Signatúry na požiadanie || Všetko sem!

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

hojko napísal:UplenssGrapher: Vsak to je obycajny orezany obrazok s tym, ze je tam pridany podpis BX a nic ine.
To vôbec nieje pravda :)

- ten stock bol velmi ťažký, nekvalitný, a iný na nete nebol
- sú tam aj efekty brushe a iné prvky, na viac by som si netrúfol kedže šlo o "prijemný" sig na kt. sa nič nehodí
- dám ti sem aj obrázok orezaného obrázku, porovnaj si to, alebo choď na moje galériu v prvom poste a nájdi si nejaké, kde si porovnaj z originálnym renderom/stockom, uvidíš ten rozdiel, že j tam ovela viac práce, ale samozrejme aj tie námety boli z vlastnej hlavy, tj. lepšie nápady :)

/- Otvor si oba sigy, tento, a ten upúravený, a prepínaj si okná aby si uvidel rozdiel :)
Prílohy
orig-orezany.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pokiaľ viem, BX nezadal deadline. Ten si si zadal sám. Už to chápeš? :|

//nebudem si vyhradzovať čas na niečo, čo je viac menej for fun a nedostanem za to zaplatené.
Ospravedlňujem sa. Hraj sa ďalej :)
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Pokiaľ viem, BX nezadal deadline. Ten si si zadal sám. Už to chápeš? :|
aha , a ja som si podla teba zadal deadline? veta "sig odhadujem že bde hotový do 3 dní" je zadávanie deadlinu? Je to informáčný účet pre toho kto si dal sig spraviť, neviem čo na tom môže byť retardované, každý napíše kolko mu to asi cca bude trvať, resp. kolko si na to vyhraduje času :roll:
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

mne sa nahodou UplenssGrapher-ov sig paci.... K+
K- si nevsimaj....niektori lubia kritizovat ale sami na to nemaju 8)
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Viper1121 napísal:mne sa nahodou UplenssGrapher-ov sig paci.... K+
K- si nevsimaj....niektori lubia kritizovat ale sami na to nemaju 8)
Ďakujem, ale tá K- naozaj nemá so sigmi nič :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No konečne som prišiel aj ja :D
Sig sa mi páči, od originálu to má ďalekooooo... (Aj keď hojko si možno pod pojmom "orezať obrázok" predstavuje "nahodiť tam efekty, upraviť jas, kontrast" a podobné kraviny čo ani neviem čo sú - predsa len je to hojko :D)

lekoklatik: Ak sa do sigov nechápeš, tak túto tému nechaj tak, pretože táto téma je práve o nich. A, ešte raz zdôrazním, je to o sigoch a nie o autorovi témy. Ja som zadal všetko potrebné, čo mu bolo treba. Niekto by možno prišiel a napísal že: "Chcem sig kde bude ten škrečok z Bolta a môj nick"
Stačilo by to? Samozrejme, že áno! Síce by možno grafik mal problém s farebnou škálou, prípadne s rozmerom, ale tak urobil by zo tri a jeden by si zadávateľ už vybral nie? :)

Ešte napíšem Innocence-ovi. On je tu u mňa kritik číslo jedna, tak dúfam že to zhodnotí. Ak áno, tak budeš naozaj vedieť na čom si :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Inak by som sa ani nevyjadroval, ale vraj to tu mám ukľudniť, tak teda.. Btw. S tým kritikom nepreháňaj, je to kvantum lepších :D

Ja osobne signatúry nemám moc v láske, proste obdĺžniček a prebiehanie sa v tom, kto tam hodí viac brushov, efektov a pod. Osobne si viac vážim grafikov, ktorí robia komerčnú grafiku (rôzne logá, letáky, nálepky, webgrafiku) použiteľnú nielen na internetových fórach v kolónke Podpis. Sám sa snažím uberať týmto smerom. Ak by som ale mal vyjadriť svoj názor konkrétne na tento prípad - túto tému: Sledoval som ho od začiatku, som rád, že autor témy prišiel s myšlienkou spraviť signatúru/y zadarmo pre užívateľov fóra. Že mu to trvalo trošku dlhšie ako sľuboval? Nevadí.. Ak to neprekáža tomu, kto prácu zadával (BX) tak neviem prečo to vadí niektorým iným. Úlohou grafika je dosiahnuť spokojnosť klienta, čo sa v tomto prípade podarilo. Sig je celkom pekný, nesledujem nejak súčasné trendy v tejto oblasti, ale mne osobne sa páči, nič si tam nepokazil aj keď možno by som ešte dobluroval tú trávu až po Bivoja, okolo neho nie je rozmazaná a pôsobí to na mňa trošku ako JPG kompresia.. Ako som už napísal, mne sa to páči, žiadne prečačkané blbiny, v jednoduchosti je niekedy krása. Toľko môj skromný názor, rešpektujem samozrejme názory všetkých ostatných.

Btw. Když se do nás někdo pustí, tak jsme s Boltem sakra hustí.. Hamster je cool :)
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Innocence: Pekne povedané, Ďakujem aj za názor. Ja tiež sigy nemusím, myslím že je to odrazový mostík pre každého grafika, ja som ich robil na začiatkoch, dnes je to ale žiadané preto táto téma. Tiež uprednostňujem skôr wd, logá atď, skr. väčšie rozmery... :)

btw.: K- od niekoho, kto napísal "toto si robil 3 dni?" ,...ty si vážne dement? skús si to prečítať ešte, raz, post po poste a potom MOŽNO pochpíš že som to robil niečo cez hodnku, ale až posledný deň. Taktiež sa zrejme vela do toho nevyznáš a všetko čo si mal dokopy otvorené bol skicár ale budiš no, aj takí ludia musia byť, nemôžu byť len inteligentný :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nikto nič? Chvíľka slávy prešla? :-|
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ja vám ukazem moj sig + sigi co som robil včera večer keď som doťahoval the unit seriál a uz ma to unavovalo cakat :D
Prílohy
matrix-2-.gif
Este tu mate sig je to aj animacia trocha
(467.53 KiB) 106 stiahnutí
tu je render podla ktoreho to islo
tu je render podla ktoreho to islo
tu je sig :D
tu je sig :D
Napísať odpoveď