Sionizmus
Re: Sionizmus
Pri teme sionizmus je znama, nabozensky podmienena a az fanaticka podpora, tejto ideologie a zidou vseobecne, zo strany krestanskych sionistov, hlavne v USA..
Podobne spolky sa daju najst ale aj na Slovensku.
Pozvany a prednasajuci bol znamy odbornik na vsetko a sam zastupca ludu vyvoleneho zid Ivo Samson.
Je zaujimave si vsimnut ked hovori o Palestine ako domovine zidov, ako doslova povie a zdorazni, ze "my Europania sme ich z tejto domoviny vyhnali".
Ukazuje to na dve dolezite skutocnosti pozorovatelne u zidov. Identifikovanie sa, v pripade potreby, s europskym svetom, v poslednej dobe najcastejsie vyuzivane a viditelne u konfliktu spojeneho s islamom. A potom to odhaluje ich pohlad na nezidovsky svet, co je este viac priznacnenie pre zidovstvo, kde v tomto pripade, Rimsku risu Samson ztotoznil s Europou a Europanmi a tym im aj prisudil zodpovednost za (z ich pohladu) krivdy voci zidovstvu.. Z modernych dejin je tento pristup viditelny u holokaustu, kde su to tentoraz Nemci a vina je opat do urcitej miery zovseobecnena na Europanov ako celku.. Toto nazeranie na vonkajsi svet, ako potencionalne nebezpecny a nepriatelsky ma priame nasledky na spravanie sa a postoj k hostitelskym spolocnostiam v ktorych ziju.
Podrobnejsie tento fenomen aj z pohladu evolucnej psychologie opisuje Prof. Kevin MacDonald. Pre pripomenutie http://www.prop.wz.sk/kultura%20kritiky.htm (sk.metapedia.org) Židovská skupinová stratégia
Inak Samsonova prednaska je vcelku podrobny vypocet problemov, sprevadzajucich Izrael od jeho zalozenia, zo sionistickeho hladiska.
Podobne spolky sa daju najst ale aj na Slovensku.
Pozvany a prednasajuci bol znamy odbornik na vsetko a sam zastupca ludu vyvoleneho zid Ivo Samson.
Je zaujimave si vsimnut ked hovori o Palestine ako domovine zidov, ako doslova povie a zdorazni, ze "my Europania sme ich z tejto domoviny vyhnali".
Ukazuje to na dve dolezite skutocnosti pozorovatelne u zidov. Identifikovanie sa, v pripade potreby, s europskym svetom, v poslednej dobe najcastejsie vyuzivane a viditelne u konfliktu spojeneho s islamom. A potom to odhaluje ich pohlad na nezidovsky svet, co je este viac priznacnenie pre zidovstvo, kde v tomto pripade, Rimsku risu Samson ztotoznil s Europou a Europanmi a tym im aj prisudil zodpovednost za (z ich pohladu) krivdy voci zidovstvu.. Z modernych dejin je tento pristup viditelny u holokaustu, kde su to tentoraz Nemci a vina je opat do urcitej miery zovseobecnena na Europanov ako celku.. Toto nazeranie na vonkajsi svet, ako potencionalne nebezpecny a nepriatelsky ma priame nasledky na spravanie sa a postoj k hostitelskym spolocnostiam v ktorych ziju.
Podrobnejsie tento fenomen aj z pohladu evolucnej psychologie opisuje Prof. Kevin MacDonald. Pre pripomenutie http://www.prop.wz.sk/kultura%20kritiky.htm (sk.metapedia.org) Židovská skupinová stratégia
Inak Samsonova prednaska je vcelku podrobny vypocet problemov, sprevadzajucich Izrael od jeho zalozenia, zo sionistickeho hladiska.
-
tehla
AA - krestanske spolocenstvo "milost" je nejaka podivna sekta, ktore sa vyrojili ako huby po dazdi, nieco ako jehovisti, uz som o nom pocul, dokonca vraj pred nimi varovala aj cirkev v katolickych novinach, ale neviem presne co su zac...
http://www.rozmer.sk/sk/articles/show/1 ... 0b635c7c08
http://www.rozmer.sk/sk/articles/show/1 ... 0b635c7c08
Hm, významné prúdy. Majú dosah na celú spoločnosť. 
Tvoj prispevok mal asi taky zmysel, ako keby si tu napisal co si mal vcera na ranajky.
Vplyv tejto perverznej odnoze krestanstva je v USA znacny, pokial ide o ich naprotivkov na Slovensku, takisto si niesom isty. Kazdopadne je dostatocny na to aby ich poctil svojimi nazormi bezpecnostny analitik Ivo Samson alebo riaditel muzea SNP Stanislav Micev.
Vplyv tejto perverznej odnoze krestanstva je v USA znacny, pokial ide o ich naprotivkov na Slovensku, takisto si niesom isty. Kazdopadne je dostatocny na to aby ich poctil svojimi nazormi bezpecnostny analitik Ivo Samson alebo riaditel muzea SNP Stanislav Micev.
Len taká cenná rada do života - miesto toho chronicky paranoického rozjímania nad židovskou svetovládou, popracuj na gramatike. Všimol som si, že je katastrofálna. Túto radu som kedysi dával aj kalimu - energie máte zjavne dosť, tak to využite aj na čosi užitočné.
No a som zvedavý s čím vyrukuješ nabudúce, len prosím ťa uber, lebo čoskoro prestúpim na vaše pozície (a nie, nevykám ti).
No a som zvedavý s čím vyrukuješ nabudúce, len prosím ťa uber, lebo čoskoro prestúpim na vaše pozície (a nie, nevykám ti).
Chronicky paranoicke su tie tvoje reakcie, ked uz nemas k temam co napisat, ale napriek tomu mas ocividne silnu potrebu sa k nim vyjadrovat, bezvyznamnymi alebo sarkastickymi komentarmi a inymi nezmyslami.
Gramatika? Jedna z poslednych veci, ktorych sa niekto chyti, ked uz nema ako inak oponovat. Je to dost smiesne, navyse od teba, od koho som tu cital veci co snad neboli ani slovensky.. Ziadna sebareflexia, ale ziadne prekvapenie.
Asi ani ty si nemozes mysliet, ze mi ide o tvoje "prestupenie na nase pozicie", to je ako ocakavat od niekoho po lobotomii, ze bude genius. Sance su dost male. Ide len o pravdu, fakty a realitu, pre teba zatial dost vzdialene pojmy. Kazdopadne tu nejde o teba, toto je verejne forum.
Gramatika? Jedna z poslednych veci, ktorych sa niekto chyti, ked uz nema ako inak oponovat. Je to dost smiesne, navyse od teba, od koho som tu cital veci co snad neboli ani slovensky.. Ziadna sebareflexia, ale ziadne prekvapenie.
Asi ani ty si nemozes mysliet, ze mi ide o tvoje "prestupenie na nase pozicie", to je ako ocakavat od niekoho po lobotomii, ze bude genius. Sance su dost male. Ide len o pravdu, fakty a realitu, pre teba zatial dost vzdialene pojmy. Kazdopadne tu nejde o teba, toto je verejne forum.
Mne sa páči ako stále žiješ v dojme, že na tvoju produkciu tu je treba (či vôbec je možné) nejak rozumne reagovať.
Ja sa verejne: priznám sa. Nemám čo napísať na to, že na obskúrne stretnutie akejsi sekty prišiel Ivo Samson. Proste.. z toho vedia vyvodiť akési závery zjavne len jedinci bez uskutočnenej lobotómie.
Ja sa verejne: priznám sa. Nemám čo napísať na to, že na obskúrne stretnutie akejsi sekty prišiel Ivo Samson. Proste.. z toho vedia vyvodiť akési závery zjavne len jedinci bez uskutočnenej lobotómie.
To je (dalsi) omyl. Nerobim si ziadne iluzie, ze by bolo v tvojich moznostiach nejak rozumne reagovat. To ale neznamena, ze pasivne agresivne vyplody zostatnu bez odozvy.Mne sa páči ako stále žiješ v dojme, že na tvoju produkciu tu je treba (či vôbec je možné) nejak rozumne reagovať.
Ake zavery?Proste.. z toho vedia vyvodiť akési závery zjavne len jedinci bez uskutočnenej lobotómie.
Tak mi odcituj, kde som predstavil zaver ze zidia su vsade..
.. (alebo co vlastne)
Stačí sledovať tvoju aktivitu na fóre.
Inak ale, ako som už spomenul, zvyknem ťa minimálne s kalim hádzať do jedného vreca (a myslím, že oprávnene, nejak som nevidel, že by ste si v niečom odporovali, skôr naopak), čiže robím také všebecnejšie závery z vašej produkcie tu. Ale ak máš pocit, že máš diametrálne iné názory ako dotyčný kali, daj vedieť a hádam sa to odnaučím.
Pokrytec.hughito napísal: Inak ale, ako som už spomenul, zvyknem ťa minimálne s kalim hádzať do jedného vreca
No aspon uz teraz chapes ten dovod k postojom ohladom rasovych problemov napr s ciganmi
Takze si (znova) klamal.hughito napísal:Stačí sledovať tvoju aktivitu na fóre.
Lebo ty mas nejake samo-prisudene moralne opravnenie hadzat ludi v diskusii do "jedneho vreca"? Arogancia.hughito napísal:Inak ale, ako som už spomenul, zvyknem ťa minimálne s kalim hádzať do jedného vreca (a myslím, že oprávnene, nejak som nevidel, že by ste si v niečom odporovali, skôr naopak),
Pritom ti nerobi problem obvinovat ma z nejakych zaverov, ktore som ani nevyslovil. Pokrytectvo.hughito napísal:čiže robím také všebecnejšie závery z vašej produkcie tu.
Vo svojom moralnom povysenectve si asi neuvedomujes, ze nemam povinnost ani potrebu od teba ziadat nezaujaty pristup. To je tvoj problem.hughito napísal:Ale ak máš pocit, že máš diametrálne iné názory ako dotyčný kali, daj vedieť a hádam sa to odnaučím.
Opakujem - poznám vašu produkciu tu, vaše zmýšľanie a ideové pozadie, vaše príspevky, postoje, názory. Čiže toto plakanie tu nad nejakým pokrytectvom a "klamaním" je dosť trápne. Veď obidvaja sa hlásite k nacionálnemu socializmu, obidvaja tu riešite "židovský/sionistický problém," obidvaja máte podobné názory, zhodujete, sa dopĺňate sa (možno na nejaké detaily, ale zatiaľ som ani tie nepostrehol). Takže áno, vás dvoch beriem ako celok a teda "hádžem to jedného vreca."
Inak je fakt fascinujúce, že toto tu vyťahuje konkrétne kali, keďže poznáme jeho príspevky v téme o cigánoch (teda paušalizuje celú skupinu) či AA, ktorý tu označuje isté postoje paušálne za akýsi produkt "kultúrneho marxizmu" na základe ani neviem čoho - ale tak možno je odborník na Frankfurtskú školu, kritickú teóriu a všetky jej tri generácie predstaviteľov.
Ale ja klamem, zavádzam a som pokrytec, keď tuto dvoch náckov hodím na základe názorov a postojov, v ktorých sa nijak nelíšia, do jedného vreca.
Inak je fakt fascinujúce, že toto tu vyťahuje konkrétne kali, keďže poznáme jeho príspevky v téme o cigánoch (teda paušalizuje celú skupinu) či AA, ktorý tu označuje isté postoje paušálne za akýsi produkt "kultúrneho marxizmu" na základe ani neviem čoho - ale tak možno je odborník na Frankfurtskú školu, kritickú teóriu a všetky jej tri generácie predstaviteľov.
Ale ja klamem, zavádzam a som pokrytec, keď tuto dvoch náckov hodím na základe názorov a postojov, v ktorých sa nijak nelíšia, do jedného vreca.
Takze snad uz chapes preco ludia hadzu ciganov do jedneho vreca.hughito napísal:Veď obidvaja sa hlásite k nacionálnemu socializmu, obidvaja tu riešite "židovský/sionistický problém," obidvaja máte podobné názory, zhodujete, sa dopĺňate sa (možno na nejaké detaily, ale zatiaľ som ani tie nepostrehol). Takže áno, vás dvoch beriem ako celok a teda "hádžem to jedného vreca."
Presne takhughito napísal:Ale ja klamem, zavádzam a som pokrytec, keď tuto dvoch náckov hodím na základe názorov a postojov, v ktorých sa nijak nelíšia, do jedného vreca.
Dalsia vec je, ze nejake implicitne "hadzanie do jedneho vreca" z definicie vopred vylucuje otvorenost k racionalnej diskusii, tak potom neviem co je zmyslom toho co tu robis, na diskusnom fore.. Len ideologicky agitovat a provokovat?
kali: Lenže ja porovnávam dvoch ľudí ktorých názory a postoje poznám dobre (k tým témam, ku ktorým sa vyjadrujú), zato ty hádžeš do jedného koša x stotisíc ľudí, ktorých vôbec nepoznáš.
AA:
AA:
Aké implicitné? Explicitne vás dvoch považujem za predstaviteľov subúrov istých myšlienok a postojov, preto napr. používam pri reakcií na vás plurál, čomu si naposledy nepochopil (alebo pochopil a snažil si sa o nejakú zbytočnú iróniu).Dalsia vec je, ze nejake implicitne "hadzanie do jedneho vreca" z definicie vopred vylucuje otvorenost k racionalnej diskusii, tak potom neviem co je zmyslom toho co tu robis, na diskusnom fore.. Len ideologicky agitovat a provokovat?
Ak reaguješ na nejakú konkrétnu myšlienku a použiješ plurál, tak je to musíš uznať scestné.hughito napísal:kali: Lenže ja porovnávam dvoch ľudí ktorých názory a postoje poznám dobre (k tým témam, ku ktorým sa vyjadrujú), zato ty hádžeš do jedného koša x stotisíc ľudí, ktorých vôbec nepoznáš.
AA: Aké implicitné? Explicitne vás dvoch považujem za predstaviteľov subúrov istých myšlienok a postojov, preto napr. používam pri reakcií na vás plurál, čomu si naposledy nepochopil (alebo pochopil a snažil si sa o nejakú zbytočnú iróniu).
Napríklad mne chvílami pripomínaš setha a slaya, ale tvoje konkrétne myšlienky im žiadnym spôsobom nemôžem pripisovať, pokým ich sami nepotvrdia.
Zamysli sa nad tým.
Ale tuto dvom súdruhom pripisujem isté konkrétne postoje a názory na tých pár tém, ktoré sa tu dookola riešia. Oni sami dobre vedia, že sa v nich viacmenej zhodujú. Ale ako riešime strašné zbytočnosti.
A čo sa týka témy o konšpiráciách, tak pokojne môžeš na mňa tiež použiť plurál, lebo, ako je vidieť, v zásade sa zhodujem so slayom a sethom a vyjadrujem sa obdobne, takže problém v tom nevidím. Druhá vec je tá, že s iných veciach sa nimi nezhodnem, resp. len v čiastkových témach (napr. v téme Boh a náboženstvo so sethom atď.), takže by takéto "hádzanie do jedného vreca" používané v širšom merítku na celé fórum bolo neadekvátne. Ale v spomenutej príslušnej téme adekvátne je.
A čo sa týka témy o konšpiráciách, tak pokojne môžeš na mňa tiež použiť plurál, lebo, ako je vidieť, v zásade sa zhodujem so slayom a sethom a vyjadrujem sa obdobne, takže problém v tom nevidím. Druhá vec je tá, že s iných veciach sa nimi nezhodnem, resp. len v čiastkových témach (napr. v téme Boh a náboženstvo so sethom atď.), takže by takéto "hádzanie do jedného vreca" používané v širšom merítku na celé fórum bolo neadekvátne. Ale v spomenutej príslušnej téme adekvátne je.
Niekedy to tu vyzerá presne ako si páni prajú: Rozdeluj* a panuj.
Rozdeluj*: ideologicky, etnicky, nábožensky, sociálne, regionálne atd. atd. ..
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 20:12)
Ok, nebudem ti brať tvoj názor s tým plurálom.
Ale skôr či neskôr možno sám zistíš, že hádzať ľudí do jedného vreca sa nepatrí.
Rozdeluj*: ideologicky, etnicky, nábožensky, sociálne, regionálne atd. atd. ..
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 20:12)
Ok, nebudem ti brať tvoj názor s tým plurálom.
Ale skôr či neskôr možno sám zistíš, že hádzať ľudí do jedného vreca sa nepatrí.