HLTV k tomu za ludove ceny.
nova masina, super ping aj pre zahranicnych hracov, VT + HLTV k tomu za ludove ceny.
Lepšie je asi objednať nonsteam public. Môže tam hrať hocikto, a server si môže dať na heslo a hrať cw/tg. Teda ja to tak aspoň mám.malyivko napísal:on si chce robit server,a ani nevie co je TG/CW
ak si objednas steam server ,budu moct hrat iba tí,co maju steam
ak nonsteam,tak nonsteamaci
a CW/TG je na zapasy,cize ak mas clan,tak tam budete moct hrat zapasy
To veru som nevedelmalyivko napísal:on si chce robit server,a ani nevie co je TG/CW
ak si objednas steam server ,budu moct hrat iba tí,co maju steam
ak nonsteam,tak nonsteamaci
a CW/TG je na zapasy,cize ak mas clan,tak tam budete moct hrat zapasy
Takze ked mam doma nainstalovanu verziu od DIGITALZONE, mam nosteam alebo steam???
No a nejak som na tych strankach nezaregistroval ze aky typ serveru ponukaju, ci nosteam alebo steam.
Nechcel som do toho vraziť veľa peňazí, tak som našiel (alebo tu niekto o tom písal) hosting ktorý je lacný. Zo začiatku tam boli strašné lagy, ale teraz sťahovali všetky serveri do novej serverovne a ping je ako na ostatných serveroch na ktorých hrávam (napr. Zaparit.cz, rashme, Fragheaven,...).svito napísal:A kde si kupoval server????
Ja tam mám CS: Source nonsteam public, 16 slotový. Vyšiel ma 300,- Sk na mesiac.
Tu je odkaz na ten hosting:
http://hostingfm.eu/joomlask/index.php
Samozrejme môžeš si server kúpiť napr. u Fakahedy, tam je to však pre mňa drahé, ako pre študenta
Diiik za info.radek21 napísal:Nechcel som do toho vraziť veľa peňazí, tak som našiel (alebo tu niekto o tom písal) hosting ktorý je lacný. Zo začiatku tam boli strašné lagy, ale teraz sťahovali všetky serveri do novej serverovne a ping je ako na ostatných serveroch na ktorých hrávam (napr. Zaparit.cz, rashme, Fragheaven,...).
Ja tam mám CS: Source nonsteam public, 16 slotový. Vyšiel ma 300,- Sk na mesiac.
Tu je odkaz na ten hosting:
http://hostingfm.eu/joomlask/index.php
Samozrejme môžeš si server kúpiť napr. u Fakahedy, tam je to však pre mňa drahé, ako pre študenta![]()
p.s.: a AMX mod ti tam dali tiez????
svito napísal:Diiik za info.
p.s.: a AMX mod ti tam dali tiez????
Už som ti odpovedal na ICQ, ale keby niekto iný ešte nevedel. Tak na Source pokiaľ viem AMX nie je. A na komunikáciu na serveri ti stačí stlačiť klávesu pre hlasovú komunikáciu (default k). Team Speak alebo Ventrilo nepotrebuješ.svito napísal:Este taka blba otazka, ked uz si zaplatimn ten server, tak ked tam budeme hrat mozeme normalne hlasova komunikavat alebo na to sluzi ten =Ventrilo,Team speak???