Slovensko ako divoký západ

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Slovensko ako divoký západ

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zdravím :wink: , napadlo ma založiť túto tému na základe skutočnosti, ktoré sa udiali za posledné dni resp posledny týžden - v správach som mal za tento týžden vidieť niekoľko reportáži, ktoré vo mne evokujú názor že Slovensko sa pomalý stáva divokým západom takže, vražda humenského podnikateľa, utek nebezpečneho recidivistu v Bratislave, a dnes opäť raz utek väzňa z Dolného Kubina :shock:

Človek sa už pomaly boji vyjsť von bez toho aby sa nebal, že ho niekto napadne a pod. Čomu pripisujete túto situáciu za posledný týžden, robí polícia všetko pre bezpečnosť nas občanov :?: skúste sa vyjadriť

btw. s tými útekmi - už tu len semir gerkan chýba a situácia sa podobá na Cobru11 :D
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

myslim, ze nie sme vo filme. takze k tym utekom by som priradil nejakych kumpanov z rady policie/dozorcov a samozrejme peniaze
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Podľa mňa to v skutočnosti nie je také dramatické, to len televízne noviny a spravodajstvo ako také ti udalosť naservírujú v 5 litroch krvi :) Pričom pozabudnú informovať o neutrálnych/pozitívnych veciach. Tie sa pri troche šťastia dostanú do regionálnych denníkov o 17.00 ... :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A fakt ze to bolo v jeden tyzden? Nahoda, zas bude pol roka klud...
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

podla mna to robi spravodajstvo. inak pozerali ste niekto relaciu relax, aspon myslim ze sa to tak vola. chodi to na markize okolo pol osmej vecer po spravach.

ono sa to ani neda pozerat. ja neviem ci to fakt chcu tych ludi tak oblbnut, alebo sa to niekomu aj paci, ale okrem rakoviny, vrazdy, nenarodeneho plodu, narodeneho plodu s vaznymi komplikaciami, chorych ludi, utrpenia, smrti, nenavisti a podobnych negativnych veci som tam nic ine nevidel.

vtlkaju do ludi utrpenie. ano je sucastou zivota, ale pchat to do ludi kazdy den uplne rovnakou formou povazujem za otras.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovensko ako divoký západ

Príspevok od používateľa jin »

J.O.S.E napísal:Človek sa už pomaly boji vyjsť von bez toho aby sa nebal, že ho niekto napadne a pod. Čomu pripisujete túto situáciu za posledný týžden, robí polícia všetko pre bezpečnosť nas občanov :?: skúste sa vyjadriť
Fakt ma udivuje, že Ťa toto znepokojuje. Vieš aká je pravdepodobnosť, že Ťa dakto z týchto týpkov napadne? Už väčšia je, že Ťa okradne vreckár ako fakt. Tieto správy som zachytil iba zbežne a najviac sa ma na nich dotklo to, že mi fízli presvietili auto baterkou pred výjazdom z BA. Čomu pripisujeme túto "situáciu"? Náhoda je blbec.
Robí polícia všetko pre bezpečnosť nás občanov? WTF? :D
Takíto utečenci sú väčšinou dakde zalezení a snažia sa nebudiť pozornosť. Počkať, kým sa hľadina upokojí a potom vyliezť...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jin napísal:Fakt ma udivuje, že Ťa toto znepokojuje. Vieš aká je pravdepodobnosť, že Ťa dakto z týchto týpkov napadne? Už väčšia je, že Ťa okradne vreckár ako fakt. Tieto správy som zachytil iba zbežne a najviac sa ma na nich dotklo to, že mi fízli presvietili auto baterkou pred výjazdom z BA. Čomu pripisujeme túto "situáciu"? Náhoda je blbec.
Takíto utečenci sú väčšinou dakde zalezení a snažia sa nebudiť pozornosť. Počkať, kým sa hľadina upokojí a potom vyliezť...
notak v humennom sa az naozaj bojim vyst von ku*va sa bojim ze dajaky ukrajinec domna vystrela zasobnik :twisted:
Tak alo Jose ma pravdu ze ta policia by sa mohla aj zlepsit ale predsa zijeme na Slovensku
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ked nie si "podnikatel" s kontaktami na tzv podsvetie a nebol si svedkom, nicoho sa bat nemusis...

// :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som to bral iba ako obrazne
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

J.O.S.E napísal:Človek sa už pomaly boji vyjsť von bez toho aby sa nebal, že ho niekto napadne a pod. Čomu pripisujete túto situáciu za posledný týžden, robí polícia všetko pre bezpečnosť nas občanov :?: skúste sa vyjadriť
Ale no... ; )

Kazdopadne, vzdy je co zlepsovat :idea:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jimino napísal:ked nie si "podnikatel" s kontaktami na tzv podsvetie a nebol si svedkom, nicoho sa bat nemusis...
// :)
Ale svedkom sa mozes stat hocikedy. Vyjdes na ulicu, akurat sa nieco stane a uz mozes rok chodit po policii. To bolo aj v Palbe minule, ked chalan chcel pomoct svedectvom a nakoniec z toho mal len problemy a mam pocit, ze aj policajtom sa to vtedy akosi nepacilo, ale to si nie som isty.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

berynatorko napísal:podla mna to robi spravodajstvo. inak pozerali ste niekto relaciu relax, aspon myslim ze sa to tak vola. chodi to na markize okolo pol osmej vecer po spravach.

ono sa to ani neda pozerat. ja neviem ci to fakt chcu tych ludi tak oblbnut, alebo sa to niekomu aj paci, ale okrem rakoviny, vrazdy, nenarodeneho plodu, narodeneho plodu s vaznymi komplikaciami, chorych ludi, utrpenia, smrti, nenavisti a podobnych negativnych veci som tam nic ine nevidel.

vtlkaju do ludi utrpenie. ano je sucastou zivota, ale pchat to do ludi kazdy den uplne rovnakou formou povazujem za otras.
Niekedy pred Vianocami sme mali zapnutú Dorkízu v čase keď to vysielali. Pričom boli tri témy presne takého charakteru aké si spomenul vyššie. Prebehli upútavky a Bruchala potom dodal: "... tak sa pohodlne usaďte a relaxujte s Reflexom." nodpč :lol:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

LLucia napísal:Niekedy pred Vianocami sme mali zapnutú Dorkízu v čase keď to vysielali. Pričom boli tri témy presne takého charakteru aké si spomenul vyššie. Prebehli upútavky a Bruchala potom dodal: "... tak sa pohodlne usaďte a relaxujte s Reflexom." nodpč :lol:
medialny hyenizmus

alebo ked skoro kazde spravy na markize zacinaju tak, ze nabehne janka tribula s nejakou mordou, nehodou a podobne :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

preto uz asi pol roka nepozeram spravy pretoze budia dojem ze sa divak ma bat vyst na ulicu

ale tak najviac nebezpecne su tie sidliskove "crew", to ze vas zastreli nejaky mafian je nemozne, pokial ste do toho neboli zainteresovani

//ale tak ja by som sa bal vyst na ulicu keby som byval v Detroite, tam to je riadna pakaren, velmi vela ludi tam ma zbrane a robia kdejake nelegalne cinnosti....
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

jin napísal:Fakt ma udivuje, že Ťa toto znepokojuje. Vieš aká je pravdepodobnosť, že Ťa dakto z týchto týpkov napadne? Už väčšia je, že Ťa okradne vreckár ako fakt. Tieto správy som zachytil iba zbežne a najviac sa ma na nich dotklo to, že mi fízli presvietili auto baterkou pred výjazdom z BA. Čomu pripisujeme túto "situáciu"? Náhoda je blbec.
Tak ako Filipito tak aj ja som z Humenneho a tu sa už toho od začiatku nového roku udialo naozaj dosť :wink: a čo ťa prosím ťa prekvapuje na tom, že ma to znepokojuje - ved toto už nie je normálne čo sa tu deje utečie si kadejaký väzeň a toto mam podľa teba teraz obdivovať, ja nie som nijaký psycholog/bol by som velmi rad ak tu niejaký je tak nech sa vyjadrí čo človek na úteky môže robiť/ aby som vedel čo taký človek môže prežívať a čo sa mu preženie hlavou a navyše ako som sledoval spravy na TA3 tak polícia to riadne zbabrala najmä to uzavretie a kontrola ciest v blave, kedže utiekol z nejakej nemocnice tak oni uzavreli mosty na opačnej strane mesta a navyše polícia neinformovala obyvateľstvo takže ku hocikomu sa tento väzen mohol dostať ako spolucestujúci

k tej vražde - no ja som sa zamýšlal, keby som bol niekde s partiou v tom čase na tom mieste a vbehol by som tam do kríkov, kde sa ten vrah udajne skrýval - no ako by som asi obyšiel - ja dúfam, že asi bez olova, ale to je asi naivita :wink:

btw. mi-chau to nie je vec len posledného týždna iba spomínane udalosti tak napr v decembri rovno pred mojim blokom si nejaký típek zastrielaľ do predajne automobilov z koľajnice o jednej hodine v noci - inak bývam v oblasti kde sa za 18 rokov čo tu bývam nikdy nič nestalo
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dizzy napísal:medialny hyenizmus

alebo ked skoro kazde spravy na markize zacinaju tak, ze nabehne janka tribula s nejakou mordou, nehodou a podobne :roll:
Ale na konci sa to snažia vždy zachrániť niečím pozitívnym alebo zvieratkami. :D
Celkovo si tiež myslím, že je to len náhoda a mediálne nafúknutie tiež správí svoje. Keby si sa mal kvôli tomuto vyjsť na ulicu, tak to už naozaj nemôžeš robiť nič, pretože všetko je svojím spôsobom nebezpečné...
//bell: Nie, zvieratkami som mierila na Jojku :wink:
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

bolek napísal:Ale na konci sa to snažia vždy zachrániť niečím pozitívnym alebo zvieratkami. :D
Celkovo si tiež myslím, že je to len náhoda a mediálne nafúknutie tiež správí svoje. Keby si sa mal kvôli tomuto vyjsť na ulicu, tak to už naozaj nemôžeš robiť nič, pretože všetko je svojím spôsobom nebezpečné...
OMG uz aj Dorkiza zacina s tymi zvieratkami na konci sprav ako Jojka ? Pripada mi to mierne povedane ako infantilne alebo odborne povedane regres v sluzbach ega. :D

Ja jedine mam strach ked idem po vecernych ulickach Blavy, tam mi naozaj lepi, ze co sa mi moze stat :(
Napísať odpoveď