Mam otazku rozpusta sa vytvrdeny silikonovy tmel v benzine ? chcem ho pouzit ako tesnenie na ilhlovy ventil v karburatore dellorto sha 14.12 diky za odpovede .
a este jedna vec co sa meni zmenou velkosti hlavnej trysky pojde babeta rychlejsie alebo len bude viac zrat ?
silikon + benzin
Re: silikon + benzin
benzín rozpusti aj silikon na tesnenie motora takže silikon nie. Dellorto na babetu? Už to je dost dobrá uprava takže vačšiu trysku netreba. A nechápem čo chceš z tej babety dostat ked chceš mat dobrý výkon nestačí len karbec ale napr také bezkontaktné CDI-čko,klapky sania,rezonančný výfuk,zvačšené kanáliky vo valci,znížena hlava,vyvážená klukovka s CKR ojnicou,SKF ložíska,atd. Ale ked nemáš ani GO motora spravenu tak sa to neoplatí
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
diky no
silikon uz na tom schne takze uvidim ci sa rozpusti ci nie
problemom je ilhlovy ventil ta gumicka na nom uz akosi netesni ked nezavrem privod paliva polka nadrze mi vytecie za 10 min cez karburator von kym idem je to v pohode ale asi aj viac zerie si myslim preto to chcem vyriesit
a nejde mi o to mat supu len aby isla namiesto 40 aspon 45 - 50
a nejde mi o to mat supu len aby isla namiesto 40 aspon 45 - 50
pre výkon aj spotrebu skor nastavit ihlu šupatka. No a s tým ihlovým ventilom, nepasoval by tam ten ventil z iného karbeca napr na simson,MZ,jawa,atd.
OT: gego by chcel asi toto