Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: ach boze........

Príspevok od používateľa whitek »

Joker napísal: JJ Punks and Skins boli casi bok po boku na pivko a roi.

myslis ked ZONA A spievala o ciganskom probleme(na ich zaciatku) vtedy hej
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: historia

Príspevok od používateľa rsc »

whitek napísal:o historiu sa tu nezaujmajte lebo cela hystoria okolo 2 sv. vojny je zmanippulovana a pozmenena zidmi.
Co zas trepes blbosti - co sem pleties druhu svetovu? Ja mam zida zubara napr - a tak ako on mi nespravi zuby nikto.
Vidiet ze si mimo.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

whitek ma pravdu o tej 2sv. .... a to ze ten zid vie robit zuby to si co tym chcel povedat ?? :lol:
Joker
VIP
VIP

Re: ach boze........

Príspevok od používateľa Joker »

whitek napísal:

myslis ked ZONA A spievala o ciganskom probleme(na ich zaciatku) vtedy hej
Hee ako Punker som bol na koncerte v Karlovke na Kratkom a pohoda.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ty nácko!! :lol: :P
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

masterrr napísal:Rubiki som zvedavy na tie historicke fakty :). Mas to v hlave uplne domylene. Inak ked si uz taky historik, nevies preco nemcov civilne obyvatelstvo vitalo ako osloboditelov? Preco vznikali slovanske SS divizie? :P

Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor ;) :lol:

Virus Mein Kampf si necital a v Mein Kampfe to neni. :wink:
K tym historickym faktom ti niekolko milionov postrielanych Ruskych civilistov nestaci?

Ano vznikali aj slovanske SS divizie, ale pocul si niekedy o Ruskej SS divizii??
Vies akej narodnosti boli tie Slovanske SS divizie ked my vravis ze to mam v hlave uplne popletene?? Vies kolko ich bolo a kto im velil(lokalne aj globalne?)?? Vies pod ktoru skupinu armad patrili?? A vies povedat ktory Slovansky narod bojoval ako prvy za Nemecko a v ktorej bitke??

Po dalsie, tieto slovanske divizie sa aj trochu inak znacili(pretoze boli z MENEJCENNYCH NARODOV)!

Pre priklad nemecka granatnicka SS divizia>> SS Panzergrenadier Division

A nenemacka granatnicka "SS" divizia >> Waffen-Grenadier Division der SS

Ked uz sme pri hladeni Slovanov tak na to boli specialne chlapici z jednotky SS - Einsatzgruppe >>

Einsatzgruppen boly specialne utvary posobiace na obsadenom uzemi a slouzice k likvidacii osob. Einsatzgruppen se delily na mensie jednotky - einsatzkommanda - a tie zase na dalsie mensie skupiny, ako boly napr. sonderkommando, teilkommando, nebestelle apod.

Asi mesiac pred utokom Nemecka na Sovietsky zvez boly vytvorene mobilne pohotovostne oddiely SS "Einsatzgruppen" - „pohotovostne jednotky“, ich ulohou bolo "ocistit" okupovane uzemia od Zidov a Slovanov. Tieto jednotky se skladaly z prislusnikov SS, SD, nemecke tajne policie Gestapo a miestnych prisluhovačov na okupovanych uzemiach. Na okupovanych uzemiach sa prislusnici jednotiek SS dopustili masovych zlocinov proti ludskosti: poprav sovietskych zajatcov a zlocinov na mistnom obyvatelstve. V prvych piatich mesiacoch okupacie jednotky SS "Einsatzgruppen" zavrazdili kazdy mesiac viac ako 200 tisíc obyvatelov!!

Tak a tu mas preklad z untermensch, si to precitaj a potom my povedz ci stale veris tym svojim kecom ze Slovanov by nechal zit >>

Heinrich Himmler nechal zhotovit brozuru "Untermensch" (Podclovek), z nej sa prislusnik SS dozvedel, preco nemozno Slovanov povazovat za ludské bytosti: "Pri letmom pohlade je podclovek po biologickej stranke uplne rovnaky ako clovek. V skutocnosti se od neho lisi, je to strasna bestia, karikatura cloveka s rysmy podobajucimi se ludskej bytosti, avsak s intelektom a moralkou hlboko pod urovnou ktorehokolvek zvierata. Pre cisty Nemecky narod je takyto clovek nebezpecny a preto sa ho musime zbavit!

Tak ked podlozis ty mne niake protifakta tak budem len rad, ale mozem ti s kludom povedat ze take neexistuju!!!!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej, pocul. Boli aj ruske ss divizie. einsatzgruppen boli urcnene na likvidiaciu zidov, nie slovanov. Kde mas v tom svojom "Untermensch" napisane nieco o slovanoch?

Protifaktov je vela len sa mi to nehce teraz hladat a vacsina materialov je v anglictine takze.. :roll: ..mozno neskor ;)

Ale inak, co maju spolocne NS skinheadi s tym, ze Himmler alebo niekto, to nemal celkom v poriadku v hlave?

(napis ci mi ci rozumies english, ok?)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Holubar napísal:prosim vas nerozoberajte tu tieto temy,to uz fakt hranici s propagaciou nacizmu rasovej diskriminacie a podobnych sraciek...ja by som to tu jednoznacne zamkol :lock:
to hovoris ty ktory vonku pi*uje do ciganov..... :wink:
jerino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jerino »

No kedysi bol Kratky v pohode potom tie novsie veci boli uz dost na uja. Hej whitek kedto chces pochopit tak chod na stranku

Kód: Vybrať všetko

http://www.unity.host.sk/skins.htm
8)
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

A co hovorite na toto?! Ked ma cigan (rom) natetovane na hrudi: "SOM CIGAN A HAMBIM SA ZA SVOJU RASU". Je samozrejme sknhd.
jerino
Novice
Novice

ADOXtreme napísal:A co hovorite na toto?! Ked ma cigan (rom) natetovane na hrudi: "SOM CIGAN A HAMBIM SA ZA SVOJU RASU". Je samozrejme sknhd.
preco by mal byt hned sknhd? za to ze sa niekto hanbi za svoju rasu nemusi byt hned sknhd. ja sa tiez hnabim za niektorych hrdych "slovakov" a nie som kvoli tomu hned madar :D
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

jerino napísal: preco by mal byt hned sknhd? za to ze sa niekto hanbi za svoju rasu nemusi byt hned sknhd. ja sa tiez hnabim za niektorych hrdych "slovakov" a nie som kvoli tomu hned madar :D
No je skinhead, pretoze sa k nim hlasi a aj ho k sebe zobrali...
jerino
Novice
Novice

No mne je to uplne jedno som videl uz aj cierneho sknhd ktory hral v dost dobrej sknhd kapele(bol samozrejme Oi! skin) ale ked sa ten sprosty cigan hlasi k NS skins tak ho potom vobec nechapem a je podla mna uplne vymlety :P
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jesen »

jerino:

Oi! Oi! Oi!

:D :D :D :D
jerino
Novice
Novice

Jesen

Oi! Oi! Ziadny NAZI, ziadny RED iba cisty PUNK & Skinhead Oi!
8)
@ntonios
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

mastermind napísal:co si o tom myslim? ze je to banda magorov, ktori nevedia co so sebou. ale ja by som vedel co s nimi...... :smt067
Suhlasim... to by som napisal aj ja. :smt071
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

masterrr napísal:Hej, pocul. Boli aj ruske ss divizie. einsatzgruppen boli urcnene na likvidiaciu zidov, nie slovanov. Kde mas v tom svojom "Untermensch" napisane nieco o slovanoch?

Protifaktov je vela len sa mi to nehce teraz hladat a vacsina materialov je v anglictine takze.. :roll: ..mozno neskor ;)

Ale inak, co maju spolocne NS skinheadi s tym, ze Himmler alebo niekto, to nemal celkom v poriadku v hlave?

(napis ci mi ci rozumies english, ok?)
Hahaha, mozem sa zasmiat?? Napis my teda oznacenie tej Ruskej Divizie SS, ked uz existovali a v ktorej skupine armad posobili!! :lol:

einsatzgruppen boli urcene na likvidaciu osob zijucich na okupovanych uzemiach ZSSR, boli to Zidia a Slovania, nikde nebolo specifikovane ze len na likvidaciu Zidov alebo len Slovanov ;)

Neviem co maju NS skinhedadi spolocne s tym ze niekto nemal nieco v hlave pokope, ale ja regujem na jeden tvoj prispevok kde si napisal ze Hitler nechcel vyhladit slovanov!

Untermensch ako som napisal bola prirucka pre vojakov kde si mali precitat preco slovania nemaju narok na zivot a preco ich treba znicit! To co som napisal ja bol len taky mensi vytah s kontextu aby si videl ze co si o nas slovanoch Nemecky nacisti mysleli!

Po anglicky rozumiem, ale odborna literatura z 2sv. vojny v anglictine je narocna aj pre cloveka co ma z Anglictiny statnice :(
jerino
Novice
Novice

@ntonios napísal: Suhlasim... to by som napisal aj ja. :smt071
Neviem cim to je ale mam pocit ze ked ich stretnete na ulici ste vy ty prvi, ktori sklopite pohlady a a tvarite sa ze nic. Ale na nete ste najvacsi hrdinovia :x
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

jerino napísal: Neviem cim to je ale mam pocit ze ked ich stretnete na ulici ste vy ty prvi, ktori sklopite pohlady a a tvarite sa ze nic. Ale na nete ste najvacsi hrdinovia :x
si najprv precitaj vsetko co som pisal a az potom sa rozculuj. ale ked sa ti nechce tak ti to napisem este raz. ja som povedal ze viem co snimi. a nie ze by som to s nimi urobil ja :D
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

ADOXtreme napísal: Hlavne na sibacku :lol: :lol: :lol:
ani sibacka nemusi byt staci ked vidim kamosa v akcii :D
Napísať odpoveď