slovaci

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: slovaci

Príspevok od používateľa SRneC »

Zas, nemusi to byt nezistne, mozno to v moto kruhoch niekde takto funguje a nevies co budu zasa oni od vas o rok potrebovat. Vymenny obchod, sluzba za sluzbu. :) Ak mas co ponuknut, tak sa ti to stane aj na Slovensku.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Prave... obvykle ti nedaju ani nejaky posraty sprej a ked uz, tak uz sa vykrucaju so sprostymi narazkami "vola sa navratil" alebo "bol drahy a potrebujeme ho tak ho nemin cely" a podobne...
Toto som este nezazil dokonca mal radost ze nam pomohol, skvely pocit :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Slovak slovakovi nikdy nechcel dobre, slovaci sa spravaju voci sebe horsie ako psy a su ochotny zapredat vlasnu mat, aspon vacsina znich. preco myslite ze su tu male platy aj ked su tu zahranicne firmy? Lebo slovensky manazeri povedia ze to malo im staci. Jedine v com sa viete vsetci ako narod spojit tak to je hokej, ked vyhravaju hokejisti tak ich vynasate do nebies a ked prehraju tak ich urazate a nadavate a ked znovu vyhraju tak sa radujete a aj zabudnete ze ste nadavali na nich lebo mate kratku pamat!!! A este ked pride na rec o romoch tak sa viete zjednotit, kazdy sa v diskusiach predhana o to kto ma viac drastickejsie riesenie romskej problematiky od vystahovania na daleky ostrov, ci strielanie alebo takych praktik co by aj samemu Hitlerovi ostali usta otvorene :-o cech cechovi dopraje aj madar madarovi tiez a slovak slovakovi nikdy! Preto odtialto ludia utekaju co najdalej a v poniektorych mediach sa najdu fundovani odbornici a pisalkovia s otazkami preco je to tak.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

"Jedine v com sa viete vsetci ako narod spojit tak to je hokej" - ty nie si Slovák? Len aby som to správne chápal, troll.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Ty si tiez typicky slovak, stale sa do mna navazas v kazdej diskusii iba vies osocovat ked sa ti nejaky nazor nepaci ja napriklad na rozdiel od teba viem prijar aj nazory ineho cloveka aj ked s nimi nesuhlasim snazim sa o nich popremyslat.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Famine napísal:preco myslite ze su tu male platy aj ked su tu zahranicne firmy? Lebo slovensky manazeri povedia ze to malo im staci.
ano, mas uplnu pravdu, Poliaci, Madari, Ukrainci, Srbi sa spojili a maju ovela vacsie platy ako Slovaci...
urcite je to aj tym, ze zeny nic nerobia a maju velke platy...
teraz vazne, este v niecom okrem hokeja sa vieme spojit... v tom, ze ty si dement...
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

haha Arkan pobavilo :))
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Famine: Neodpovedal si mi. A čo sa týka mňa a Slováka - tak ťa sklamem, nie som celkom typický Slovák, moja rodina má totiž korene úplne inde :) Teda polovica z nej.

Navážam sa do teba? Nie, iba reagujem na tvoje (zväčša) exkrementy. Viď dnešný príspevok v téme o WWII, ktorú si oživil, aby si tam vytresol totálnu sprostosť.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

prezident nie je krava, ale dementny vol
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Famine ty si fakt nacisto pri*ebany provokater? mas nejake komplexy? bili ta v skole?
seth82 sa ta skoro pred pol rokom nieco pytal a ty po takmer pol roku ozivis temu a zase zadres kktinu...
inak ak by si chcel vediet tak Gasparovic je podla rasovych zakonov (napr nemeckych o obcianste a aj v inych krajinach) Chorvat...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, v pravo dole je napisane "comedy central" :roll:

dalsia vec je, ze IMHO je narod na solidnej urovni az po tom. co si dokaze sam zo seba robit srandu a rozhadze ho kazda vtakovina.

ked u nas zacne nieco ako Opraski sceski historje, nebodaj Monty Pythons potom uz na tom budeme dobre.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Famine je cigos, presvedcit sa o tom mozte v nejednej teme do ktorej vstupi s tymi jeho srackami.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Ale nechajte to Hlodomorovi, nahodou ma pravdu v tejto teme a celkom dobre podj*bava. Zazil som slovensky "manazment" v jednej nemenovanej globalnej firme na SVK. No jednym slovom katastrofa. Vsetci nadavaju na politikov ako kradnu, ale vacsina tiez povie, ze keby boli na ich mieste, tak by kradla este viac. Kradne sa aj vo firmach, ci uz manazment oj*bava zahranicnych vlastnikov alebo blby zamestnanci kradnu este aj kancelarske pomocky na tasky. Kazdy drzi hubu a pinda na svoj plat, ale nikto nic nespravi, nikto sa neozve.

Ked som sa na temu platov ozval na mitingu kde bol manazment a cca 100 mojich nespokojnych kolegov, tak sa nikto nepridal, nikto sa nepostavil na moju stranu, ale ked uz bolo po vsetkom, tak prisli za mnou a povedali: Dobre si im povedal, dobre si im nalozil.

Toz toto sme my, sta rektalni alpinisti.
Napísať odpoveď