Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

hh tu skor ide o to ze ta troska dostala zachvat ked videla letak Slovenskej a NARODNEJ strany (nemyslim SNS) teda toho SLNKA.. (btw taky postoj k narodnym stranam tu maju aj niektori na fore;)

pribeh ZitePunkom je funny.. ti skinheadi boli asi taka kategoria ako ty len na opacnej strane..
A my mierne nadr.any sme sli von a neskor aj za branu taky mozno aj trosku provokovat.
hovori za vsetko :lol:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

punkermen napísal:fuck of skinheads!fuck of nazi!
Aspon to pis po slovensky.
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

skinhead v pravom slova zmysle je vlastne mozno aj dobry typek..pomoze babke cez cestu a tak...ale takych je malo,myslim ze v podstate taky uz niesu...teraz uz je velmi"moderne byt skinom"tak si decka kupuju bombery a holia si hlavy aby boli styylovyyy...kinderskíni...nemam ich rada...v zivote mi narobili moc problemoua su to zly ludia,tych co poznam... :?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Riuška, moda skinheads je uz za nami (u nas najma 90´s), tu vlnu si dobre pamatam... dnes je tazko v mode hip-hop.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tomasito napísal:Riuška, moda skinheads je uz za nami (u nas najma 90´s), tu vlnu si dobre pamatam... dnes je tazko v mode hip-hop.
Myslim že ona myslela malych skinov . Papierových drakov ako tomu ja hovorím .To už sú nacisti a nie skinheadi len oni si to mylia lebo kazdy z nich má najhoršiu učnovku v meste aj to nedokončenú tak prečo by sa nezmýlili :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Digital: Ze papierovych drakov, haha, tak to je dobre. :hehe: Ale vies co je horsi problem? Ze ked su tie decka na gymnaziach, ucia sa fantasticky, v skole sa spravaju ukazkovo, vystupuju "vyzrelo", ale su nackami - tieto deti su nebezpecne pre spolocnost.
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

Digital napísal:Myslim že ona myslela malych skinov . Papierových drakov ako tomu ja hovorím .To už sú nacisti a nie skinheadi len oni si to mylia lebo kazdy z nich má najhoršiu učnovku v meste aj to nedokončenú tak prečo by sa nezmýlili :)
no tak presne takto som to myslela :D ..papierovy draci..kinderskíni :lol:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Tkaze nevedel som kam to napisat...Tak napisem sem jednu moju nedavnu prihodu.. (vyje*** zasrani!)
--
Tak som sa vybral v sobotu skoro rano do banskej bystrice na parkourovy jam..Ako stale, isiel som skorej takze na autobusovej stanici (isli sme ja a kamos autobusom Z BA)som bol cca okolo tristvrte na 6 rano ..Kamarat mal dosjt o 6.. AKo tak sedim na lavicke dole,zrazu prejde okolo mna skupinka ludi.. (kratkovlasi,niekolko plesatych,jeden tetovanie zboku na hlave "terc" do ktoreho sa striela)Uz som vedel ze "a-jajáj",a podla chodze bolo jasne ze chlapci boli "zit" tj. pit . Zrazu vysli nejako sa rozdelili jedna skupina isla prec a jedna hore po schodoch smerom k nastupistiam. A zrazu sa objavi kamarat,ze caf ,jak a blabla klasika.A ze ideme na nastupiste ,za chvilu nam ide autobus.Vydeme po schodoch a namatkovo som si vsimol na lavicke sediaceho no jak to napisat,"obcana s tmavsov farbou pokozky" a bolo mi jasne ze je to bezdomovec. A zrazu nehorazny buchod bezajucich noh (fakt som nechapal nabehli jak vyje***,rychlo :shock: )Hovorim o nacistoch ktorych som videl dole ked som sedel este sam..NAbehli, ten bezdomovec uz vedel ze je zle ..Postavil sa a snazil sa utiect lenze boli dvaja takze ho obkulici.. Popritom jak bezali vykrikovali "Seig heil".. Sprvu som zostal ako zmrazeny..Ale zaroven som vedel ze ako fizyckou silou mu urcite proti dospelim nabuchancoch bez mozku nepomozem (mam 16) tak som kamosovi povedal ze makaj tuna za stenu zavolame fizlov.. On vytahoval mobil uz skorej lenze som mu povedal aby ho schoval ,kedze v tom okamihu ako ho vytahoval okolo nas prechadzal ten nacek s tym tetovanim na hlave,so slovami (uplne naje*any) "Chalani radsej chodte do pi*e". Zasli sme a kamos volal .. (112 samozrejme) ze fizlicu,a co sa neozve ODKAZOVAC!!! Clovek potrebuje pomoct a na policii sa ozve odkazovac!!! tak toto maakoze fakt dostalo.Tak sme sa tam vratili cca o 1 min. a uz sa tam zoskupila skupinka ludi (normlanych "bielich")a mi sme isli smerom k nim ze co a jako,a jeden dospely muz ze "Co chlapci
vy patrite ku nim"? Mi ze " :shock: urcite ne! " povedali sme ze sme volali fizlicu a ze tam bol odkazoavc a tak...Podla postavy toho muza typujem ze ich odohnal..bol dost "nabuchany"..A so smiesanymi pocitmy co som mal v dany moment urobit a co ne sme sili k autobusu...Stojime a zrazu (cca po 10 MINUTACH!!!) dosli filzi! pi*i niekomu ide o zivot de fakto za nic ,a fizli dorazia o 10 min!!!.... no hrozne..
Tymto som xcel povedat ze tyto ludia nemaju rozum..Mlatit niekoho za to ze sa narodil s tmavsou pokozkou je prinajmensom chore...Cize ak niekto nahodou patri "K nim " mal by sa zamysliet ci mu to za to stoji.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Tomasito napísal:Riuška, moda skinheads je uz za nami (u nas najma 90´s), tu vlnu si dobre pamatam... dnes je tazko v mode hip-hop.
by si bol prekvapeny ako to teraz leti...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

p4ra napísal:Presne o tomto je to. Chcete sa mlatit medzi sebou, prosim, premna, zamna sa aj pozabijajte, robte si co chcete, ale nas slusnych nechajte na pokoji.
Mlatit medzi sebou??Nikto sa nechce bit..Iba oni..Ja nemam problem pomoct hocjakemu cloveku bezohladu na to ako vyzera..V spolocnosti sa spravam slusne a asi nikdy by ste nepovedali,ze som punkac(asi len podla vyzoru)..Musiim podotknut,ze som zasadne za mier,okrem toho minule sme stretli jednu starsiu pani s velmi velkym nakupom,tak sme jej pomohli,lenze co cert nechcel nas stretli fasovia a tak sme jej to polozili na zem a zdrhali prec..Este stale si myslite,ze sa chcem len bit a,ze som odpad spolocnosti??Paci sa mi hudba a styl...To ONI SU HROZBA!!!Neveriimm,ze ste ani raz s nimi nemali nejaky konflikt alebo miernu roztrzku...Zopar vyholencou poznam takmer vsetko su to nadpriemerne agresivny ludia so znizenym IQ..
Tolko moj nazor... :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Tomasito napísal:Ja som zase vcera na Palisadoch- pri Europskom dome takmer zazil priamu konfrontaciu s punkacom, a to nie som ziaden skinhead... Kracam si s babenou po ulici, ked sme zrazu spozorovali, ako tento tipek sotil isteho skromne, no slusne obleceneho dochodcu, ktory bol aktivistom nejakej strany- neskor sme zistili, ze rozdaval letaky strany SLNKO (Slovenska narodna koalicia). Po tom ako do neho tento linker sotil, zacal po nom hucat a trhal mu z ruk spominane letaky. Boli sme od nich asi 20-25 metrov, tak som na neho zahucal "heeej, co riesis?! Daj mu pokoj!" a rozbehol sa k nim. Tipek bol sice chudy, no mal asi 2 metre, takze som cakal, ze sa mi postavi... nastastie sa rozhodol zdrhnut, tak som si podbehol asi len 10 metrov a vsetko sa vyriesilo bez deleske. Ked sme prisli k tomu panovi, ukazal sa ako total mily dedko... stary oblek, kravatka, zjavne cerstvo oholeny... jednoducho bral ulohu aktivistu strany ako svoju cest. Ked sme prisli k nemu, podakoval sa, neveriacky krutil hlavou a s polousmevom typickym pre vystraseneho cloveka ktory sa chce tvarit v pohode povedal, ze chlapcovi vobec nic neurobil... akurat ho slusne pozdravil, ponukol mu letak a ze chlapec mal asi iny nazor. Tak sme s nim prehodili par viet a ked sa ukludnil, isli dalej. Jednoducho ci uz medzi pravicovymi, alebo lavicovymi extremistami, medzi oboma skupinami je luza, ktora by si zasluzila pretiahnut xicht boxerom, takze ked si tu nejaky linker stazuje na skusenosti so skins, odkazujem mu- tak ti treba! Melte sa medzi sebou az do bezvedomia, rozslapte sa na kasu, ale slusnym ludom co s vami nic nemaju dajte pokoj!

//mastermind: amen (myslene pozitivne)!
Toto ale predsa nieje diskusia o punkeroch ale o skinoch :roll:A pravdu povediac viacej sa bojim skinov ako punkerov , pretoze velka cast punkerov su ludia taky co pocuvaju punk a chodia si zapogovat na koncerty , inac su celkom v poho iba zopar vynimiek malti setkych naokolo, no a zo skinmi je to presne naopak . Ak je niekto skinom tak preto aby mlatil romov , a slusnych ludi a je len zoopar vynimiek co nemlatia vsetkych naokolo ... ja to vidim tak. Mozno ze skniheadska ideologia je v podstate dobra, o tom pokoj , ale je taka moda ze skinhead=gangster :?

//docital som to ... ale som si to nejako neuvedomil :roll:
Tomasito
VIP
VIP

miki690 napísal:Toto ale predsa nieje diskusia o punkeroch ale o skinoch :roll:
Docital si to vobec? :smt056
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

obdivuhodne, tato tema este zije...
moj nazor sa furt nezmenil... extremista zostane extremistom... ci je vyholeny, zarasteny alebo inostranec...
a nemusim ziadneho...
u vas sa nieco zmenilo? :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

omg tato tema nema zmysel a uz ani rozumnu diskusiu :lol: teraz by sa to mohlo premenovat na : "hadky medzi jednou a druhou stranou" :lol:
Samuell
Light Expert
Light Expert

Prispevky

Príspevok od používateľa Samuell »

Kua uz 79 stran prispevkov, ved to je kua dost.
Ale k teme. Nemam ich rad, lebo uz ked idem len po ulici kazdy cumi na ostatnych ako keby bol najvacsi na svet. Ale nie vsetci su taky.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

deblasco napísal:obdivuhodne, tato tema este zije...
moj nazor sa furt nezmenil... extremista zostane extremistom... ci je vyholeny, zarasteny alebo inostranec...
a nemusim ziadneho...
u vas sa nieco zmenilo? :)
Nie. Nic sa nezmenilo. Stale namam rad ludi ktori z akehokolvek dovodu utlacaju inych, alebo im nieco odopieraju.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ZitePunkom napísal:Vcera bol v ZM koncert(tri kapely)tak sme sa boli pozriet..Samozrejme uz po pol hodine nam vsetkym pisalo..Bola super nalada pogovalo sa jak besne kapely hrali..Nejak som sa dopocul,ze o desiatej maju dobehnut skinheads.Mysleli sme si,ze pridu nejaky desiati mozno trosku viac..Sedel som vonku s kamaratkou a akurat prisli nejaky osmi..Tak sme sa pobreli do nutra..Oni sli samozrejme za nami..Nastasie ich vyhodili vyhadzovaci..Najprv von,neskor za branu..A my mierne nadr.any sme sli von a neskor aj za branu taky mozno aj trosku provokovat..Zrazu sa traja rozbehli a udreli kamarata pastou do tvare..O chvilu sa tam zisli vsetci,ked sa dopoculi co sa stalo..Jedneho to uz poriadne nasralo a siel za nimi samozrejme s pivom v ruke,pretoze dva dni dozadu nahanali jeho dceru takyto "skinheads"..Ked za nimi teda siel vyslo ich s tmy asi 15 a zacali vytahovat noze..Uz sme vedeli kolka bije a utekali sme na koncert teda do vnutra.. Vsteci sme cakali co sa stane..A pre istotu sme zavolali policajtov..Ako inak ich poznali(skinheadov)a po dali si s nimi ruky povedali im nech idu domov a to bolo vsetko..Vtedy ked prisli resp.tesne potom sa strhla dalsia bitka a dalsieho kamarata zbili a ukradli mu siltovku..Po tom do nas este hubovali nejaky ani neviem kto to bol,ze preco sme volai policiu,ze aj tak s nimi nic nespravia-a mali pravdu.. Tak je toto norm..? :roll: Hajzlici vyje.any!!! :?
týto čo ich spomináš ani naozajstých skinov nevedeli (hoci ani ja naživo som ich nevidel) ale myslim že pravý skin nehľadá bitku len tak, ale z rasovej nenávisti...a nie že sa rozhodne že nakopu punkerov.. , to su vyhulenci čo len hľadajú zámienku na to aby sa mohli biť..
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

su to zdegenerovani debili co maju v hlavach nasrate
Tomasito
VIP
VIP

deblasco napísal:u vas sa nieco zmenilo? :)
Neblazni, to chces aby teraz kazdy svoj nazor zopakoval (vid. prve pripady)? S podobnymi otazkami nabuduce opatrnejsie ; )
Napísať odpoveď