Skinheads
ale ja zas nechapem naco su nam na slovensku cigani.MS FRANKY napísal:Jediné čo teraz však nechápem že načo sú na Slovensku takí debily ako Skinheadi, Nacisti, Neonacisti, Slovenská pospolitosť.
a si myslim ze uz ked skini tak nech vyriadia ciganov a ostatnych nechaju napokoji
sak nikto iny problemy nerobi.
sak si myslim ze skini su nato aby spratali takych co robia problemy (ne im ale vsetkym ludom) ale oni namiesto toho sa ozeru a idu trepat kto pride do cesty
HH, vies, ale ked niekto v state nastoli diktaturu... tak "demokraticky sposb" volby nie su demokraticke.. su ovplivnene diktatom... a iba ludia ako ty a tebe podobny socialny narodinari sa mozu skryvat za taketo klamstva a terminy.Aryan Angel napísal: typicke.. zacni spochybnovat uplne blbosti, to viete.. co touto poznamkou chces vlastne dokazat, povedat..? co bolo v nemecku v 30.rokoch?? pritom ani ja a ani autory stranky nehovoria ze tam nejaka dokonala demokracia bola!! ale ze NS "bol nastolený demokratickým spôsobom" tj. volby..
nie, posledna preventyvna prehliadka u mna neodbjavila ziadne choroby.Aryan Angel napísal: chory si asi ty pretoze ta tvoja poznamka je uplne od veci.. vobec tu nejde o to kdo sa kde narodi tak neviem o co ti ide..
ta poznamka vobec nie je od veci.. len si ju nepochopil... ta poznamka mala naznacit... ze Cernoch, kt sa narodi v niektorom z africkych statov nemoze zato.. aka je jeho spolocnost.. kultura atd... preco by mal byt nepriatelom VAS ked vstupi na uzemie svk ? no podla vas za to ze je african. a moze zato ? ste obmedzenci... a tieto tvoje reakcie su nasmiech... ako bzucanie much v mojich usiach.
ano presne tak. uplne chore ! zameral som na obsah.. a to, ze som povedal o autorovi.. vypoveda aj o obsahu... preco sa narodniari.. ohanaju nazormi fasistickeho vodcu ? vsak fasizmus a vy nejde do kopy... alebo zeby ano ?Aryan Angel napísal: skus sa zamerat nabuduce aj na obsah ako na autora.....aha zabudol som uplne chore
si ale ubohy. ake vedecke fakty ? jedine tak statistiky komercnych organizacii! samozrejme, ze ludia zo zaostalych krajin maju mensie IQ... ale to je sposobene skolstvom .. kulturov .. PROSTREDIM. preco cernoske adpotovane deti v zapadnych rodinach dosahuju vysokoskole vzdelania a pracuju na najvyssich postoch ? hmmmm ? prezrad mi co robia ty vasi skinheadi ? koupu kanale ? s ich vyzorom ich nikde inam nezoberu.. svojimi holimi hlavami a hakovymi krizmi prejavujete inteligenciu vsak ? a to si hovorite arijci.. Muhehee LAMY !Aryan Angel napísal: tieto rozdiely v IQ su vedecky fakt, ja za to nemozem:). vychova, prostredie? "negroidnej rasy obohatených civilizáciou"
ee nezhodol si sa...Aryan Angel napísal: konecne zhoda
ultra prmitivne su tu len tvoje nazory.Aryan Angel napísal: taze argumenty nicmoc ale aspon ste sa mohli zhodnut na niecom s Lesom (nestava sa) na tom jeho ultraprimitivnom prispevku, samozrejme teraz sa vam hodil, tak preco nie..
presne tak... tymto svojim nazorom .. si podal vacsiu hodnutu ako si myslis... a to, ze to masterrr nazval humanistickymi ko*ot si nevsimaj....MS FRANKY napísal:TO Aryan Angel:
Tak teraz ma čujte chlopi a najmä ty aryan. Predvčerom som sa pobil s jedním cigánom ( len preto že ma sotil zo skejta na tvrdú kachličkovú podlahu ). Preto som ho išiel strčiť aj ja aby sme si boli 1:1. Akurát že ten za mňou prišiel a začal sa ma pýtať že čo si to dovolujem strkať do neho. Potom sa strhla bitka počas ktorej som sa ho stihol spýtať na to že prečo si myslí že je niečo viac (odpovedal že preto že je cigán má väčšie právo žiť). OK zabudol som a nechal som ho ísť ďalej ale skúsme sa teraz zamyslieť nad tím prečo ludia pokladajú svoj život za viac cenný než život druhého človeka. Pre mňa má rovnakú cenu môj život ako život cigána či skinheda alebo pankera. Prečo? Lebo nemôže byť nič cennejšie ako ľudský život. Zároveň však ani jeden ľudský život nieje cennejší ako druhý. a to by mala byť základná črta ludí uvedomovať si že sme si rovný všetci bez ohľadu na: vek, rasu, národnosť, inteligenciu, výzoru alebo náboženského vyznania. Preto si ja o každom človeku ,ktorý si neváži život iného rovnako ako svoj myslím že je iba obyčajná zver bez daru zmýšlania. Skús nad tím porozmýšlať prečo považuješ niekoho za menej cenného ako si ty sám.
wtf? bola diktatura uz vtedy ked vyhrali volby? a koho ked este neboli oni u moci?Spoty napísal:HH, vies, ale ked niekto v state nastoli diktaturu... tak "demokraticky sposb" volby nie su demokraticke.. su ovplivnene diktatom... a iba ludia ako ty a tebe podobny socialny narodinari sa mozu skryvat za taketo klamstva a terminy.
oni nechcu nas tam mi nechce mi ich tu. http://www.africancrisis.org/photos16.asp tu si mozes pozriet ako sa oni spravaju k bielym alebo chod do nejakeho negerskeho geta v usa, moslimskeho v britanii alebo francuzku. okrem toho ich "kultura" s nasou nema nic spolocne. inak cernoch nemoze za jeho spolocnost? a kdo za to moze ze su uplne je*** a nedokazu v tej svojej krajine normalne zit? my? ja ze oni, cernosi.ta poznamka mala naznacit... ze Cernoch, kt sa narodi v niektorom z africkych statov nemoze zato.. aka je jeho spolocnost.. kultura atd... preco by mal byt nepriatelom VAS ked vstupi na uzemie svk ?
hej kazdy cernoch ked ma bielu vychovu je geniussi ale ubohy. ake vedecke fakty ? jedine tak statistiky komercnych organizacii! samozrejme, ze ludia zo zaostalych krajin maju mensie IQ... ale to je sposobene skolstvom .. kulturov .. PROSTREDIM. preco cernoske adpotovane deti v zapadnych rodinach dosahuju vysokoskole vzdelania a pracuju na najvyssich postoch ? hmmmm ?
ak si myslis ze podobne nazory maju len skinheadi si na omyle a dost by si sa cudoval, ale tito ludia to tak nedavaju verejne najavoprezrad mi co robia ty vasi skinheadi ? koupu kanale ? s ich vyzorom ich nikde inam nezoberu.. svojimi holimi hlavami a hakovymi krizmi prejavujete inteligenciu vsak ? a to si hovorite arijci.. Muhehee LAMY !
ako inac, dakujem.ultra prmitivne su tu len tvoje nazory.
a kto v miniulosti zacal prenasledovanie.. zotrocovanie cernoskeho ludu ? neboli to nahodou .. Europania ? neskor americania ? kolky z nich boli skveli arijci ? kto to sposobil, ze starocia musesli cernosi zit horsie ako zvierata na cudzich kontynentoch ? kto ich odiezol z afriky ? hmmmm ? no vies ? ty asi fakt nepozanas dejiny. nevies co sa dialo v juznej afrike ? preco su tam take rasisticke boje ? prije*** belosi "najprachatejsie svine" zotrocili obyvatelstvo.. a co ti budem vysvetlovat .. nastuduj si.oni nechcu nas tam mi nechce mi ich tu. http://www.africancrisis.org/photos16.asp tu si mozes pozriet ako sa oni spravaju k bielym alebo chod do nejakeho negerskeho geta v usa, moslimskeho v britanii alebo francuzku. okrem toho ich "kultura" s nasou nema nic spolocne. inak cernoch nemoze za jeho spolocnost? a kdo za to moze ze su uplne je*** a nedokazu v tej svojej krajine normalne zit? my? ja ze oni, cernosi.
nepotrebujem chodit do ziadneho getta.. staci mi prejst cez slovenske sidlisko a mat "stastie" na skinov a dostanem popi*i len za to, ze mam dlhe vlasy ! a to su belosi....
hmm takze je to v poriadku???
v JAR sa teraz maju negri este horsie ako za apartheidu! vtedy tam bol aspon poriadok.. teraz maju vladu aj cierny a aj to tak vyzera..
to ze dostanes na pi*u od skinov nemeni nic na tom ze dostanes aj od negra za to ze si biely!! a take veci ako stvrte v Europe!! kde sa boja prist aj fizli, skoncime vsetci v pitchi!..
by som chcel vidiet tie tvoje vlasy za ktore dostavas na pi*u lebo co ja poznam dlhe vlasy tu nikomu nevadia... (samozrejme ak sa nejedna o dredy a podobny humus..)
v JAR sa teraz maju negri este horsie ako za apartheidu! vtedy tam bol aspon poriadok.. teraz maju vladu aj cierny a aj to tak vyzera..
to ze dostanes na pi*u od skinov nemeni nic na tom ze dostanes aj od negra za to ze si biely!! a take veci ako stvrte v Europe!! kde sa boja prist aj fizli, skoncime vsetci v pitchi!..
by som chcel vidiet tie tvoje vlasy za ktore dostavas na pi*u lebo co ja poznam dlhe vlasy tu nikomu nevadia... (samozrejme ak sa nejedna o dredy a podobny humus..)
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dredy jsou fajn. Nejakou dobu jsem je nosil
A soudit nekoho podle toho co ma na palici mi pripada ponekud ... ehm ... nenormalni.
To stejne plati o barve kuze, obleceni, nabozenstvi apod.
Tot muj prvni a posledni prispevek do tehle diskuze, protoze to stejne nikam nevede a kazdy si tady bude dal placat to svoje.
HOWGH
A soudit nekoho podle toho co ma na palici mi pripada ponekud ... ehm ... nenormalni.
To stejne plati o barve kuze, obleceni, nabozenstvi apod.
Tot muj prvni a posledni prispevek do tehle diskuze, protoze to stejne nikam nevede a kazdy si tady bude dal placat to svoje.
HOWGH
-
babyface4
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
[quote="Aryan Angel"][/quote]hej kazdy cernoch ked ma bielu vychovu je genius
obycajne vynimky potvrdzujce pravidlo. povec mi co napriklad kedy vynasiel nejaky neger? 
[quote]
LOL a to musel hned nieco vynajst ... a co takto hudba
edit--> par vynalezov ako ty hovoris od "negrov"
[quote]
LOL a to musel hned nieco vynajst ... a co takto hudba
edit--> par vynalezov ako ty hovoris od "negrov"
Kód: Vybrať všetko
http://www.black-network.com/inventions.htm-
mastermind
VIP
aryan prepac ale vies ty vobec nieco o dejinach? vies ako bola cierna rasa potlacovana? nemali ziadne prava, nemohli studovat a podobne. este stale sa aj vo vyspelych krajinach spravaju k cernochom inak ako k bielym. a to prave kvoli takym ludom ako si ty.Aryan Angel napísal:hej kazdy cernoch ked ma bielu vychovu je geniusobycajne vynimky potvrdzujce pravidlo. povec mi co napriklad kedy vynasiel nejaky neger?
ak ti tak prekaza cierna tak sa prestahuj niekde na antarktidu, tam nebude cierne nic. iba ak by si nahodou niekde omrzol tak by ti to mozno zcernalo. a som naozaj zvedavy ako by si sa pozeral na svoje cierne(omrznute) nohy