Slavik 07

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
LLucia
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Kibo napísal:o com je? je to aktualne, co sa ti nezda. to nebolo ohlasovane oficialne, to bolo len interentove hlasovanie, cize sa uz ice neudeluju oficialne, ale noficialne este stale ano
Sry ja sa tu nechcem hádať o sprostostiach akým je Slávik a duplom dve mimoriadne kategórie, ale teraz by ma teda naozaj zaujímalo odkiaľ máš tie výsledky - hoci aj "neoficiálnej ankety".

Ceny Slamený slávik, ktorého za rok 2006 získal Braňo Mojsej a Metla roka za najhoršie oblečenú speváčku, ktorú získala Katka Koščová, udelené nebudú. "Tieto ceny sa už tento rok nebudú udeľovať z toho dôvodu, že anketa inovuje a napreduje dopredu," povedal manažér produkčného domu Forza Martin Šesták.
Chýbala Metla roka a Slamený Slávik

Slávik 2006 nie je iste príjemnou spomienkou pre Katku Koščovú, či Braňa Mojseja. Práve oni dvaja vtedy "zahviezdili" v nie celkom najpozitívnejšej kategórii a to Metla roka (išlo o najhoršie oblečenú spevácku hviezdu) a Slamený Slávik (išlo o najväčšie hudobné sklamanie roka). Režisér Peter Nuňéz a dramaturgička Gabika Drobová si zrejme uvedomili, že takéto "ocenenia" do hudobného sveta neprinesú nič, iba posmech.
.... takže kto zle číta? Btw Kibo ďakujem ti za mínusovú karmu... :roll:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Slavik? Konecne sa mala moznost slovenska smotanka popretrcat v televizii, dalsia moznost sa naskytne znovu az o rok. Nema to uroven, ale nevidel som.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

k6 napísal:Co sa Ti nezda na mojej "skorosusede" ? :wink: :lol:
myslim si, ze Zuzka je dobre dievca o tom nepochybujem. Stale pustaju v radiach jej gitarove brnkacky, ktore su ludom prijemne a nevyrusuju ich pri ostatnych cinnostiach a radiam to vyhovuje. Bola by som rada, keby zacala robit nieco odvaznejsie.
A stava sa, ze jej zive vystupenia nie su to vzdy idealne a potom vypusta aj falosne tony a neposobi presvedcivo ako zlata slavica.
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Už aj Knechtová by si zaslúžila Slávika.Nieje síce sólistka,ale má vynikajúci hlas.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nepamatam si adresu, ale nebola to markiza ani azet ani bleskovky, bol tam aktualny datum, nie 2006, boli tam aktualne vysledky ankiet z tohto roka a plus tam bola spominana metla a slamak, potom asi autor bol magor. cize citat viem. ked to najdem hodim to sem. a ked sa ti nepaci karma mozem ti ju vylepsit
/neviem to najst, ale asi to je tak ako vravis, tie vysledky su minulorocne, ale sral to pes
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

bell napísal:myslim si, ze Zuzka je dobre dievca o tom nepochybujem. Stale pustaju v radiach jej gitarove brnkacky, ktore su ludom prijemne a nevyrusuju ich pri ostatnych cinnostiach a radiam to vyhovuje. Bola by som rada, keby zacala robit nieco odvaznejsie.
A stava sa, ze jej zive vystupenia nie su to vzdy idealne a potom vypusta aj falosne tony a neposobi presvedcivo ako zlata slavica.
No tak to sedi, zivaky co som videl tak v drvivej vacsine boli katastrofalne... bud sa zle nazvucili (hlavne ze boli hotovi za 5 minut) alebo falosne spievala. Alebo oboje. Ale tak co, hadam sa casom nauci :lol:
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Dobre, ze tam neprisiel ten piestansky (hapci :D) rom - Markiza ma prekvapila, ze ho zakazala, aj ked ho tam Forza tlacila.

Najlepsi zo vsetkeho boli samozrejme Katka Knechtova, potom Zlatulka a tak Funkiez... a ta tanecna grupa Neuschla nebola zaujimava, na kolko ju vidime skoro vsade v kazdom takomto vacsom programe. Ti klauni sa nepodarili, troska mi tie ich kreacie nesadli a bolo to prilis dlhe.

Uplne najviac ma tam znechutili tie 2 spermie Dodo a Noro z najhovadskejsieho radia na SK - Expresu. Tiez neboli dobre vyriesene tie baby co tam akoze hrali na gitary. Dalo by sa to lepsie.

Tribuny boli postavene dobre, dobre sa mi sedelo, ale nemohol som si vylozit nohy, pretoze by vytrcali do kamery a kopal by som do hlavy podomnou sediacim superstaristom.

Najviac sa mi pacilo, ako tety cez reklamnu prestavku pratali konfety. To nemalo chybu.
Prílohy
Teta prata konfety. Ono ich tam bolo viac.
Teta prata konfety. Ono ich tam bolo viac.
Zlaťulka z Břeclavi
Zlaťulka z Břeclavi
Napísať odpoveď