Server domacej siete

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jobjob
Novice
Novice

Server domacej siete

Príspevok od používateľa jobjob »

Spravil som si za vytahom taky priestor kde mam pocitac PII 200 64 a na nom mam nahodeny Win98 a kerio 4.5 plus VNC odtial mam natiahnute kable k sebe na moje "delo" a notebook a k susedovi aby sme sa tak trochu delili o cenu pripojenia :oops: .
Kedze ten PII ma uz asi dost a stale mrzne :( tak som rozhodnuty pouzit PII 400 256Hz zo starych zasob v pivnici :D .
Ale tam uz chcem hodit XP a sp2 taktiez kerio 6.2 ale uz neviem ci aj VNC alebo pouzivat to v XPcku a este by som chcel aby ste mi odporucili nejake fajnove softiky na zabezpecenie pripadne sledovanie siete. Niesom v tom profik ale rychlo sa ucim a aj ma to celkom bavi.
DIK :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ked tam budes mat iba XP prof, Kerio a NOD32 tak by ti to malo ist v pohode. Ja to mam doma takto a nemam vobec problemy s bezpecnostou, vsetko ide ako ma :) Este sa ti tam mozno hodi program Remote Administrator, to by si k tomu pocitacu vobec nemusel pripajat monitor :) a mohol by byt iba niekde strceny, kde by nezavadzal.
jobjob
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jobjob »

Ja som pouzival VNC ale XP uz ma standardne takzvane Pripojenie vzdialenej pracovnej plochy tak to si myslel asi to. Vies mam to aj koli tomu tak aby som s casu na cas mohol pouzit dc ci torent :oops: .
To[m]aS
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa To[m]aS »

Slahni tam linux a ani tento stary srot co tam mas nebude mrznut, ak chces poradim ti co a ako, napis SS
Napísať odpoveď