Skylink Ready prijimac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skylink Ready prijimac

Príspevok od používateľa djxtreme »

Zdravím,
už dlhšie uvažujem o Skylinku...už som ho raz mal, resp. kartu stále mám a práve mi prišla domov ponuka o výmene karty za novú + ponuka s novými prijímačmi, ktoré sú určené pre Skylink. Síce som si ich pozeral na nete,ale neviem, ktorý z nich by bol najlepší, navyše pozeral som už nejaký, ktorý by mal možnosť prístupu k netu (teda prehrávanie Youtube, počúvanie internetových rádií či pozerať iný streamovaný obsah), ďalej aby vedel prehrávať multimediálny obsah z HDD vrátane Divx a mkv, vedel nejako inteligentne nahrávať z TV + iné príp. funkcie.
Viete poradiť niečo s najlepším pomerom cena/výkon? :)

Vďaka za rady :smt006
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Skylink Ready prehravac

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Neviem, ze by existoval nejaky skylink prehravac. To su prijmace nie prehravace.
To co pozadujes zvladaju momentalne uz aj tie priemerne. Zalezi na rozpocte. Bez neho sa nikam nepohnes.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Skylink Ready prijimac

samozrejme myslel som prijímač,pomýlilo ma to prehrávanie z HDD, takže v podstate ten prijímač je aj prehrávačom. Skylink má na stránke tieto prijímače o ktorých tvrdia, že sú Skylink ready...chcel by som teda poradiť, ktorý je naj a poskytne, všetko, čo som spomínal, príp. či existujú aj ďalšie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To su len tie, ktore maju otestovane. Resp. za ktorych reklamu dostali zaplatene. To neznamena, že iny nebude fungovať. Môžem len zopakovať to čo vyššie, pokiaľ si neurčiš cenovy strop, môžeme sa pohybovať od A do Z. STB s dobrym pomerom cena/vykon môže byť lowend, ale aj tie top stroje. Od toho prehravania si veľmi veľa nesľubuj, STB nie su PC ani MMC.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ok, do tych 120-140 Eur by som sa rad vosiel
Napísať odpoveď