Slobodomurari, Illuminati + New World Order
-
RuskyAgresor
Zablokovaný
RA:
Americky vojak tam v prvom rade nema co hladat...
Nieje to Americka krajna preto je USA okupant a agresor. Ked chce bojovat proti teroristom kludne, ale v svojej zemi, mali si davat pozor koho do lietadla pustaju, za svoje chyby plati kazdy sam. Len v pripade USA su oni vzdy nevinny a na ostatnych sa hadze ich vina...
Americky vojak tam v prvom rade nema co hladat...
Nieje to Americka krajna preto je USA okupant a agresor. Ked chce bojovat proti teroristom kludne, ale v svojej zemi, mali si davat pozor koho do lietadla pustaju, za svoje chyby plati kazdy sam. Len v pripade USA su oni vzdy nevinny a na ostatnych sa hadze ich vina...
S Endgame a Zeitgest ako som spominal som miestami nesuhlasil, ale vacsina clankov v tejto teme su podovane len informativne a nepodhazuju nejake riesenie tohoto problemu, tym padom sa ani nemozu chapat ako by chceli hybat s verejnou mieknov a pod.slay napísal:no nechcem sa nikoho dotknut.. ale podla mna je vacsina veci tohto typu blabol.. mozno trosku odveci poznamka.. ale ako som tu uz raz povedal endgame, zeitgeist a podobne su tiez len diela propagandy a ucelovo vylozenych faktov z cielom hybat verejnou mienkou, proste reklamne filmy za ktorymi tiez niekto stoji a preto by som setril emociami najma pokial ide o taketo temy, hubenia ludi, hanobenim pojmu eugenika, vobec zneuzivaniu nacistickej idelogie na zastrasovanie.. proste zasnem miestami ako jeden film dokaze vsugerovat ludom do hlavy co mal zaciel, ako kazdy hned konspiruje.. vsetky veci co sa rozoberali v tejto temu su sucastou toho isteho kolotoca ako vsetko ostatne.. podsuvaju ludom ze doteraz boli ovce co zrali iluziu.. ale realne nerobia nic ine len podsuvaju dalsiu iluziu..
isteze bez vetra sa ani listok nepohne.. ale mam dojem ze diskusie a temy uz niekedy schadzaju s cesty zdraveho rozumu
Mam svoj nazor na riesenie daneho problemu resp svoju formu vlady ktoru by som uprednostnil a urcite neni ovplivneny nejakym filmom alebo autorom daneho clanku.
Tak tvoj koncept riešenia daného problému chcem poznať.kali520 napísal:S Endgame a Zeitgest ako som spominal som miestami nesuhlasil, ale vacsina clankov v tejto teme su podovane len informativne a nepodhazuju nejake riesenie tohoto problemu, tym padom sa ani nemozu chapat ako by chceli hybat s verejnou mieknov a pod.
Mam svoj nazor na riesenie daneho problemu resp svoju formu vlady ktoru by som uprednostnil a urcite neni ovplivneny nejakym filmom alebo autorom daneho clanku.
Ináč na autorov ZG som bol naštvaný lebo len priniesli kritiku všetkého no neponúkli žiadne východiská.Uvidíme čo vymyslia v dalsom dieli ktorý má vyjsť v oktobri tohto roku.http://www.zeitgeistmovie.com/
nebolo by tie čísla vydeliť aspon 10timi?RuskyAgresor napísal:![]()
![]()
![]()
A ten o Karkulke nevies???
Stovky tajnych sluzieb, miliony policajtov, desattisice expertov hovoria nieco ine ako ty.
Nehovoria to čo im šéfstvo nariadi?
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 22:20 )
RE slay.
Netreba to brať až tak tragicky?To aký má amerika štátny dlh je už tragédia sama o sebe pretože každým dňom rastie a to je len jeden z problémov.A nieje to len problém ameriky ale celého sveta.
aha, amerciky dlh je vlastne uplne normalna vec! ale inac si samozrejme uplne v poriadkuslay napísal:americky statny dlh? nic nenormalne.. aky problem z toho pre teba a svet vyplyva? co je na tom tragicke dlh voci komu? a ake su dlhy voci amerike... a ako sa robi americka menova politika? toto je typicky argument kde sa zavali astronomicke cislo a kazdy sa ide z neho pokakat.. ale to je asi tak vsetko..
Mohol by si byt konkretnejsi?slay napísal:tie filmy su absolutne pitchoviny v tom ze ponukaju len jeden a svoj katastroficky scenar.. ktory je zalozeny na predpokladoch ktore si sami nacrtli .. a riesenie tiez podsuvaju vlastne a ucelove.. alebo vhorsom pripade nechavaju otazky otvorene a strasia ludi nezmyslami... proste rubbish v mnohom
kde pisem o nejakom filme? si na drogach?slay napísal:opat len ukazujes ze namas ani paru o tom o com diskutujes.. takze cas s tebou stracat nebudem.. ak sa naucis aj nieco ine ako podpychovat .. tak si vytany.. pokial tvoje ego stoji na tom ze si videl jeden film tak sa daj liecit ty.. a nechavam ti posledne slovo.. aj tak to najskor premazu..
9 bil. americky statny dlh si nazval ako "nic nenormalne". TY ma sudis, ze nemam paru o com "diskutujem"
je tiez uplne normalne, ze vydavky najzadlzenejsej krajiny sveta na armadu tvoria 45% vsetkych jej vydavkov. kym v ostatnom svete je to maximalne 5%! skus nam este nieco porozpravat o nutnych zmenach v bankovom sektore za poslednych 100 rokov. no pod moj, pood. lebo ine ekonomiky tymito zmenami neprechadzali. vsak?
vyjadril som svoj nazor. nemam potrebu tu s tebou o nom diskutovat. z toho som pri tebe davno vytriezvel
slay, nechajma filmy Alexa Jonesa tak a podme rozobrat aj ostatne informacie, clanky, vypovede a pod, v tejto a inych temach. Z toho sa da jasne zistit ze sa jedna o tieto fakty (ktore nikto nevyvratil):
1. Politika USA je riadena zidmi - sionistami (temy sionizmus, Studia z Harvardu, Izrael ako hrozba globalneho konfliktu)
2. Sionizmus ma plno rasistickych myslienok vychadzajucich z rasistickeho talmudu v ktorom sa jasne hovori o nezidoch ako o zvieratach
3. FED je v sukromnych rukach a hlavnu cast vlastni bankovy dom Rothschildovcov (sionistov)
4. Vlady najma v USA a v zapadnych krajinach Europy trestaju kazdeho kto o tychto veciach vratane popierania holokaustu hovori nahlas.
Netreba byt ziadny genius a ani netreba pozret nejaky zeitgeist aby si sa dovtipil ake nasledky to moze mat pre nezidov a obycajnych ludi a ze ta nasa tzv sloboda je len docasneho charakteru.
1. Politika USA je riadena zidmi - sionistami (temy sionizmus, Studia z Harvardu, Izrael ako hrozba globalneho konfliktu)
2. Sionizmus ma plno rasistickych myslienok vychadzajucich z rasistickeho talmudu v ktorom sa jasne hovori o nezidoch ako o zvieratach
3. FED je v sukromnych rukach a hlavnu cast vlastni bankovy dom Rothschildovcov (sionistov)
4. Vlady najma v USA a v zapadnych krajinach Europy trestaju kazdeho kto o tychto veciach vratane popierania holokaustu hovori nahlas.
Netreba byt ziadny genius a ani netreba pozret nejaky zeitgeist aby si sa dovtipil ake nasledky to moze mat pre nezidov a obycajnych ludi a ze ta nasa tzv sloboda je len docasneho charakteru.