SET-TOP-BOX EVOLVEO ARCADIA
SET-TOP-BOX EVOLVEO ARCADIA
Prosím vas mam takýto problem.Kupil som tento settop box aj kabel HDMI.Pripojil som hdmi kabel do výstupu z STB a druhý koniec pochopitelne zapojil do TV kde bolo HDMI1 oznacené ako HDMI/DVI.Pripojil som maličku antenu do RF IN zdierky zapojil som zariadenie do elektriny a nahodil kanaly.kanaly ako tak naslo aj ked bol slabsi signal ale keď som antenu podržal vyššie vo vzduchu tak vedelo krásne prehrať obraz v peknom rozlišení 720p.Ale..Nešiel zvuk. Nejde mi to do hlavy nakolko HDMI by malo prenášať aj zvuk aj obraz.zariadenie má HDMI 1.3 a TV je značky LG,je to plazma z roku 2007(presný model neviem) ale nemá digitálny tuner pre príjem DVBT.V menu televízora sa nič nedá okrem základneho nastavenia zvuku a to či má poživať klasický výstup alebo surround max nedá nastaviť.V menu STB taktiež nič okrem toho aký jazyk zvuku má prehrávať a výstup vo formáte RAW alebo PCM.skusil som všetky nastavenia a nič.ak ale však zapojím na STB do jackovej dierky 3,5mm jak ktorý sa rozvetvuje na videe cich(žltý),audio L(biely) a audio R)červený) a farebné cinche audio zapojím do kompozitného audio vstupu na plazme tak audio ide len ak prepnem na ovládači input na kompozit ale obraz zas nejde.tým padom obraz ide kde je HDMi zapojené ale enjde zvuk a zvuk si zas viem sprevadzkovať keď prepojim vystup AUDIO R+L zo STB na kompozitný audio vstup na tv a na TV prehodím na kompozit:( ja neveim čo stým čo to mám reklamovať?:(