Simulator havarie-PC
Simulator havarie-PC
Ahoj,cchem sa opitat ci existuje nejaky simulator havarie auta. Proste ako sa znici auto pri velkej rychlosti. Alebo nieco podobne. Diki
Re: Simulator havarie-PC
O jednom simulatore viem, ale nie je urceny presne na havarie aut, i ked auta sa nicia a celkom realisticki. Vola sa to Rigs Of Rods
prikladam zopar videii pre ukazku co to je, inac je to hra/simulator. Nie vsetky auta sa nicia tak dobre ako tie ktore sem davam na ukazku z youtube. Ta simulacia zas nie je bohvie co, je to myslene aj ako hra a navyse je to free, ale oproti dnesnim hram je nicenie aut v tejto "hre" naozaj simulacia.
prikladam zopar videii pre ukazku co to je, inac je to hra/simulator. Nie vsetky auta sa nicia tak dobre ako tie ktore sem davam na ukazku z youtube. Ta simulacia zas nie je bohvie co, je to myslene aj ako hra a navyse je to free, ale oproti dnesnim hram je nicenie aut v tejto "hre" naozaj simulacia.
Ktore of roads to je presne? retoze u 0.3.5 sa mi necchu tie auta znicit (:
Verzia hry velmi nehra ulohu. Bud mas nieco odskrtnute v nastaveniach alebo si si vybral prave take auto ktore sa nenici vobec. Nie kazde auto sa nici tak ako je to na tych videach. Celkovo sa tak nici par aut. Tusim okolo 7 az 12 aut. Ostatne menej az vobec. Auta ktore sa tak nicia, co si pametam nazvy je to Burnside(to druhe video co som sem dal), Dodge a ostatne osobne auta a niekolko Offroad aut - najdes ich v kategorii Others alebo Street Cars, uz si nepametam davno som to hral.
Jj chapem dik. uz som nasiel;. A hra,ktora sa venuje presne iba temu neexistuje?
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2010, 15:20)

//autoeditácia príspevku (24 Okt 2010, 15:20)