Shirtinator.sk
Shirtinator.sk
Chcem sa Vás opýtať aké skúsenosti máte stým to shopom. Mohli by ste niekto upnúť fotku trička ktoré ste si objednali ak máte, a že či to bolo podľa predstáv, respektíve také isté ako ste si to vytvorili v creatore.

Ja som odtiaľ brala tričko na Vianoce 2007. Bolo to jednoduché tričko s jedným malým obrázkom a nápisom na rukáve. S dodaním som bola spokojná, farba trička v rámci možností zodpovedala farbe zobrazujúcej sa na obrazovke, materiál kvalitný - zatiaľ nevybledlo ani sa nevyťahalo.
Jediné čo ma mrzí a na čo si treba dať pozor (ale to bola moja chyba) - treba si obrazok presne umiestniť kam ho chceš, napr na hruď vľavo hore - ja som sa s tým málo pohrala a nemám to tak presne. A ešte čo sa týka toho nápisu - zvolila som písmo, ktoré nie je celkom dobre čitateľné - také to ozdobné. Ale v podstate som bola spokojná, čo som si na to tričko napackala, to mi tam urobili
Jediné čo ma mrzí a na čo si treba dať pozor (ale to bola moja chyba) - treba si obrazok presne umiestniť kam ho chceš, napr na hruď vľavo hore - ja som sa s tým málo pohrala a nemám to tak presne. A ešte čo sa týka toho nápisu - zvolila som písmo, ktoré nie je celkom dobre čitateľné - také to ozdobné. Ale v podstate som bola spokojná, čo som si na to tričko napackala, to mi tam urobili