jackb, opat trosku prekrucas to co som napisal a podstate to len budem opakovat, este to inak vysvetlim, v dosledku toho, ze tam ma priestor kazdy, ma priestor aj kazdy troll (to uz zalezi od uhla pohladu), keby tam boli kazdy den SMERaci a hlasali tam svoju "pravdu", tak povies ze sa jedna o smeracke radio, keby tam chodili do relacii narkomani, tak povies ze je to fetacke radio, keby tam chodili neonacisti a hajlovali, tak povies ze je to extremisticke radio.
pokial si to radio nepocuval vobec a dedukujes len podla toho, ako 5 ci kolko rokov media nesledujes, len pretoze si vseobecne stratil doveru, dedukujes podla toho aky je vseobecne obsah internetu, ktory je podstate len plny konspiracii. Inak sa k pravde dopracovat neda, len diskusiou priamym prenosom, skusenostami na vlastnej kozi.
tak si predstav uz ked to spomynas, ze ja patrim medzi pravidelnych uzivatelov toho "zazracneho" vitaminu C a este som nebol chory (musim zaklopat) a to sportujem, co je obrovska zataz na imunitu. ja som skeptik, ale viem si dohladat dostatok info a skusenosti kvanta uzivatelov, riskol som, skusil a zatial dobre, je to uz kazdeho osobna vec ci to skusi alebo nie.
Akurat som vcera pisal s kamaratom, ktory dostal antibiotika od doktora:
milujem pribalove letaky liekov
Ak sa u Vás prejaví ktorýkoľvek z týchto príznakov, ihneď sa obráťte na lekára:
· zápal pečene (hepatitída)
· žltačka zapríčinená zvýšením množstva bilirubínu (látky tvorenej v pečeni) v krvi, čo môže spôsobiť zožltnutie kože a očných bielkov
· hyperaktivita
· kŕče (u ľudí užívajúcich vysoké dávky Augmentinu, alebo u tých, ktorí majú problémy s obličkami)
· čierny jazyk, ktorý vyzerá chlpatý
· zafarbenie zubov, ktoré čistenie zubnou kefkou zvyčajne odstráni.
· kryštáliky v moči...