Slovenská Pospolitosť
krija : Dokument som dal sťahovať, hádam bude dnes v noci čas.
2 - No tá história anglánov je určite dlhšia, čo sa týka nejakého ich pôsobenia na ostrovoch.
3-To netvrdím, ani som nikde netvrdil, lebo neviem. Každopádne, tieto mocné krajiny určite môžu mať takéto tendencie, takisto ako ľudia tam, veľmi stupídne.
2 - No tá história anglánov je určite dlhšia, čo sa týka nejakého ich pôsobenia na ostrovoch.
3-To netvrdím, ani som nikde netvrdil, lebo neviem. Každopádne, tieto mocné krajiny určite môžu mať takéto tendencie, takisto ako ľudia tam, veľmi stupídne.
-
ej_do_dabla
Light Expert
z toho obvinenia z trestného činukinjeril napísal:Z coho?
Pred 60 000 rokmi ?krija napísal:hughito, tak uz len k bodu 2. podla najnovsich genet. vyskumov na slov. populacii tu boli nasi predkovia uz pred cca 60 000 rokmi. 85% slovakov by tu vystopovalo svojich predkov minimalne do obdobia 10 000 bc. tych 15% su pristahovalci z neskorsich dob.
Teorií o príchode Slovanov je viacero, ale o takýchto počtoch som teda ešte nepočul.
Hoď zdroj odkial čerpáš.
-
Sagittarius
Guru
A ja som tiež počul niečo podobné, že asi 80 % obyvateľov dnešnej strednej Európy má DNA zhodnú obyvateľmi strednej Európy z neolitu. Čiže z toho sa dá vytušiť, že obyvateľstvo sa veľmi nemenilo. Menila sa len kultúra, či nadvláda od Keltov, cez Slovanov, Maďarov, atď. Ale je jasné, že pred 10000 rokmi to Slovania neboli, ale to neznamená, že to neboli naši predkovia...Veď si pozrite na rozdiel vo výzore južných Slovanov a napr. Rusov a všetci sú Slovania.
Pravdaže len tu nastáva otázka, čo sa dialo počas veľkého sťahovania národov...
Pravdaže len tu nastáva otázka, čo sa dialo počas veľkého sťahovania národov...
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
sagi, ak zoberieme v potaz, ze taky tacitus pisal o slovanoch (veneti) uz v 1.st na dnesnomuzemi polska a ukrajiny a taky nestor pisal o slovenoch cize slovakoch ako o povodnych slovanoch, ktori obyvali vtedajsie uzemie uhorska takpovediac od nepamati , tak v pripade slovanov o velkom stahovani nemoze byt ani rec.
http://beo.sk/mudre-slovo/716-existuje-nadradena-rasa1 - Podľa čoho určíš, ktorá je vyššia ? Máš nato nejakú tabuľku ?
Napriklad cernosi maju predpoklad na dorbe atleticke postavy resp dobru muskularitu, krizenim tieto predpoklady stracaju. Biely maju predpoklad na velmi kvalitne tvorenie, poznanie a vysoke iq, krizenim toto stracaju.2- Telesný a duševný úbytok ? Môžem mi / nám to objasniť ?
Toto uz je vyzsie fylozofia. neni to rozhodne pekne ale zase vzhladom na prirodne zakony nemusi platit ze to neni normalne (aj lev zabija antilopi aby prezil a to normalne je).Opäť odvolávanie sa na živočíšnu prirodzenosť.
Takže keď sa odpradávna bojovalo, tak je to vlastne úplne normálne . Že sa zabíja, je obrovské utrpenie atď.
Inymi slovami zabijalo sa vtedy zabija sa aj dnes.Myslím, že ľudstvo sa od svojho prvopočiatku naučilo odprostiť od veľa zlých a nemorálnych vecí. Kedysi boli aj gladiátori, kedysi sa aj upaľovali ľudia kvôli úbohým obvineniam, kedysi bolo bežné otroctvo, kedysi sa obetovalo pre vymyslených bohov.
Aj v nazoroch aj fyzicky aj dusevne aj kulturne a v celkovo v sposobe zivota a divania sa na svet.Bližší v čom ? V názoroch ? Fyzicky ? Duševne ? V čom si budú bližší ?
Ja vazne neviem co ma spolocny prirodny pud s volakou velkosotu IQ atd...Inak dnes som si pozrel ten film Felon, akože celkom v pohode, aj keď nechápem, ako si mohol partičku vymastencov, vrahov a totálnych sociopatov použiť ako argumentáciu pre nejakú rasovú teóriu.
Zaujímavý článok na túto tému, ktorý hovorí, že Slovania tu boli už pred Keltami a Germánmi.krija napísal:sagi, ak zoberieme v potaz, ze taky tacitus pisal o slovanoch (veneti) uz v 1.st a taky nestor pisal o slovenoch cize slovakoch ako o povodnych slovanoch, ktori obyvali vtedajsie uzemie uhorska, tak v pripade slovanov o velkom stahovani nemoze byt ani rec.
http://www.carli51.estranky.sk/clanky/h ... y-slovanu-
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2009, 23:05 )
V pohode článok.
Samozrejme, tých kritériách ktoré tam boli vymenované sme nadradenejší, dokázali sme toho viac ( najviac ) ako iné rasy.
Otázne je, k čomu má toto zistenie smerovať ? Sme nadradení v tomto, ale podľa mňa nie sme nadradení v tom, že sme niečo VIAC ako ľudia, voči iným rasám.
Aj u bielych sú šikovnejší, silnejší, múdrejší a takisto sú aj nešikovnejší, slabší a blbší. Som nadradený nad svojim spolužiakom v tom, že mám lepšie vysvedčenie ( som múdrejší ), posilňujem ( som silnejší ) a celkovo sa mi viac darí v rôznych činnostiach ( som šikovnejší ), ale necítim sa byť nad ním nadradený ako človek samotná, akože by on bol niečo menej ako celok. On má zas iné schopnosti, v ktorých je nadradený nado mnou.
Dúfa, že som sa vyjadril presne.
Ďalej je pekné, že sme nadradení ako bieli v tých veciach, ktoré boli spomenuté. ALE je tu jedno veľké ALE.
To som ja vymyslel tie lepšie zbrane, to som sa vymyslel ten tryskový pohon ? Nie, to vymyslel konkrétny jeden jedinec, alebo skupina, ktorý/á sa môžu cítiť nadradení nad ostatnými. Ja mám s nimi spoločné len to, že som mám rovnakú farbu pleti, pretože som sa narodil na istom území.
Takže moja nadradenosť v tomto smere je ta tam...
Blbosť.Napriklad cernosi maju predpoklad na dorbe atleticke postavy resp dobru muskularitu, krizenim tieto predpoklady stracaju. Biely maju predpoklad na velmi kvalitne tvorenie, poznanie a vysoke iq, krizenim toto stracaju.
Ty tu tvrdíš, že ak sa spári muskulatúrny černoch a inteligentný beloch, vznikne nemuskulatúrny a neinteligentný mulat.
Vidím, že si si vzal príklad z článku od Levina.Toto uz je vyzsie fylozofia. neni to rozhodne pekne ale zase vzhladom na prirodne zakony nemusi platit ze to neni normalne (aj lev zabija antilopi aby prezil a to normalne je).
Neviem, vôbec by som nás "nedegradoval" na úroveň zvierat, my sme ľudia a môžme konať rozumovo, podľa dosiahnutých vedomostí a skúseností.
Zvieratá nerozmýšľajú, konajú pudovo.
Inak, podľa tvojich tvrdení, keď je prirodzené, že lev zožerie antilopu lebo nemá inú možnosť aby prežil, je prirodzené, že malý cigán okradne a zbije niekoho pre peniaze, lebo takisto nemá čo jesť a musí prežiť.
Podľa mňa to nie je prirodzené, že to ten cigán spraví a to nás odlišuje od zvierat. My sme schopní nájsť aj iné ( humánnejšie a morálnejšie ) prostriedky, ako dosiahnuť niečo, čo chceme.
Levovi tú morálku sťažka vysvetlíme.
Otázne je, či je to nevyhnutné pre fungovanie človeka.Inymi slovami zabijalo sa vtedy zabija sa aj dnes.
V názoroch nemusia vôbec, takisto fyzicky, duševne to neviem čo myslíš a kultúrne to áno. Spôsob života a dívanie sa na svet, to je už veľmi špecifické pre každého a podľa mňa je jedno, akú máš farbu na tvári.Aj v nazoroch aj fyzicky aj dusevne aj kulturne a v celkovo v sposobe zivota a divania sa na svet.
Poznámka : Toto ale neplatí pre Židov, ktorí majú dozaista dívanie na svet jednotné....
-
Sagittarius
Guru
No podľa tohto článku môžu tak isto povedať aj Židia, že sú nadradeným národom, lebo majú väčšie bohatstvo, majú toho veľa pod kontrolou, atď., atď. a ty s tým musíš súhlasiť, lebo....ako je tu vidno súhlasíš s týmto článkom.
Takže buď s týmto článkom súhlasíš a tým pádom súhlasíš aj s tým o Židoch alebo dôkazy berieš iba tak ako ti vyhovujú...
A čo sa týka autora mimochodom je tiež židovského pôvodu.
A kríženie rás sa nedá podľa toho, čo si napísal brať dvoma spôsobmi. Ako ty: Vznikne menej inteligentný mulat ako beloch a menej svalnatý mulat ako černoch. Alebo: Vznikne viac inteligentný mulat ako černoch a viacej svalnatý mulat ako beloch.
A toto celé skôr patrí do témy Multi-kulti ako do témy Slovenská pospolitosť.
-
krija
VIP
nepatri to do tejto temy (aj ked sme uz dlhsie OT), a neviem ci uz tu na hojku to nahodou neodznelo, ale stoji za to si to pripomenut:
"Israel may have the right to put others on trial, but certainly no one has the right to put the Jewish people and the State of Israel on trial."
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1241371.stm
"Izrael by mal mať právo súdiť ostatných, ale určite nikto nemá právo súdiť Židov a štát Izrael."
Ariel Sharon
"Israel may have the right to put others on trial, but certainly no one has the right to put the Jewish people and the State of Israel on trial."
"Izrael by mal mať právo súdiť ostatných, ale určite nikto nemá právo súdiť Židov a štát Izrael."
Ariel Sharon
No naozaj neviem čo vedie izraelských vrcholných činiteľov k takýmto vyhláseniam, ale je to riadne trápne.krija napísal:nepatri to do tejto temy (aj ked sme uz dlhsie OT), a neviem ci uz tu na hojku to nahodou neodznelo, ale stoji za to si to pripomenut:
Ariel Sharon
Ano vyjardril, preto by si si mal radsej este raz precitat ten zaver:V pohode článok.
Samozrejme, tých kritériách ktoré tam boli vymenované sme nadradenejší, dokázali sme toho viac ( najviac ) ako iné rasy.
Otázne je, k čomu má toto zistenie smerovať ? Sme nadradení v tomto, ale podľa mňa nie sme nadradení v tom, že sme niečo VIAC ako ľudia, voči iným rasám.
Aj u bielych sú šikovnejší, silnejší, múdrejší a takisto sú aj nešikovnejší, slabší a blbší. Som nadradený nad svojim spolužiakom v tom, že mám lepšie vysvedčenie ( som múdrejší ), posilňujem ( som silnejší ) a celkovo sa mi viac darí v rôznych činnostiach ( som šikovnejší ), ale necítim sa byť nad ním nadradený ako človek samotná, akože by on bol niečo menej ako celok. On má zas iné schopnosti, v ktorých je nadradený nado mnou.
Dúfa, že som sa vyjadril presne.
Takže, čo by ste mali povedať, keby sa vás niekto spýtal, či veríte v rasovú nadradenosť? Spýtajte sa ho, čo on myslí „nadradenosťou“, aké štandardy má na mysli. Ak nemôže alebo neodpovie, pripomeňte mu, že sa pýtal on. Ak nevie, čo znamená „nadradenosť“, potom priznáva, že nevie, o čom rozpráva – a ak nevie, prečo vôbec začínal tento rozhovor?
Ak obviňujúco povie: „Viete veľmi dobre, čo myslím,“ uzemnite ho: povedzte mu, že viete, čo vy myslíte, no neviete, čo myslí on. Ak z neho nakoniec vytiahnete konkrétne kritérium, použite ho, ale upovedomte ho o tom, že akékoľvek závery sú jeho zhodnotením. Napríklad, ak povie, že vytváranie materiálnych hodnôt je merítkoum nadradenosti, poukážte na to, že áno, biele spoločnosti sú bohatšie ako iné a teda lepšie podľa jeho kritéria, teda on, nie vy, tvrdí, že bohatstvo má hodnotu. Táto taktika zahanbí aj tých najnehanebnejších rovnostárov. Vo svojom srdci totiž veria že, podľa ich vlastných kritérií sú bieli (a Ázijci) lepší ako čierni. Keďže to nikdy nepriznajú, so šťastím môžete dosiahnuť aspoň to, že odídu a dajú vám pokoj.
Nechapes a to je tvoj problem. Uz v uvode prispevku ignorujes pomer toho kolko dokazali biely a kolko cierny, tu opat ignorujes tu pravdepodobnost ze je vacsia sanca ze geniovia zidu z bielych ako ciernych.Ďalej je pekné, že sme nadradení ako bieli v tých veciach, ktoré boli spomenuté. ALE je tu jedno veľké ALE.
To som ja vymyslel tie lepšie zbrane, to som sa vymyslel ten tryskový pohon ? Nie, to vymyslel konkrétny jeden jedinec, alebo skupina, ktorý/á sa môžu cítiť nadradení nad ostatnými. Ja mám s nimi spoločné len to, že som mám rovnakú farbu pleti, pretože som sa narodil na istom území.
Takže moja nadradenosť v tomto smere je ta tam...
Nie ja tu tvrdimBlbosť.
Ty tu tvrdíš, že ak sa spári muskulatúrny černoch a inteligentný beloch, vznikne nemuskulatúrny a neinteligentný mulat.
Teda dlhodoby proces, jedno zrkizenie jedneho paru neznamena absolutne nic. Ale po 200 a viac rokoch tohto krizenia to uz nieco znamenat moze.kali520 napísal:Telesny a dusevny ubytok a tym aj zaciatok pomaleho, ale isteho chradnutia.
Co je to konat rozumovo?Vidím, že si si vzal príklad z článku od Levina.
Neviem, vôbec by som nás "nedegradoval" na úroveň zvierat, my sme ľudia a môžme konať rozumovo, podľa dosiahnutých vedomostí a skúseností.
Zvieratá nerozmýšľajú, konajú pudovo.
No ako vidis niesme kedze sa ludia stale zabjaju. A opakujem, pekne to sice neni ale to neznamena ze to neni prirodzene.Inak, podľa tvojich tvrdení, keď je prirodzené, že lev zožerie antilopu lebo nemá inú možnosť aby prežil, je prirodzené, že malý cigán okradne a zbije niekoho pre peniaze, lebo takisto nemá čo jesť a musí prežiť.
Podľa mňa to nie je prirodzené, že to ten cigán spraví a to nás odlišuje od zvierat. My sme schopní nájsť aj iné ( humánnejšie a morálnejšie ) prostriedky, ako dosiahnuť niečo, čo chceme.
Sagittarius ja nejak nepodcenujem ani nedegradujem zidov ale uz som to tu v inach temach vysvetloval ze ich bohatstvo skorej pozostava z tvorivosti bielych. Zaver bol taky ze biely pre svoju prosperitu a uspech zida nepotrebuje naopak zid pre svoj uspech a prosperitu bieleho potrebuje (aby samozrejme mal nakom vykonovat uzeru a podobne praktiky z toho proste prameni jeho bohatstvo).
Ja som mal vždy na mysli nadradenosť ako niečo viac ako ostatní, že im môžeme panovať, vládnuť, že nimi môžeme pohŕdať, že môžme mať ostatných za otrokov, zjednodušene povedané.Ano vyjardril, preto by si si mal radsej este raz precitat ten zaver:
Ja to vôbec neignorujem, tá šanca, že sa tento "génius" zrodí je zatiaľ stále väčšia u bielych.Nechapes a to je tvoj problem. Uz v uvode prispevku ignorujes pomer toho kolko dokazali biely a kolko cierny, tu opat ignorujes tu pravdepodobnost ze je vacsia sanca ze geniovia zidu z bielych ako ciernych.
To nepopieram, ale zároveň si myslím, že to nevyvracia to, čo som napísal.
Ak budem ten "génius" ja, potom sa môžem "nadradovať", takto si také niečo ako jedinec ani nemôžem dovoliť. Lebo som takisto dokázal hovno ako ten černoch v Afrike. Akurát ja som biely.
A to je teda dokázané ? Skúmal niekto 200 rokov taký pár a jeho potomkov ?Teda dlhodoby proces, jedno zrkizenie jedneho paru neznamena absolutne nic. Ale po 200 a viac rokoch tohto krizenia to uz nieco znamenat moze.
No minimálne neviesť žabomyšie vojny a nezabíjať pre vlastné presvedčenie, o ktorom si každý myslí, že to jeho je správne.Co je to konat rozumovo?
No možno uvediem tvrdý príklad, ale ak tebe niekto zabije niekoho z rodiny, tak iba sucho skonštatuješ, že to nie je pekné, ale prirodzené ?No ako vidis niesme kedze sa ludia stale zabjaju. A opakujem, pekne to sice neni ale to neznamena ze to neni prirodzene.
Zabíjať ľudí je prirodzené ?
Čo je to vlastne prirodzené ? Akože stáva sa to stále, dialo sa to, deje sa to a bude sa diať, ale podľa mňa to je skôr neprirodzené. Je to nejaký odchýlka keď niekto niekoho zabije pre hocičo.
Aj tu sú podľa mňa výnimky ako vojna, kde sa ľudia zabíjajú preto, aby neboli zabití ( to je prirodzené ), ale to som nemal na mysli.
-
tehla
„zhovadím“ sa citovanim biblie? Biblia je zakladna kniha kresťanského náboženstva, ku ktorému sa hlási štvrtina všetkych ľudi na svete a ktorá je najčítanejšou a najpredávanejšou knihou v histórii, podľa ktorej sa dlhé storočia ľudia riadili, to len tak naokraj. Ohľadom rasy, stale tu meleš dookola o nadradenosti, pritom ti unika jeden zakladny fakt, že biely vymieraju . Možno si stratil pud sebazachovy pri čitani tej tvojej "plnej vedeckych dôkazov" stranky bezboha.skhughito napísal:A Bibliu tu nevyťahuj, lebo sa zhovädíš ešte viac.
-
zvonenie33
Light Professional
To ze bieli vymieraju je dokazane a myslim ze je dokazane ze uz to ani nezastavime. Co by si proti tomu rad robil? A hlavne preco je to take hrozne ze vymierame?tehla napísal:„zhovadím“ sa citovanim biblie? Biblia je zakladna kniha kresťanského náboženstva, ku ktorému sa hlási štvrtina všetkych ľudi na svete a ktorá je najčítanejšou a najpredávanejšou knihou v histórii, podľa ktorej sa dlhé storočia ľudia riadili, to len tak naokraj. Ohľadom rasy, stale tu meleš dookola o nadradenosti, pritom ti unika jeden zakladny fakt, že biely vymieraju . Možno si stratil pud sebazachovy pri čitani tej tvojej "plnej vedeckych dôkazov" stranky bezboha.sk
Kresťan sa nám rozohnil.tehla napísal:„zhovadím“ sa citovanim biblie? Biblia je zakladna kniha kresťanského náboženstva, ku ktorému sa hlási štvrtina všetkych ľudi na svete a ktorá je najčítanejšou a najpredávanejšou knihou v histórii, podľa ktorej sa dlhé storočia ľudia riadili, to len tak naokraj. Ohľadom rasy, stale tu meleš dookola o nadradenosti, pritom ti unika jeden zakladny fakt, že biely vymieraju . Možno si stratil pud sebazachovy pri čitani tej tvojej "plnej vedeckych dôkazov" stranky bezboha.sk
Biblia je zmes blbostí a výmyslov.
A prečo vymierame ? Pozri sa ako žijeme, aký máme životný štýl, ako sa stravujeme. A kľudne môžeš iniciatívne robiť decká, aby biela rasa nevymrela.
A keď kresťan dáva do úvodzoviek vedecké dôkazy, tak to je už fakt biedny stav a svedčí to len o klasickej zaslepenosti a ignorácii faktov.
-
tehla
A diablov advokat zase vytiahol nepriestrelné argumenty
Namiesto biblia si dosaď anarchokomunizmus a vtedy ta veta aj da zmysel.
Vymierame, lebo sa zle stravujeme? Alebo preto, že teraz „mame utlm“? Človeče, klobuk dole pred tvojimi „vedeckymi dôkazmi“. A o ignoracii faktov hovoriš ty mne...
Zvonenie:
Riešenie? No nechali sme sa (europania) nachytať taktikou „rozdeľ a znič“, ale napr. voliť strany, ktore konečne začnu myslieť aj na pracujuci biely ľud a nie na mimoeuropske priživnicke etnika a vlastne vrecka, a tiež na buducnosť Europy.
Na to, že prečo je zle, že vymierame snaď najdeš odpoveď aj sam...
Vymierame, lebo sa zle stravujeme? Alebo preto, že teraz „mame utlm“? Človeče, klobuk dole pred tvojimi „vedeckymi dôkazmi“. A o ignoracii faktov hovoriš ty mne...
Zvonenie:
Riešenie? No nechali sme sa (europania) nachytať taktikou „rozdeľ a znič“, ale napr. voliť strany, ktore konečne začnu myslieť aj na pracujuci biely ľud a nie na mimoeuropske priživnicke etnika a vlastne vrecka, a tiež na buducnosť Europy.
Neťahaj sem žiadny anarchokomunizmus, je to dosť slabá argumentácia, nato máš príslušné témy.tehla napísal:A diablov advokat zase vytiahol nepriestrelné argumenty![]()
Vymierame, lebo sa zle stravujeme? Alebo preto, že teraz „mame utlm“? Človeče, klobuk dole pred tvojimi „vedeckymi dôkazmi“. A o ignoracii faktov hovoriš ty mne...![]()
Zvonenie:
Skús mi to nejako vyvrátiť a nie škatuľkovať do úvodzoviek vedecké dôkazy, keď ja som sa o žiadne ani nepokúšal.
A aké strany to sú, ktoré by sme mali voliť ? SP ?
-
zvonenie33
Light Professional
No skus mi trochu pomoct. Mne sa to zda ako prirodzeny vyvoj. Ak budeme nahradeni rasou/miesancami ktori budu rovnako inteligentni ako sme my teraz alebo tu budu vediet hospodarit rovnako dobre ako my (aka nie cigani) tak preco nie?tehla napísal:Zvonenie:
A to ze budeme volit strany s narodnym programom tomu snad neako pomoze??