Sikana

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Seshti napísal:Ludia ale vy neviete co je to za nabuchancou. Su pomerne dost vysoky a ten ktory najviac je tlstejsi a k tomu dohola vyholeny. Nedokazem si predstavit ze by som na nich neako zautocil. Proste na to nemam gule a ani v povahe.

A tie dvovody fakt netusim, som bezkonfliktny typ cloveka, ludia ma maju radi a s ludmi velmi dobre vychadzam ci uz so starsimi alebo mladsimi ale toto je daco neopisatelne.
niektori ti pisu, aby si to nechal taq a vydrzal, ale preco by si mal trpiet? ja osobne by som sa s deviatakom nesral, aj ked by som mozno od nejakeho dostal, nema co provokovat. ked na to nemas a nemas to v povahe, tak niekoho "popros". ked ta provokuju z nicoho nic....
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

typicki priklad primitivov... do slabsich zavrtat to hej... ja ti radim nevsimat si ich tie 3tyzdne, ale keby prisiel fyzicky utok apod. tak okamzite to riesit s ucitelkami a vedenim popr. rodicmi.. nech skratia hrebienky tym tupcom
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

do pic* takychto tupcov ja nemusim..neznasam takychto ludi...vrazdil by som to...velkí frajeri.... si myslia ze su..och..do zadku nakkopat!
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

pocuj Seshti. urcite je to len o slovach a milckych strknutiach? nie je tu toho vela popisane, ale vyzera to ako keby si nieco tajil... urcite vychadzas v pohode aj so spoluziakmi? preco si vyberaju len teba? ved siedmakov tam je kopec.... prva krok je ze si to napisal tu, druhy by mal byt ze to povies aj nejakej realnej osobe. rodina, ucitel, kamos.to uz si vyber podla toho ci chces aby sa to nejak poriesilo, alebo aby sa ti asopn ulavilo, pripadne aby si mal niekho kto chape v akej si situacii a aby si sa mohol na nho spolahnut... asi tak
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

midnight_man napísal:do pic* takychto tupcov ja nemusim..neznasam takychto ludi...vrazdil by som to...velkí frajeri.... si myslia ze su..och..do zadku nakkopat!
presne, dostane to obciansky, nahodi gate s klinom pri patach a buzeruje podla jeho nazoru zasranov, pricom s takymto spravanim je nim on sam... :roll: btw Seshti: odkial si? inak co na tom ze ma vyholenu hlavu? to mu akurat pridava na "zastrasujucom" vyzore, rozum do mozgu mu to nevlialo :wink: a nemusi byt hned preto skinhead :) ale debil je s vlasmi aj bez nich. inak ja by som to as itiez oznamil vyucujucim, ale asi tak tyzden pred koncom roka. stredne skoly vacsinou beru ohlad na znamku zo spravania. alebo im tym aspon pohroz, ze este nieco a bude vilagos :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ades napísal:presne, dostane to obciansky, nahodi gate s klinom pri patach a buzeruje podla jeho nazoru zasranov, pricom s takymto spravanim je nim on sam... :roll: btw Seshti: odkial si? inak co na tom ze ma vyholenu hlavu? to mu akurat pridava na "zastrasujucom" vyzore, rozum do mozgu mu to nevlialo :wink: a nemusi byt hned preto skinhead :) ale debil je s vlasmi aj bez nich. inak ja by som to as itiez oznamil vyucujucim, ale asi tak tyzden pred koncom roka. stredne skoly vacsinou beru ohlad na znamku zo spravania. alebo im tym aspon pohroz, ze este nieco a bude vilagos :D
No mylsim ,z eani jedno riesenie ktore si napisal mu velmi nepomoze ... deviataci su uz poprijmany na stredne a maju celu ZS v p ... , myslim ze by im nejako extra neprekazala ani 2 zo spravania, naviac ked maju napr. bohatych ockov, alebo staci ze si o nich mamicky myslia, ze ake maju zlatucke deticky , tak sa chalan spravodlivosti nedocka. Dalej pokial sa mu len posmievaju, tak neviem , ci za to moze dostat 2 zo spravania, pokial nema ziadne znamky fyzickeho nasilia na sebe , tak mu nedokazu ani ze ho postrkavali a fackovali ... Takychto pripadov je viac , chalani si konpenzuju velkost svojho penisu ublizovanim (myslim ze v tomto pripade ide skor o psychicke) slabsim a bezbrannym :roll:
V takychto pripadoch mi nepripada zbabele, ked to clovek vobec neriesi, len sa ich snazi ignorovat a zacne riesit , az ked ma na nich nieco horsie ako vysmech ... Ale ak by si sa rozhodol, ze to takto nesmie ostat, tak proste chod za rodicmi, nech to riesia oni .. nech idu za ucitelkou pripadne vedenim , a nech si daju zavolat rodicov tych blbcov. Potom ti ostava len dufat, ze nemaju bohateho ocka (sponzora skoly) alebo najivnu mamku a ze sa problem vyriesi. Kazdopadne rozhodnutie je na tebe Good luck :wink: Ak sa rozhodnes problem riesit tak daj vediet ako to dopadlo ...
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Pokial nedojde k fyzickemu utoku tak by som to neriesil. Pretoze urcite by to potom chceli oni vyriesit stebou rucne strucne. Uz to nejako vydrz do konca. A ked to predsa budes muset riesit, tak by som asi zvolil skor nez ucitelky a rodicov nejakych kamaratov co im napravia hnaty, bo si myslim ze ked im niekto rozbije papulu bude to mat lepsie vychovne ucinky nez nejaka vyhrazka od ucitelky ze dostanu poznamku
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ja by som to riesil nejak takto:

daj im ochutnat ich vlastnej mediciny.... proste ked ides s nejakym kamaratom po chodbe a oni sa ti zacnu smiat tak nahod taky vyraz ze "lol, to co su za jebkovia" a povedz svojmu kamaratovi, ale tak aby to oni nepoculi (ale zase vedeli ze hovoris o nich), nejaky odje* o niekom z nich, nieco v zmysle ze: "aha ake ma papucky, take nosi aj moj dedo" a trochu sa zasmej....ale musi to vypadat ze ich mas totalne v <> , ze su len nejaky neznami ludia na kt. sa uje****
ked do teba niekto bude strkat, tak ho proste nejak inteligentne posli do prec napr. mu povedz po tom co do teba strci nieco v zmysle: "ja viem ze mas rad ten pocit ked sa dotykas nejakeho chlapca, ale toto si nechaj pre svojich kamaratov, ano?"
vsetko toto co som napisal najpravdepodobnejsie bude smerovat k bitke, ale ked im chces ukazat ze sa ich nebojis tak im musis rozbit papule, lebo ver mi, takym ludom to nevysvetlis verbalne

neviem ci sa ti to podari za tie 3tyzdne, ale nabuduce ked budes vidiet ze sa ta niekto snazi sikanovat tak mu prosim ta hned na zaciatku vraz jednu do nosa.... nech si nezvyka (ked chce niekto sikanovat tak nech to nieje len tak zadarmo, nech ho to aj cosi stoji)

// :))
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

si myslim ze tu su len dve moznosti,
but ignorovat a pretrpiet alebo to riesit...
obidve su zle a bude ta to nieco stat ale aspon ta druha je rozumnejsia...
povedat to rodicom je hlupost, ti to vecsinou nafuknu a potom sa vezies v niecom co si nechcel. Radsej je to pekne riesit u vedenia skoly a ak to nezvladnes sam tak napis pekne list a uved v nom vsetky veci a hlavne aj to ze uz len za tento list ta urcite zmlatia tak by si rad aby im bolo vysvetlene ze za hociktory utok na tvoju osobu (hocikym) budu ONI potrestani....
Chce to odvahu ale rozhodne je to prijemnejsie ako sa nechat doje*** dennodenne v skole. Konieckoncov ked si mam vybrat psychicke nasilie alebo fyzicke, tak ver ze facka preboli v tom momente co doznel jej zvuk ;).... ak chapes :?
A hlavne su to len 9viataci ktori su smeli len pokope a to im nevydrzi ak ich poriesia najprv v skole a potom doma.... pretoze tento rocnik viacmenej rozhoduje a ich fotrovci doma to vedia....
Nenechaj si znechutit skolu ak ju mas tak rad a aspon sa na seba o par rokov pozries ze si nieco a nie baba.... ver mi ze to bude pekny pocit ;)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

kupo napísal:ja by som to riesil nejak takto:

daj im ochutnat ich vlastnej mediciny.... proste ked ides s nejakym kamaratom po chodbe a oni sa ti zacnu smiat tak nahod taky vyraz ze "lol, to co su za jebkovia" a povedz svojmu kamaratovi, ale tak aby to oni nepoculi (ale zase vedeli ze hovoris o nich), nejaky odje* o niekom z nich, nieco v zmysle ze: "aha ake ma papucky, take nosi aj moj dedo" a trochu sa zasmej....ale musi to vypadat ze ich mas totalne v <> , ze su len nejaky neznami ludia na kt. sa uje****
ked do teba niekto bude strkat, tak ho proste nejak inteligentne posli do prec napr. mu povedz po tom co do teba strci nieco v zmysle: "ja viem ze mas rad ten pocit ked sa dotykas nejakeho chlapca, ale toto si nechaj pre svojich kamaratov, ano?"
vsetko toto co som napisal najpravdepodobnejsie bude smerovat k bitke, ale ked im chces ukazat ze sa ich nebojis tak im musis rozbit papule, lebo ver mi, takym ludom to nevysvetlis verbalne

neviem ci sa ti to podari za tie 3tyzdne, ale nabuduce ked budes vidiet ze sa ta niekto snazi sikanovat tak mu prosim ta hned na zaciatku vraz jednu do nosa.... nech si nezvyka (ked chce niekto sikanovat tak nech to nieje len tak zadarmo, nech ho to aj cosi stoji)

// :))
jj to je dobry nazor tak by si to mal riešit ja napr použivam hlašku "vp..i ta mam celeho jak tu stojiš" :lol: alebo nemal by si ist domov?je čas na hodinku analneho sexu :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Normalne jednemu najeb pred vsetkymi. Bez strachu. Uvidis, ako sa zoseru a nebudu to hlavne od teba cakat. Oni su hrdinovia, lebo si myslia, ze im nikdy nic nespravis a sam si povedal, ze ked su pokope, tak si dovoluju len vtedy. A keby im aj pustis na chodbe, ostatni by ti prisli pomoct urcite, keby videli, ze si tam sam + su tam vzdy ucitelia, ved je to zakl. skola. Aj ja som niekedy chodil a viem, ze su tam tie dozory, ci ako sa tomu nadava. Ked si niekto neda normalne povedat a neda sa mu to vysvetlit, ani ignoracia nepomaha, tak mu proste pusti.

Keby si ta chytia po skole. Tak co, nafasujes dve facky. Mozno ti trosicku potecie krv. Ver mi, ani prvy, ani posledny krat. Ale aspon budes mat jasny dokaz o sikane. Potom uz len povedat rodicom a oni to za teba doriesia, verim tomu.

Inak na siedmaka si trpezlivy a inteligentny. Klobuk dole.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

JV napísal: ja napr použivam hlašku "vp..i ta mam celeho jak tu stojiš" :lol: alebo nemal by si ist domov?je čas na hodinku analneho sexu :lol:
no len aby ony po skole ty nedali 10 minutovu nakladacku nohami do analu....

--vydrz !! kamo -- :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hej hej ak osom cital je to dost zla situacia no asi sa neda riesit lepsie ako ignoraciou ak sa s tym nechces zdoverit nikomu z okolia ale aj tak by som to skusil risk je zisk mozno sa neodvazia spravit nic a ked hej ja by som isiel za otcom a to uz su vazne veci potom daju sa riesit polepsovnou alebo trestanim za ublizovani a obmedzovani ludkesj slobody drzm palce :wink:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

a spoluziaci sa ta nevedia zastat?
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Tento clovek ti pomoze Obrázok :P

Ale vazne, ako pisal pinacokolada, odchadzaju za 4 tyzdne, muky skoncia a vsetko dobre dopadne, po pripade nos do skoly kasera.
Seshti
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Seshti »

Takze prave som sa vratil do skoly. Chcem vam este raz podakovat za to co pisete, vie ma to podporit. Ak sa chcete spytat ci sa to opakovalo aj dnes, tak odpoviem vam: ANO.

Opat ma zaraza to ze ked som vychadzal zo satne a isiel do triedy a isiel vedla jedneho z tych "machrov" tak blbe poznamky nemal, jedine na co sa zmohol bolo to ze vytiahol mobil a zacal telefonovat /nazvem to hovorenie do prazdna/. Po velkej prestavke uz mal okolo seba dalsich 3 a uz to zacalo,,, (pokrikovanie)

Este ma napadlo to ze cez zimne mesiace ked som siel oproti nim a jeden z nich ma tak silnejsie odsunul pastou do pleca. Nerobim z toho velku vedu, ale mozem to nazvat ako fyzicky utok?
ZAP napísal:pocuj Seshti. urcite je to len o slovach a milckych strknutiach? nie je tu toho vela popisane, ale vyzera to ako keby si nieco tajil... urcite vychadzas v pohode aj so spoluziakmi? preco si vyberaju len teba? ved siedmakov tam je kopec.... prva krok je ze si to napisal tu, druhy by mal byt ze to povies aj nejakej realnej osobe. rodina, ucitel, kamos.to uz si vyber podla toho ci chces aby sa to nejak poriesilo, alebo aby sa ti asopn ulavilo, pripadne aby si mal niekho kto chape v akej si situacii a aby si sa mohol na nho spolahnut... asi tak
S kludnym svedomim ti mozem povedat ze nic netajim (je na tebe ako si to zoberes). So spoluziakmi som vzdy vychadzal v pohode a myslim ze som z tich oblubenejsich v kolektive. Vzdy som so spoluziakmi a spoluziackami vychadzal, a nikdy som nemal problem sa kamaratit aj so starsimi (18+).

Na skolu kam chodim (mesto: Bratislava) je vedenie velmi haklive na akykolvek druh sikany, takze si nemyslim ze by z toho nemali nic, teda aspon dufam. Napriek tomu sa bojim pomsty, pretoze by im to trklo.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no tak potom nie je o com... ak si oblubeny v kolektive. tak sa postavte na chodbu. si zacne robit aj vy prcu z nich.bit sa urcite nebudu... ked je to skola hakliva na take veci... a hlavne okolo nich neprechadzaj sam ked uz tak...
mnooo a ked tak sa zastav pri nich, potypkuj, mozno ze chudaci sa chcu s tebou skamaratit a nevedia ako na to, heh...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Seshti napísal:Takze prave som sa vratil do skoly. Chcem vam este raz podakovat za to co pisete, vie ma to podporit. Ak sa chcete spytat ci sa to opakovalo aj dnes, tak odpoviem vam: ANO.

Opat ma zaraza to ze ked som vychadzal zo satne a isiel do triedy a isiel vedla jedneho z tych "machrov" tak blbe poznamky nemal, jedine na co sa zmohol bolo to ze vytiahol mobil a zacal telefonovat /nazvem to hovorenie do prazdna/. Po velkej prestavke uz mal okolo seba dalsich 3 a uz to zacalo,,, (pokrikovanie)

Este ma napadlo to ze cez zimne mesiace ked som siel oproti nim a jeden z nich ma tak silnejsie odsunul pastou do pleca. Nerobim z toho velku vedu, ale mozem to nazvat ako fyzicky utok?

S kludnym svedomim ti mozem povedat ze nic netajim (je na tebe ako si to zoberes). So spoluziakmi som vzdy vychadzal v pohode a myslim ze som z tich oblubenejsich v kolektive. Vzdy som so spoluziakmi a spoluziackami vychadzal, a nikdy som nemal problem sa kamaratit aj so starsimi (18+).

Na skolu kam chodim (mesto: Bratislava) je vedenie velmi haklive na akykolvek druh sikany, takze si nemyslim ze by z toho nemali nic, teda aspon dufam. Napriek tomu sa bojim pomsty, pretoze by im to trklo.
Myslim ze na to ze si 7 tak si dost mudry ako si reagoval a zvazoval,tak u nas na skole v Bratislave su uplne v pohode deviataci hlavne 9.A tam chlapci v poho kecame o hrach a su dvojmetrovy.Mno u vas su asi ty degesi,mno sa neboj hovorim maj istotu a jednu mu drbni na koho budes z nich mat nervy a keby on zacal teba tak potom mozes povedat ze on sa ti smial a si sa len branil a chytil si nervy alebo druha varianta vyhybaj sa im a vydrz 4 tyzdne. Alebo tretia davaj im odfajce typu "hej to co mas za boty ved take sa nenosili ani v komunizme " budu kukat jak vypatlanci... Ver Mi skus to ... GOOD LUCK :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

omg ked do teba niekto co i len strci pastou, tak to nemozes nechat tak. kludne ho odstrc. najprv to bude len slabe a ptom viac a viac a nakoniec ti budu davat len tak facky ked to tak nechas. taketo veci nie su prijemne. ked vidia, ze kolko si mozu dovolit, tak to vyuzivaju. ja by som to riesil inak ako bitkou alebo skocenim do nich. keby som siel po chodbe, tak by som sa kludne bavil so spoluziakmi a uplne ich ignoroval. ale nie, tak, ze byt ticho a pozerat do zeme. proste totalne. ako keby si ich ani nepocul. nie je to nic take, za co by ti mohli spravit viac zle a das tym jemne najavo, ze ich mas tam kde mas :) urcite sa s nimi nechod bit. oni odchadzaju o par dni, ale ty budes na skole este ovela dlhsie. poskodit to moze len a len tebe. ja osobne som sa nikdy s nikym zo skoly nepobil. su to uplne zbytoce problemy. a to ze je jeden vyholeny znaci len o tom, ze chce byt silny :D myslis, ze keby si sa ty vyholil, bol by si silnejsi? sotva :) hmm ked je rec o sikane, tak existuje vobec nieco take aj na strednych skolach? lebo zatial som sa s niecim takym ani nestretol...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

turtlak69 napísal: hmm ked je rec o sikane, tak existuje vobec nieco take aj na strednych skolach? lebo zatial som sa s niecim takym ani nestretol...
existuje ale zalezi na jakej, lebo nepoznam vela vymletych debilkov co by isli napr. na gympel...
Napísať odpoveď