deeplook napísal:kopec veci ktore vyuzivas aj TY. Zdravotnictvo, mhd, vlaky, policia ... kolektivnej "solidarity" ... Cize tvoji spoluobcania Ti platia mozno viac veci ako si myslis...
Nic z toho nevyuzivam, respektive nie bez toho, aby som si to sam (a priamo) platil. Zdravotnictvo? Uz sa vidim, ako sa hrniem k nejakemu statnemu doktorovi zamestnanemu knucanim, aky ma maly plat. MHD? Vlaky? Co sa mna tyka, mozu ich dotovanie pokojne zrusit a za usetrene peniazky opravit mur na Trencianskom hrade (za tie prachy by vlastne mohli nanovo postavit cely hrad, a to asi tak sedemkrat

). Raz, asi pred 2 rokmi, som chcel ist MHD, lebo som mal vypite, ale aj to nakoniec skoncilo obligatnym taxikom... Este aj o bezpecnost seba, rodiny a majetku sa staram sam, nie nejaky tlustoprd co sedi v kancli a bucha razitkami alebo naopak stoji pri ceste a vybera pokuty. Mal by si sa viac snazit, ak chces najst nieco, co dostavam v objeme prevysujucom 200.000 rocne. Zatial to vyzera iba na tu "solidaritu". prelozene do zrozumitelnej reci: Ja platim, darmozraci inkasuju
Trafil si v dobrej chvili, som fajn nabruseny, lebo som sa prave vratil s deckom od zubara, kde som platil za dva detske kazy 1600,- Sk. Len do toho, vysvetli mi, ako mi na to prispeli ti, co nemaju radi, ked maju platit na "ludi ako som ja"! kur*a!