Slúchadlá 60€
Slúchadlá 60€
ahojte. mohli by ste mi poradit prosim nejake sluchadla ?
do 60e, nahlavne, radsej uzavrete, asi trosku basovejsi zvuk na posluch elektronickej a hlavne house hudby. Budem ich mat neustale za PC takze najlepsie nieco pohodlne, obcas si ich zoberiem aj mimo domu. Doteraz som mal koss porta pro a bol som s nimi spokojny ale pokazili sa a chcem nieco lepsie.
// co si myslite napriklad o tychto ? : http://www.realshop.sk/product/akg-k450 ... strieborne
do 60e, nahlavne, radsej uzavrete, asi trosku basovejsi zvuk na posluch elektronickej a hlavne house hudby. Budem ich mat neustale za PC takze najlepsie nieco pohodlne, obcas si ich zoberiem aj mimo domu. Doteraz som mal koss porta pro a bol som s nimi spokojny ale pokazili sa a chcem nieco lepsie.
// co si myslite napriklad o tychto ? : http://www.realshop.sk/product/akg-k450 ... strieborne
Re: Slúchadlá 60€
Ja mám doma tieto http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-xb700/ a som s nimi maximálne spokojný. Sú pohodlné, zvuk je dobrý. Mohol by byť trochu dlhší kábel ale tak nie je to až taká tragédia.
Bojim sa, ze budu basove az prilis. Alebo nie ?
Ja nepotrebujem vela basov, chcem len aby boli vhodne naladene na styl hudby ktory pocuvam. Pri niektorych pesnickach sa to hodi. Mohli by byt kludne vyvazene asi tak ako su porty, tie su tiez take basovejsie nie ? Nemam to s cim porovnavat.
Ja nepotrebujem vela basov, chcem len aby boli vhodne naladene na styl hudby ktory pocuvam. Pri niektorych pesnickach sa to hodi. Mohli by byt kludne vyvazene asi tak ako su porty, tie su tiez take basovejsie nie ? Nemam to s cim porovnavat.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Sony hraju horsie ako Porty. K450 je daleko lepsia kupa. Len neviem ci prave idealna na doma.
Ryan, mohol by si mi prosim ta hodit tvoj tip ? Trebars ak by si postol take, co nie su moc prakticke na prenasanie ale na doma budu pohodlne a aj nejake kompaktnejsie ako su napriklad tie AKGcka a ja si to uz rozmyslim. Alebo zobrat tie AKG ?
-
Ryan Giggs
VIP
Podobna tema: http://www.hojko.com/sluchadla-rozhodnutie-t172704.html. Tam najdeš v podstate to načo sa pytaš.
Takze som rozhodnuty pre SOUNDMAGIC P30, ktore si pisal v tej teme. Ak mam nejaku vyhodnejsiu moznost budem vdacny ak napises. Ak nie, idem ich objednat.
// mimochodom, co znamena ze su to "supraaurály" ? Na nete som sa to nedocital.
// mimochodom, co znamena ze su to "supraaurály" ? Na nete som sa to nedocital.
-
Ryan Giggs
VIP
Supraaural - sluchadla ležiace na uchu (napr. Porty). Cirkumaural - obklopuju cele ucho (veľke domace sluchadla).
Najlepšia kupa do 60€ su Fostex TH-7. Su to ale vyrovnane sluchadla, no zvuk je na urovni 2x tak drahych. Potom TH-5, tie hraju malinko horšie s trošku viac basom. P30 nie su nijako vyrazne lepšie ako KPP, alee su uzavrete takže to nie je uplne možne porovnať.
Najlepšia kupa do 60€ su Fostex TH-7. Su to ale vyrovnane sluchadla, no zvuk je na urovni 2x tak drahych. Potom TH-5, tie hraju malinko horšie s trošku viac basom. P30 nie su nijako vyrazne lepšie ako KPP, alee su uzavrete takže to nie je uplne možne porovnať.
DIki za vysvetlenie.
Co je lepsie, kupit fostexy (snad by som ich zohnal) a doladovat ich s equalizerom, alebo P30 a nechat si ich vyladene ako su ?
Neviem, ci by bol uplne vyrovnany zvuk nieco pre mna. Nemam si ako vyskusat ziadne z tych sluchadiel.
Ale vacsina hudby co mam je basovejsia, takze preto sa snazim vyberat take.
// Idem si este precitat nieco a popozerat obchody na tie TH-5ky, hlavne kvoli dobrej cene ako pozeram + vdaka basom si myslim ze by mi vyhovovali mozno aj viac nez TH-7.
Co je lepsie, kupit fostexy (snad by som ich zohnal) a doladovat ich s equalizerom, alebo P30 a nechat si ich vyladene ako su ?
Neviem, ci by bol uplne vyrovnany zvuk nieco pre mna. Nemam si ako vyskusat ziadne z tych sluchadiel.
Ale vacsina hudby co mam je basovejsia, takze preto sa snazim vyberat take.
// Idem si este precitat nieco a popozerat obchody na tie TH-5ky, hlavne kvoli dobrej cene ako pozeram + vdaka basom si myslim ze by mi vyhovovali mozno aj viac nez TH-7.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem odkial sa berie ten mytus, ze vyrovnane sluchadla sa nehodia na tanecnu hudbu. Akurat to nebude tak duniet, nebude ta z toho boliet hlava a nebude sa ten bas pchat tam kam nema. O to viac je ale ten bas kvalitnejsi, detailnejsi, basuje to iba tam kde skutocne ma a nie na ukor ostatnych pasiem.
Samozrejme netvrdim, ze ti taky zvuk sadne, hlavne po prechode z KPP. Ale 90% sluchadiel je prebasovanych a preto to ludom nebasuje. Je to ale aj o zvyku.
Samozrejme netvrdim, ze ti taky zvuk sadne, hlavne po prechode z KPP. Ale 90% sluchadiel je prebasovanych a preto to ludom nebasuje. Je to ale aj o zvyku.
Nakoniec som za rozhodol pre TH-5. Myslim si ze s nimi budem spokojny a postacia mi. Zajtra si ich objednam. Dakujem Ti.