Mám problém, keď chcem nainštalovať service pack 3 na windy XP ( z aktualneho SP2-ky ) vyhodí error. Vie niekto ako to napravím ?
screen
Service pack 3 poraďte
Re: Service pack 3 poraďte
s tymto som mal problem aj ja ale riešenie je jednoduché:Luxo napísal:Mám problém, keď chcem nainštalovať service pack 3 na windy XP ( z aktualneho SP2-ky ) vyhodí error. Vie niekto ako to napravím ?
screen
1. Klepnutím na tlačítko OK zavřete chybovou zprávu.
2. Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit a do pole Otevřít zadejte appwiz.cpl.
3. Klepněte na program upravující obrázek při spuštění a pak klepněte na tlačítko Odebrat.
4. Restartujte počítač a zkuste aktualizaci Service Pack nainstalovat znovu. V případě, že problém přetrvává, přejděte ke kroku 5.
5. Na ploše klepněte pravým tlačítkem myši na položku Tento počítač a pak klepněte na příkaz Vlastnosti.
6. Na kartě Upřesnit klepněte ve skupinovém rámečku Spuštění a zotavení systému na tlačítko Nastavení.
7. Ve skupinovém rámečku Spuštění systému klepněte na tlačítko Upravit.
Soubor Boot.ini se otevře v Poznámkovém bloku.
8. Vyhledejte přepínač /KERNEL= a odstraňte ho.
9. Uložte soubor Boot.ini a zavřete ho.
10. Restartujte počítač.
11. Zkuste nainstalovat aktualizaci Windows XP Service Pack.
Je to rada od microsoft ... ja sem 1-4 krok vynechal a slapalo to i bez toho
ahojte pichnem to sem mam neoriginal win xp service 2 chcel by som si dat service 3 kde ho mam stiahnut akutalizacie nemam zapnute neni crackly ziadne packy ani nic podobne nemam nemoze mi to pokaslat Pc? za radu dakujem popripade aj nejake odkazy
dakujem ti velice pekne