Sledovanie prenosu dat podla programov.
Sledovanie prenosu dat podla programov.
Ahoj, hladam nejaky program ktory by mi dokazal ukazať ktore program v mojom PC presne kolko MB preniesol za dany deň. Mam totiž obmedzeny internet a stalo sa mi dnes že mi niečo stiahlo 100 MB a netušim čo. Nestahol som osobne nič, avast mam nastavene manualne aktualizacie a advanced system care tak isto. Jedine čo mam dalej zapnute je teamviewer a prehliadač. Dakujem
Re: Sledovanie prenosu dat podla programov.
A co si myslis, ze ten prehliadac neprenasa data ked si na internete a citas stranky? Prides na stranku hojko.com a sup pol mega, prides na sme.sk a dalsie mega, pozries video na YouTube a 10 mega dole. TeamViewer mas na co zapnuty, ak nie si nikde pripojeny? Mas vypnute aj automaticke aktualizacie vo Windowse? Alebo tiez aktualizacia prehliadaca, zistovanie aktualizacii doplnkov, to vsetko robi prenos, ktory sa ti pocita.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sledovanie prenosu dat podla programov.
Osobne som na booku pouzival Net Limiter. Celkom fajn programcek, nie len monitoruje presne podla programu, ale dokaze aj obmezit rychlosti a po preneseni urciteho poctu dat ta moze upozornit a ak prejdes svoj nastaveny maximum, dokaze kompletne odpojit pripojenie aby si nepresvihol limit.