Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

jimiho : Ked sa nevyznam do momentalnej situacie pravicoveho a lavicoveho extremizmu tak si to nastudujem nie?Rovnako ako ja nepojdem robit servisneho technika do autoopravovne ked neviem co je karburator tak by nemal ist ani novinar bez vseobecnych znalosti ...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom jimmino ma pravdu, tvoj pohlad je zaujaty (nehovrim ze moj nie). Tak ako medzi NS skinheadmi su rozny chuligani bitkari a pod, tak isto maju takyto ludia zastupenie medzi OI Sharp a Punkermi atd. A tak isto sa v obydvoch skupinach najdu aj taky ktrori tymito bitkami opovrhuju. Uznavam ze medzi NS skinheadmi ich je malo

Toto sa tu uz rozoberalo asi x-krat a myslim si ze je zbytocne sa k tomu dalej vyjadrovat.

Boli tu spominane media. O tych sa tu uz tiez popisalo vela, ale podstatne je ze ked sa udeje nejaky utok ci z jednej alebo druhej strany, medializovany je takmer vzdy utok ktory sposobili NS skinheadi.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kali520 napísal:ZitePunkom jimmino ma pravdu, tvoj pohlad je zaujaty (nehovrim ze moj nie). Tak ako medzi NS skinheadmi su rozny chuligani bitkari a pod, tak isto maju takyto ludia zastupenie medzi OI Sharp a Punkermi atd. A tak isto sa v obydvoch skupinach najdu aj taky ktrori tymito bitkami opovrhuju. Uznavam ze medzi NS skinheadmi ich je malo

Toto sa tu uz rozoberalo asi x-krat a myslim si ze je zbytocne sa k tomu dalej vyjadrovat.

Boli tu spominane media. O tych sa tu uz tiez popisalo vela, ale podstatne je ze ked sa udeje nejaky utok ci z jednej alebo druhej strany, medializovany je takmer vzdy utok ktory sposobili NS skinheadi.
Kali,a cudujes sa?..ja nie,pretoze zijeme v "socialnom" svete..a ten sa "snazi" odsudzovat rasovu neznasanlivost..a prijmat kozmopolitizmus..
A este nieco..v nasej grupe takito obmedzeni jedinci nemaju miesto..a naozaj sa strhne bitka,len ked uz nieje ine vychodisko..

To jimino:nepisal by som to,keby nemam take skusenosti..a poznam velmi malo pripadov,ked SHARPeri prisli na nacisticky koncert(popripadne aj na blood & honour-a tam ti hocikto nepojde)..Netrvrdim,ze takito jedinci neexistuju,ale je ich ovela menej,ako nackov(agresivnych myslim)..nehovorim,ze niesom zaujaty..(ale mam byt preco).A kolko nackov chodi na punkove koncerty..skoro na kazdom jednom ich mame..

Takze napr.asi pred mesiacom ako kazdy piatok sa slo do parku pit..starym nackom skoncili podmienky(aj to svedci,ze utocili v skupine) a prisli do parku..jeden alebo dvaja si sadli vedla chalanov(samozrejme v kapucniach,abo niecom podobnom-aby ich nemohli spoznat),v parku nas je vzdy vela..takze si ich nikto poriadne nevsimol...ked sli kamarati okolo,tak sa zastavili pri jednom z nich,ze ci mu nieco nieje..a ten sa postavil a prve co bolo,bola hlavicka do ksichtu,ten padol na zem a rozkopal ho ako sracku..ako nahla mu dal hlavicku,tak vybehlo asi dvadsat nackov(starych-nabuchane svine)este aj s palicami a podobnymi vecami..takemuto utoku sa nedalo branit..a kto ostal,toho rozkopali..kamaratovi trhali vlasy,kopali ich do hlavy,ked boli na zemi skakali po nich ocelovymi topankami..a ja som nemohol nic urobit..pretoze dal by mi jednu ranu a ja lezim..tak sme len zavolali policajtov..a ti si samozrejme s nimi ruky popodavlai a bolo po vsetkom..potom ich este sli udat..a opat maju podmienku..tak mi este raz povedz,ze nemam byt zaujaty..!
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

treba si urobit poriadok v podniku kam chodite a kde su koncerty. za posledny rok v nasom podniku bola len jedna navsteva praviciarov. kym boli len vonku a fajcili pred podnikom, tak bolo len dusno, ale kazdy to nejako predychal a bavil sa dalej. ked zacali do niekoho skakat, tak vacsina vybehla a rozmlatila ich. odvtedy sa tam nikto taky neukazal. ja osobne si neviem predstavit, ze by som chodil na koncerty a chodil by tam niekto ustavicne robit bordel. ci uz by to boli nackovia alebo flojdi alebo hocikto. ved koncerty su o zabave a nie o tom, aby sa clovek bal ist von na vzduch, ze to neprezije predsa.
minule bol bol jeden jeden vacsi-mensi koncert. prisla ceska kapelka aj sa funklubom (SHARPerov) a tiez aj plno skinheadov z mesta (ci uz Oi, SHARP, trojans, etc). velmi pochybujem, ze by si na takyto koncert dovolil niekto prist :) treba si proste vyberat :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Dobre Turtlak...nehovorim,ze vzdy..dobre skusim to inak,malokedy pridu na koncert..aj to len jeden,max dvaja pit pivo..Ale ked si spravia akciu,a to len z nasho mesta,tak to nieje sranda..pretoze "starych" nackov je tam zo 20..plus tie deti..a "starych"punkacov a skinheadov je tam tak zo 10..chapes o co ide?...a ide aj o to,ze vsetci by sa bit nesli..dalsi,co by sa aj chceli,su najebani jak svine..tak potom o com to je..to technicky ani nieje mozne..a vysvetli tim "somarom"ze na koncerte sa nemozu naje*at :hehe: ..vies ide aj o to chciet..zopar krat sa podari ich vytiahnut von..a vtedy je po probleme..minule ked prisiel ten jeden,tak potom akoze skoncil koncert(samozrejme,ze nie kvoli nemu :D )..a slo sa domov..vysli sme nejaki desiati von,pripraveni na boj..a nebolo tam nikoho..a potom som pocul,ze kamaratov chytili..sice ich nezmlatili,ale ide o princip..ze su to hajzli..a do nas si neskocia,ale do ozratych rovesnikov(16-17)v klude...a ako tomuto zabranis..A este nieco,ten ich "fuhro" ma take kontakty,ze ked sme jeho raz dali dolu,tak prisli nackovia z nitry,a niektori aj z blavy...vtedy som sa bal ist von..plne mesto nackov..a este k tomu,su to jedna ruka s floydami..chapes o com to je?...
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Je to proste tak, ten ich pocit vsemohucnosti, ze im patria ulice a cele mesto je len ich privadza do stavu ked si potrebuju dokazat ze je to tak a ci uz slovne alebo fyzicky napadnut "haved" ktora tomuto mestu skodi. Ale nerobia to len oni. Moja nedavna skusenost konkretne zo silvestra ma presvedcila o tom aki su ubohi aj ludia "do deja" nezainteresovani. S partiou pankacov a jednym skinheadom sme stali na ulici ked ku nemu prisli traja chalani, kedze ich poznam mozem s kludnym svedomim povedat ze hiphoperi a zacali donho buzerovat ze preco je nacek. Po tom co sme im vysvetlili, aky je medzi skinheadmi a neonacistami rozdiel dostal facku a dalsi dvaja co boli s nim vyuzili moment prekvapenia a pastami zacali mlatit chalanov z nasej partie, vsimli si to aj 2m gorily z nedalekeho baru ktore sa pridali na stranu hoperov a nebyt prichodu policie tak dnes tento prispevok nepisem. Kazdopadne je to chore ... No na druhej strane s tymto a policiou myslim problem nie je, ta sa prida k skupine ktora ma pocetnu prevahu a je im jedno ci k nazi alebo anti. U nas si policajti dovolia do deti pod 15 rokov, to sa robia strasne dolezitymi, ked vsak ide do tuheho tak bud zavolaju vsetky hliadky z kraja alebo pockaju kym to skonci a zhodnotia skody spachane na majetku ..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ZitePunkom: nj chapem velmi dobre o com to je. my sme tiez nemali podnik, kam by sme sli a kde by sme boli v bezpeci medzi nasou svorkou. u vas je problem v tom, ze NS maju zrejme giganticku presilu a organizovanost NS u vas je na ovela vyssej urovni ako napriklad v BA. v tomto pripade sa neda zrejme absolutne nic robit. jedine tak zorganizovat vlastnu partu, co sa odvazi bit za vsetkych okolnosti a chodit do uplne ineho podniku ako ozrate trosky, co sa staraju len o svoj krigel a je im jedno, co sa deje vonku. ale takych ludi je pramalo. a co sa koncertov tyka, tak usporiadatel by sa mal vazne zamysliet, ci nie je vhodne postavit pri vchod SBS :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

To nieje,ze nas podnik...mame jeden podnik..ale je primaly na to,aby sa tam dali robit koncerty...tak robime koncerty,kde sa da...
ale niekedy sa stane,ze proste pridu...a je ich dost..SBS-kari su vzdy..len ked mali taku strasne velku akciu(ked ich prislo cca 50-60..)tak aj SBS bol s nimi...a aj floydi,co sme zavolali boli s nimi...je to kur*a..ale takto v mensich poctoch mame vzdy navrch..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tazky zivot alternativnej mladeze... : )
Začiatok Konca
Professional
Professional

Aryan..už som čakal,kedy zase vypustíš niečo z tých tvojich duchaplných myšlienok..keď už nemáš čo napísať,tak radšej nepíš nič..Ďakujem za pochopenie... :wink: (a staraj sa o seba...nie o "alternatívnu mládež") :smt079
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

kali520 napísal:Antifa nema ziadnu myslienku, to hnutie je jeden velky nezmysel.

A ma niekto pravo zmlatit niekoho za to ze ma bomberu a holu hlavu?

PS uprimne je mi u riti kolko antifakov zmlati skinhead a kolko skinheadov zmalit antifak, pre mna su dvolezite ciele, postoje a nazori daneho hnutia. To ze to neikto praktizuje poulicnymi bitkami neznamena, ze to podporuje hlavna myslienka.
BTW este ako dodatok ma napadol ... Hnutie ANTIFA vzniklo ako reakcia na hnutie NS.Alebo sa mylim?Keby NS konali dobro a pomahali statu nik nebude mat namietky a nik ich nebude mlatit.Ale kedze su to obycajni hajzlici ktori vedia iba mlatit nevinnych ludi tak vznikla ANTIFA a ked mozu bit NS takych ludi ako som ja (len preto ze nosim bomberu, cierne gate a mam dlhe vlasy) tak mozu bit aj ANTIFA tie vygumovane hole hlavy.Teba ked niekto bude mlatit nebudes sa branit?Jasne ze budes ! Tak si to prosim ta uvedom.Dik

PS: Ak budes reagovat na moj prispevok poprosim nie oponovanie ale rozumne argumenty.

Edit : // Keby ma nacek zbil aspon sam tak ech ... cert to vem.Ale ked ma pridu zbit 10ti tak sa mozem jedine smiat.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

dnes som pozeral dokument o tomto fenomene...fakt lutujem serioznych skinov, ktorym boneheads robia hanbu.. :? (99,99999% slovenskych skinov su boneheads)
kali520
Darca
Darca

Dieg0 napísal:Hnutie ANTIFA vzniklo ako reakcia na hnutie NS
Antifa si zacali hovorit punkeri resp anarchisti ktorym sa nepacila ideova myslienka NS. Pre mna to neni ziadna reakcia je to len jeden z nazvov pre predstavitelov anarchie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

ANTI-FA = Ktore z tychto skratiek ti pripomina anarchiu resp slovo anarchia? ANTI alebo FA?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:Antifa si zacali hovorit punkeri resp anarchisti ktorym sa nepacila ideova myslienka NS. Pre mna to neni ziadna reakcia je to len jeden z nazvov pre predstavitelov anarchie.
Ja vas NS-kidov absolutne nechapem. Asi sa posnazim o zavedenie nejakeho pojmu pre panicky strach z anarchistov. ANTIFA ja ANTIFA. ANTIFA nieje ani komunizmus ani anarchia. Ja som antifa a punker som nikdy nebol dokonca ich ani len nemam rad. Je pre Teba nepochopitelne?? ANTIFA je boj proti nacizmu nie snazenie sa ustanovit anarchiu.
kali520
Darca
Darca

To sa teraz hras na nechapaveho alebo si?

Ked mi vedla seba postavis antifaka anrachistu punkera nevdim tam ziaden rozdiel.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:To sa teraz hras na nechapaveho alebo si?

Ked mi vedla seba postavis antifaka anrachistu punkera nevdim tam ziaden rozdiel.
Tak to mas potom problemy zo zrakom alebo ***censored***

// Nabuduce to mas za 2 dni. Tomasito
Začiatok Konca
Professional
Professional

kali520 napísal:To sa teraz hras na nechapaveho alebo si?

Hej asi si slepý...ale to je asi jedno...je to to isé,ako keď postavíš vedľa seba skinheadov a boneheadov...žiadny rozdiel(nerátam nášivky,odznaky,nálepky,atď..)..rozdiel je v idei a myslení...ale to ty,Kali,nemôžeš nikdy pochopiť... :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no a este sme k tomu vsetci aj fetaci, komunisti, zidia a aj homosexuali :roll: (tym myslim kazdeho co nesuhlasi s kalim, aaaautompraha....) :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

kali520 napísal:Antifa si zacali hovorit punkeri resp anarchisti ktorym sa nepacila ideova myslienka NS. Pre mna to neni ziadna reakcia je to len jeden z nazvov pre predstavitelov anarchie.
By The Way keby hitler prezil nikto z nas by tu nebol.Za čo bojujú potom náckovia?Za vlastnú smrť?
Napísať odpoveď