Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

Myslim ze tu nejde o nedostatok Deblaskovych argumentov a o to, ze je zatlaceny do kuta, ale o to, ze akykolvek poznatok vytiahne je prekruteny tak aby pasoval do vaseho kontextu a aby z neho vysli nacisti nevinne. Tu je zbytocne nieco povedat, lebo je to akoby hrach na stenu hadzal... O tolerancii by som na vasom mieste pomlcal, lebo tolerancia z vasej strany je naozaj zanedbatelna... Ste jednostranne zaujati a nedokazete prijat to, ze na zemi nie ste sami a nepatri vam... Nemate ziadne pravo rozhodovat o umiestneni a zivotoch inych ludi...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

takze pre tych co si myslia o zidoch ze su bohvieaki anjelici

Kód: Vybrať všetko

http://www.radioislam.org/protocols/indexcze.htm
vrelo odporucam
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

heh, ako keby o to islo ci ste vsetci hiphoperi :roll: ..ale aspon mate o com pisat :wink:
Retsko napísal:Myslim ze tu nejde o nedostatok Deblaskovych argumentov a o to, ze je zatlaceny do kuta, ale o to, ze akykolvek poznatok vytiahne je prekruteny tak aby pasoval do vaseho kontextu
Keci keci keci, uved priklad ;)
Nemate ziadne pravo rozhodovat o umiestneni a zivotoch inych ludi...
Omyl :!:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aryan Angel napísal:Omyl :!:
Ale! A ty mas akoze to pravo? Myslim, ze je to kazdeho vec co, ako, kde, s kym... a nie ako si rasista Aryan urci!

Si obycajna troska, nic viac a nic menej!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Preco by som si mal niekoho pustit domov.. len preto ze vy ano? :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Aryan Angel napísal:Preco by som si mal niekoho pustit domov.. len preto ze vy ano? :roll:
preco by som si niekoho nemal pustit domov... len preto ze ty nie? a nezabudaj na hlas vacsiny
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

mastermind napísal:a kde ja pisem ze ich treba vystrielat?
Je od teba vtipne, ked bleskovo vymazes vlastny prispevok a potom sa tvaris, ze si vlastne nic take nenapisal... a zaroven zabudnes zmazas aj tie prispevky, ktore suhlasne reaguju na ten tvoj vymazany (v style: Jasne, aj ja by som ich vystrielal) a CITUJU HO, tak ako @ntonios Pi 06 Máj 2005, 14:59 :P Vies, podvodnikov nemam rad este viac ako obycajnych chumajov, ktori svoju prostotu aspon beru priamo, bez sviňačín.

Takze-hor sa do roboty, rychle prejst forum a zistit, kto kazdy citoval tvoj prispevok nabadajuci k vyvrazdeniu mladych vyholencov, aby si zasa nebol za chudobneho duchom! Ako hovoril ten vrchny zid: Mazat-matat-mazat! Teda... Ucit? No, take daco to bolo :D
jojo
Expert
Expert

mastermind napísal:ok zhrnme to. (...)navrhujem vsetkych ako jojo deportovat na opusteny ostrov (...) jojo mal by si sa ist balit...
les napísal: Este si mu mohol navrhnut trvale miesto bydliska na ostrovoch Bikini, kde pred desatrociami robili Americania podzemne atomove skusky.
Aha. Takze, mam pekny dom, uz prapradedo pracoval na jeho zakladoch, je utulny a dost velky, aby mi v nom bolo pohodlne. Potom sa mi don pokusi nastahovat banda opic spod palmy, a ked ich odmietnem, sused, ktory doteraz iba ticho zavidel, navrhne, aby ma vystahovali na smetisko, lebo tam particka zhovadilych Shylockov* nasypala jedovaty odpad. Pekne, chlapci. Hip-hop s vami :(

* Shylock: Archetyp chamtiveho zida a neskor nenazranca vo vseobecnosti, vytvoreny jednym typickym antisemitom. Viac sa o nom doviete napr. v stati "Analysis of Elizabethan anti-Semitism in Shakespeare's The Merchant of Venice and the character of Shylock"
mastermind
VIP
VIP

jojo napísal:Je od teba vtipne, ked bleskovo vymazes vlastny prispevok a potom sa tvaris, ze si vlastne nic take nenapisal... a zaroven zabudnes zmazas aj tie prispevky, ktore suhlasne reaguju na ten tvoj vymazany (v style: Jasne, aj ja by som ich vystrielal) a CITUJU HO, tak ako @ntonios Pi 06 Máj 2005, 14:59 :P Vies, podvodnikov nemam rad este viac ako obycajnych chumajov, ktori svoju prostotu aspon beru priamo, bez sviňačín.

Takze-hor sa do roboty, rychle prejst forum a zistit, kto kazdy citoval tvoj prispevok nabadajuci k vyvrazdeniu mladych vyholencov, aby si zasa nebol za chudobneho duchom! Ako hovoril ten vrchny zid: Mazat-matat-mazat! Teda... Ucit? No, take daco to bolo :D
ano NECHTIAC sa mi podarilo vymazat svoj prispevok. ale to nic nemeni na veci. lebo ako hovoris mal si si ho kde precitat. tak mi povedz kde som napisal ze ich treba vystrielat...
jojo napísal:Aha. Takze, mam pekny dom, uz prapradedo pracoval na jeho zakladoch, je utulny a dost velky, aby mi v nom bolo pohodlne. Potom sa mi don pokusi nastahovat banda opic spod palmy, a ked ich odmietnem, sused, ktory doteraz iba ticho zavidel, navrhne, aby ma vystahovali na smetisko, lebo tam particka zhovadilych Shylockov* nasypala jedovaty odpad. Pekne, chlapci. Hip-hop s vami
1. nikto sa ti nechce nastahovat do domu. mozno si chce niekto "z pod tej palmy" postavit dom vedla tvojho aby mohol nazivat ako tvoj sused.
2. co by ti mal sused akoze zavidie
3. neviem co tu stale pleties ten hiphop
jojo
Expert
Expert

Ano, nepochybne NECHTIAC si ten prispevok vymazal a teraz, ked uz vies, ze je nechtiac vymazany, rovnako NECHTIAC sa dozadujes, aby som ti ho ukazal :? Ale necitas pozorne. Tvoj ("nechtiac" vymazany) prispevok je ocitovany a tym padom stale viditelny v "@ntonios Pi 06 Máj 2005, 14:59", odhadom tak strana 6 tohto fora. Alebo si aj ten dnes rano NECHTIAC vymazal hned po tom, ako som ti ho ukazal?
mastermind napísal: 3. neviem co tu stale pleties ten hiphop
Nuz, normalni, zdravo zmyslajuci dospeli ludia, s ktorymi prichadzam do styku, taketo nazory nemaju. Prejavy, na ake som poukazal, su typicke pre ludi, co sa zdravia "hiphop s tebou, kamo" a vo vrecku okrem dyky na Brana Slamku nosievaju sprej na cerstvo natrete fasady. A kedze som slusne vychovany, zdravim ich tak, ako su zvyknuti, aby neutrpeli kulturny sok :D
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

jojo: Ci niekoho pustis na svoj sukromny pozemok to je tvoja vec, ale ci sa niekto nastahuje na Slovensko o tom Ty pravo rozhodovat nemas... Tak sa laskavo nestavaj to takejto pozicie. (Nemas ziadne specialne prava na tuto krajinu, o nic viac ako kazdy jeden obcan tejto republiky..Rom ,zid...). A co sa tyka migracie, to je uplne prirodzeny jav. Ludia idu tam kde im je lepsie. (Priklad: tisicky mladych ludi z vychodnej europy, sa tiez stretavaju s nevrazivostou domacich v krajinach do ktorych pridu. Je jednoduche preco.. Lebo sa ich boja. Strach je pod povrchom slov ako, narod, cistota rasy a pod. Strach z toho,ze pristahovalci budu uspesnejsi, sikovnejsi, ochotny robit za menej penazi. Jednoducho sa boja konkurencie, co vlastne ukazuje na slabost, vsetkych takzvanych narodniarov... 8)
jojo
Expert
Expert

deeplook napísal:jojo: Ci niekoho pustis na svoj sukromny pozemok to je tvoja vec, ale ci sa niekto nastahuje na Slovensko o tom Ty pravo rozhodovat nemas...
Mam rovnake pravo o tom rozhodovat ako kazdy, komu ten pozemok (Slovensko) patri, t.j. kazdy Slovak. Mam tiez nespochybnitelne pravo presviedcat spoluvlastnikov, ze dalsich parazitov doma nepotrebujeme - najma z toho titulu, ze na nich prispievam vysoko nad priemerom ostatnych spoluvlastnikov a nebavi ma driet ako kon len preto, aby nejaky spodpalmovec mal lahsi zivot ako doma v Hornej Volte.

Co sa tyka prirodzeneho prava na migraciu: Mohol by si skusit tuto argumentaciu na Hviezdoslavovom nam., ked ti USA odmietnu dat viza. Urcite by pre teba mali pochopenie, ved nam, Slovakom, stale hovoria, aki mame byt voci pristahovalcom otvoreni :lol:
mastermind
VIP
VIP

jojo napísal:Ano, nepochybne NECHTIAC si ten prispevok vymazal a teraz, ked uz vies, ze je nechtiac vymazany, rovnako NECHTIAC sa dozadujes, aby som ti ho ukazal :? Ale necitas pozorne. Tvoj ("nechtiac" vymazany) prispevok je ocitovany a tym padom stale viditelny v "@ntonios Pi 06 Máj 2005, 14:59", odhadom tak strana 6 tohto fora. Alebo si aj ten dnes rano NECHTIAC vymazal hned po tom, ako som ti ho ukazal?

Nuz, normalni, zdravo zmyslajuci dospeli ludia, s ktorymi prichadzam do styku, taketo nazory nemaju. Prejavy, na ake som poukazal, su typicke pre ludi, co sa zdravia "hiphop s tebou, kamo" a vo vrecku okrem dyky na Brana Slamku nosievaju sprej na cerstvo natrete fasady. A kedze som slusne vychovany, zdravim ich tak, ako su zvyknuti, aby neutrpeli kulturny sok :D
uz vcera som vedel ze som ho vymazal. pridaval som si do neho podpis a zaskrtol som zle okienko. ale ked si ho chces precitat staci ak si precitas 5-ty post v tejto teme. tam ho citoval whitek.

co sa tyka tych hiphoperov mas uplnu pravdu :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Mno mna radsej zdrav normalne, Hip-Hop s tebou sa ja nezdravim a ani neplanujem :shock:.
jojo
Expert
Expert

mastermind napísal:uz vcera som vedel ze som ho vymazal. pridaval som si do neho podpis a zaskrtol som zle okienko. ale ked si ho chces precitat staci ak si precitas 5-ty post v tejto teme. tam ho citoval whitek.

co sa tyka tych hiphoperov mas uplnu pravdu :)
Mmind, myslel som, ze sa pokusis byt rovnejsi a povies nieco v tom zmysle, ze si to nemyslel doslova atp... Namiesto toho sa snazis tvarit, ze si to nikdy nenapisal. Vo Whitekovej citacii chyba za vetou "ja by som vedel co s nimi......" to podstatne: (ikona: POSTRIELAT!), ktore na str. 6 je. Ale nebudem hnidopich, ktory sa hada s clovekom, co mu dava uplne zapravdu, a tak to necham byt... :wink: Vratme sa radsej k teme. Teraz nedavno si myslim pisal, ze treba brat na zretel nazor vacsiny. Povedz mi uprimne: Nikdy si necital ziadny z reprezentativnych vyskumov, ktore uz cele roky konzistentne ukazuju, ze Slovaci tu ine rasy (s vynimkou Aziatov) NECHCU? Ved vies, take tie nenapadne otazky: "Koho by ste chceli/nechceli za suseda?" Ak o tom naozaj nevies, mozeme zacat s hladanim referencii a ukazat, ako to s tym nazorom vacsiny vlastne je. Akurat dufam, ze vo chvili, ked zistis, ze si v skutocnosti v mensine, nezacnes urazat ostatnych a nadavat ako ten ony... Deblasco...
mastermind
VIP
VIP

no tazko ti vysvetlim ze som to nevymazal naschval (aj tak mi nebudes verit). no neverim ze nazor vacsiny je, ze ti ludia su "opice" ktore nemaju kulturu...
add: co sa tyka nadavania. nezvyknem. to ma musi nieco sakramentsky vytocit. takze ked sa posnazis tak to mozno uvidis :)
jojo
Expert
Expert

mastermind napísal:(...) no neverim ze nazor vacsiny je, ze ti ludia su "opice" ktore nemaju kulturu
Na to sa anketari nepytaju a aj keby sa pytali, nedostali by reprezentativnu odpoved, lebo ludia maju vo vseobecnosti sklon odpovedat tak, "ako sa patri". Preto je irelevantna aj otazka "ste rasista?" 99% na nu odpovie jednoznacnym NIE. Ak je vsak otazka polozena tak, aby nezastrasovala (mat otvorene zly nazor na ine rasy je predsa trestne), potom znie: "Chceli by ste mat za suseda Roma, cernocha alebo stredne velky zbor Mormonov z Cirkvi Ježiša Krista Svätých neskorších dní?" 80-90% si vyberie ten cirkevny zbor...
mastermind
VIP
VIP

ja by som si urcite vybral radsej cernocha. neviem preco ale strasne ma rozculuju taki bigotnici akych si tu opisal. teda mam ich hlboko kym ma tym nezacnu otravovat a presviedcat :)
co sa tyka tych ankiet: jasne ze sa nikto nespyta ze ci si rasista alebo nie.
v mojom dost sirokom okruhu znamych sa ludi s nazormi ako ty nachadza minimum. dokazal by som ich spocitat na prstoch jednej ruky
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

Mam rovnake pravo o tom rozhodovat ako kazdy, komu ten pozemok (Slovensko) patri, t.j. kazdy Slovak
Slovensko je majetkom Slovenskej republiky. Tu tvoria jej obcania. (slovaci,romovia,zidia,pristavovalci...) Preto som rad ,ze suhlasis s tym,ze aj oni maju rovnake prava rozhodovat o tejto krajine.

Najma z toho titulu, ze na nich prispievam vysoko nad priemerom ostatnych spoluvlastnikov a nebavi ma driet ako kon len preto, aby nejaky spodpalmovec mal lahsi zivot ako doma v Hornej Volte.
- Ver mi ,ze plno obcanov prispieva aj na teba a tebe podobnych a ani ich nebavi prispievat na ľudi ako si Ty.
Co sa tyka prirodzeneho prava na migraciu: Mohol by si skusit tuto argumentaciu na Hviezdoslavovom nam., ked ti USA odmietnu dat viza. Urcite by pre teba mali pochopenie, ved nam, Slovakom, stale hovoria, aki mame byt voci pristahovalcom otvoreni
Nerozumiem co to tu plieties... Vobec si neodpovedal na to co som pisal. Ale ako chces. Co sa tyka USA, Slovensko ma vizovu povinnost s mnohymi statmi... Ja som za to aby mali vsetky krajiny otvorene hranice... (Ale to system nedovoli...) Predpokladam ,ze teba vizova povinnost s USA velmi netrapi. (Ved ludia ako Ty veria, ze cele usa maju pod palcom slobodomurarsko-zidovske loze, je to risa zla, tak naco by si tam chodil?) :)
jojo
Expert
Expert

Na to, ze "plno obcanov" prispieva na mna, nebudem reagovat, lebo si myslim opak. Nejako nevidim, ze by som od kohokolvek dostal viac ako je tych cca 200.000, co dam rocne statu. Deti chodia na sukromnu skolu, doktorov si poctivo platime... Proste kravina.

Budem reagovat na deeplookove kecy o tom, ako "tisice mladych, blablabla, slabost naroodniarov, blabla:

"Tisice mladych" nepoznam. Poznam iba par ludi v strednom veku, ktori isli svoju kvalifikaciu vyuzit do bohatsich krajin, vacsinou na priame pozvanie firmy, ktora o nich mala zaujem, a ti problemy nemaju. Mozno na nich poza chrbat nadavaju podriadeni, no inak nic...
Napísať odpoveď