Slávik 2006

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Katka Knechtova,tak s tymto ma nahnevali,a ta Koscova,ta si teda odniesla cenu,hanba slovenskej superprd
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Riuška:-) napísal:braxo....on najprv uplne šepkal a potom pridaval na hlase az na konci krical....zamysli sa nad tym textom......"čo bolo,bolo......IVAN JE NEVINNÝ!!!"......čiže sa po dvoch rokoch ignoracie udobrili...ja som sa skoro rozplakala :cry: oni dvaja su supeer tím :!:
segra...keď som ho videl na začiatku , vtedy ešte šepkal , hneď na to som sa na ňom začal šúľať , smial som sa ako blázon , proste ten hlas , výzor , nedalo mi sa nezabaviť , takže jeho kričanie som už nejako nezaregistroval sorry ..
btw ja som myslel , že má na mysli Ivana Lexu :smt043 váážne :D
No keby som vedel tak by som sa nad tým aspoň zamyslel (ich spor som nejako nevnímal , ani nevnímam) ale zas, aby človeku bolo z toho zmierenia do plaču , nerob už ...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tak co ja viem Slavik v podstate nehodnoti kvalitu ako taku ale skor schopnost predat sa a vtierat sa mediam, nakolko ozaj najlepsi interpreti su paradoxne ti menej znami... hold tak to v dnesnom soubiznise chodi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nova verzia sa mi absolutne nepacilo. Grafika bola otrasna (prilis tmave, vycackane, casto to blikalo...), moderator nevhodne obleceny... Elan klasicky prisiel bez Raza...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nic proti marike gombitovej, ale tretie miesto spevacka roka? naspievala vobec nieco za posledne roky? elan mal super skladby, pocuvam ich aj teraz, ale vyhravat by uz nemuseli...
Koscova - metla roka? super, konecne jej to natreli
skoda, ze som to nevidel... bol to rovnaky GALAvecer jak furt? /omg,galavecer .../
chcelo by to MTV european music awards v Blave :p
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Stále je to rovnaké.
Až na to, že teraz tam bol aj Muller.
Tie prestrihy na tanečníčky sa mi vôbc nepáčili (aj keď bábika bola pekná).
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Slávik 2006

Príspevok od používateľa Andrej08 »

aaliyah napísal:Ahojky, chcem sa len spýtať na váš názor ohľadom tohtoročného Slávika... bolo to úplne v novom štýle, mne osobne sa to celkom páčilo, Pyco bol super, sklamaná som bola trošku z SDA, na ktorých som sa tešila asi najviac....podľa mňa vedia zatancovať aj lepšie :) ale to je len môj subjetkívny názor..:) speváci inak v pohode :)
tam tncoval aj moj kamoss... Sice som ho ani nevidel :? Ale vravel ze ani vacsina tanecnikov nebola moc spokojna s choreografiou...
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Re: Slávik 2006

Príspevok od používateľa aaliyah »

Andrej08 napísal:tam tncoval aj moj kamoss... Sice som ho ani nevidel :? Ale vravel ze ani vacsina tanecnikov nebola moc spokojna s choreografiou...
tiez som tam hladala jednu moju kamosku a nenasla som ju...:( a ja som kedysi tancila v SDA, takze zhruba viem, co a ako...a tiez sa mi ta choreografia nezdala nic moc...maju jednoznance na viac....:)
Napísať odpoveď