Slávik 2006
segra...keď som ho videl na začiatku , vtedy ešte šepkal , hneď na to som sa na ňom začal šúľať , smial som sa ako blázon , proste ten hlas , výzor , nedalo mi sa nezabaviť , takže jeho kričanie som už nejako nezaregistroval sorry ..Riuška:-) napísal:braxo....on najprv uplne šepkal a potom pridaval na hlase az na konci krical....zamysli sa nad tym textom......"čo bolo,bolo......IVAN JE NEVINNÝ!!!"......čiže sa po dvoch rokoch ignoracie udobrili...ja som sa skoro rozplakalaoni dvaja su supeer tím
btw ja som myslel , že má na mysli Ivana Lexu
No keby som vedel tak by som sa nad tým aspoň zamyslel (ich spor som nejako nevnímal , ani nevnímam) ale zas, aby človeku bolo z toho zmierenia do plaču , nerob už ...
nic proti marike gombitovej, ale tretie miesto spevacka roka? naspievala vobec nieco za posledne roky? elan mal super skladby, pocuvam ich aj teraz, ale vyhravat by uz nemuseli...
Koscova - metla roka? super, konecne jej to natreli
skoda, ze som to nevidel... bol to rovnaky GALAvecer jak furt? /omg,galavecer .../
chcelo by to MTV european music awards v Blave :p
Koscova - metla roka? super, konecne jej to natreli
skoda, ze som to nevidel... bol to rovnaky GALAvecer jak furt? /omg,galavecer .../
chcelo by to MTV european music awards v Blave :p
-
Andrej08
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slávik 2006
tam tncoval aj moj kamoss... Sice som ho ani nevidelaaliyah napísal:Ahojky, chcem sa len spýtať na váš názor ohľadom tohtoročného Slávika... bolo to úplne v novom štýle, mne osobne sa to celkom páčilo, Pyco bol super, sklamaná som bola trošku z SDA, na ktorých som sa tešila asi najviac....podľa mňa vedia zatancovať aj lepšieale to je len môj subjetkívny názor..
speváci inak v pohode
Re: Slávik 2006
tiez som tam hladala jednu moju kamosku a nenasla som ju...Andrej08 napísal:tam tncoval aj moj kamoss... Sice som ho ani nevidelAle vravel ze ani vacsina tanecnikov nebola moc spokojna s choreografiou...