Aky bordel?Gici14 napísal:Tak ako v USA robia skini bordel,tak tomu je aj na Slovensku!!!
Presne si to vystihol
A co tu robia punkaci, anarchisti, sharperi atd.
A co tu robis ty Gici? Tiez bordel
vidim ze sa striktne pridrzas motta vo svojom podpise ... ale nie o tom som xceljojo napísal:Nuz, dobre. V prvom polroku 2005 sa stalo na Slovensku 58 dokonaných vrážd a vražedných pokusov. Ukaz mi, kde si takto vehementne odsudzoval ktorukolvek z nich, a ja zlozim ciapku a pokorne sa ti ospravedlnim. Mozem k tomu pripadne aj zjest kus klavesnice.
Akurat, ze nic take sa nestane, vsakano, lebo ty a tebe podobni reaguju iba ako dobre vycvicene pavlovove psy - nic, nic, nic, a ked pride signal z TV Narkoza: besnenie, odsudzovanie, "to nema obdobu!" Proste - trapne stvorenia, ktore sice maju mozog, ale jeho vyssie funkcie pouzivaju iba veľmi zriedka a slabo...
Ano vrazdy sa deju ale s jednym malym rozdielom.jojo napísal:Nuz, dobre. V prvom polroku 2005 sa stalo na Slovensku 58 dokonaných vrážd a vražedných pokusov. Ukaz mi, kde si takto vehementne odsudzoval ktorukolvek z nich, a ja zlozim ciapku a pokorne sa ti ospravedlnim.
Netvrdim, ze organizacia LPR je extremne lavicova (aspon navonok nie- to by isli sami proti sebe), ale ze ide o zoskupenie, ktoreho sucastou su ludia podporujuci dalsiu formu extremizmu, pricom takyto ludia su aj v samotnom vedeni (vid. Durkovic). A kedze na nimi organizovanych podujatiach sa tradicne schadzaju aj takyto extr. orientovani ludia (nahodou to nebude, vid. upozornenie nenosit si zbrane z dovodu prit. policie), myslim si, ze je vhodne ostat sam sebou a nie ist prezentovat svoj nazor do davu organizovanom ludmi, ktori tuto tragediu zneuzivaju na svoju propagaciu a propagaciu nimi zoskupovanych "filozofii".quasimoto napísal:ide asi aj o to ze ja LPR nevnimam ako extremne lavicovu organizaciu tak k tomu ani nemam taky postoj ako ty, ze ist tam je zla vec. Nehovorim ze nemas pravdu, nemam dost informacii aby som to mohol posudit, ked mi vyjde cas a pojdem sa tam pozriet mozno budem vediet viac.
Prekvapuje ma, s akou istotou dokazes tvrdit, ze niekto isiel len tak po ulici a bol dobodany, dokonca zozadu(!) a podla teba bez motivu- dovodu. Nebol si nahodou priamym ucastnikom? V BA je vseobecne zname, aki ludia sa stretavaju v Propelery, lenze pokym skin je skin, pre nasu spolocnost je napr. nejaky sharper, anarchista a pod. len student, max. "vyznavac inej subkultury"... No ten tebou popisovany priebeh vrazdy D. Tupeho je za vsetky drobne- flagrantny priklad zaujatosti. That´s allquasimoto napísal:To je predsa len trochu ine ako ked si len tak ides po ulici a nejaky debil ta len tak bezdovodu doboda, nie? To uz sa ma kazdy aj slusny clovek bez akychkolevek konfliktov bat vyjst na ulicu?!
1, Keby obetou bol tvoj otec/syn/brat atd., zrejme by si nevravel, ze to nie je take zle, lebo pachatelia na vrazdu "mali predsa nejaky dovod".gwixt napísal:velka vacsina z tych 58 dokonanych vrazd sa totiz stane v amoku, nezhodam v rodine apod. alebo kvoli nejakemu dovodu ktory je sice zvrateny (vybavovanie uctov v podsveti, lupezne prepadnutie) ale nie tak zvrateny a premysleny ako vrazda kvoli vyzoru (dlhe vlasy) a o to tu ide!!!!
1) ja som nic zlahcovani vrazdy nepisal, hovoril som len o motivejojo napísal:1, Keby obetou bol tvoj otec/syn/brat atd., zrejme by si nevravel, ze to nie je take zle, lebo pachatelia na vrazdu "mali predsa nejaky dovod".
2, Naozaj si myslis, za partia ozratych debilov, ktora sa vybrala pobit s prvym, khoo stretne, mala nieco "premyslene?"
3, Podla toho, o aky nezmyselny zlocin sa jedna, usudzujem, ze pachatelmi nebudu NS, ale ovela pravdepodobnejsie vygumovani hajzli zdruzeni okolo nejakeho futbaloveho klubu. Vela naznacuje aj to,m ze zatial jedina razia v tejto veci sa konala na stadione. Preto navrhujem: Raz a navzdy ZAKAZAT FUTBAL! nemozeme predsa strpiet taketo vyciny futbalovych fanusikov! Kazdy, kto verejne prejavi sympatie s hnutim smerujucim k hraniu akejkolvek hry podobnej futbalu, odsudi sa na suhrnny trest odnatia slobody v trvani 3-5 rokov!
Viem, ze si to myslel inak, ale mas pravdu. Drzim sa toho motta v tom zmysle, ze vas nutim pouzivat pri debate argumenty namiesto cistych dojmov, pocitov ci urazok. Inak by tu debata vyzerala zhruba takto: Vsetcy skyni su k*k*ty! Fseckich postrielat! / Nyje, sam si k*k*t! / Ja ze som k*k*t, ty si, a veksi! / A moj ocko je rozhodca, vies?! / Aj tak ste fseci k*k*ty! / atd ad nauseum...gwixt napísal:vidim ze sa striktne pridrzas motta vo svojom podpise ...
Ak je to tak, potom beriem spat, no kedze Spoty hovoril o "poslednej vrazde", mal som dojem, ze hovori o vrazde z piatka.jojo napísal:On asi myslel toho bratislavcana, ktoreho onehdy dobodali dvaja ludia proti rasizmu v MHD. Kedze pichali zasadne iba do chrbta - a navyse to boli ludia proti rasizmu - , ani ich neodsudili za vrazdu, ale iba za ublizenie na zdravi (s nasledkom smrti), rovnaky paragraf ako pri smrtelnych autonehodach.
A jeden motiv je lepsi ako druhy? Ak mi niekto zavrazdi manzelku, bude lepsie, ak to spravil kvoli 20 Sk ako kvoli farbe vlasov?gwixt napísal: ja som nic zlahcovani vrazdy nepisal, hovoril som len o motive
Kdeze. To bola iba priprava. Totiz:gwixt napísal: co je s tebou, nejak dochadzaju argumenty (reakcia na futbal)
Jasne, jasne. Amatersky kriminalista-teoretik:) Takze mila banda chuliganov presne vedela, ze chcu zabit jedneho cloveka zo skupiny, zranit druheho a nechat ostatnych, aby ich mohli pekne identifikovat a usvedcit pred sudom. Ako inak? Ti si to ale prespekulovali, beťári!gwixt napísal:mozno ze to nemali naplanovane ale ku tomu chalanovi prisli sami a presne vedeli co chcu spravit
Hmm ty mas vzycky pravdu!!!Vsetko si prekrucas podla svojho!!!Nemusis tu vsetkych dobre rozmyslajucich ludi urazat,preto ze netolerujeme tvoje rasisticke nazory!!!:xjojo napísal:Nuz, dobre. V prvom polroku 2005 sa stalo na Slovensku 58 dokonaných vrážd a vražedných pokusov. Ukaz mi, kde si takto vehementne odsudzoval ktorukolvek z nich, a ja zlozim ciapku a pokorne sa ti ospravedlnim. Mozem k tomu pripadne aj zjest kus klavesnice.
Mily Gici,Gici14 napísal:Hmm ty mas vzycky pravdu!!!Vsetko si prekrucas podla svojho!!!Nemusis tu vsetkych dobre rozmyslajucich ludi urazat,preto ze netolerujeme tvoje rasisticke nazory!!!:x
Myslel so to vseobecne (taky ako tebe podobny)!!jojo napísal:Mily Gici,
Prekrutit znamena so zlym umyslom zmenit povodny vyznam vypovedaneho. Precitaj si teraz 5x prispevok, na ktory si reagoval, a povedz, co som prekrutil a ako. Inymi slovami, aky bol povodny vyznam vypovedaneho, kym som to neprekrutil. Mozes o tom potom napisat do skoly sloh...