Ahojte, po par tyzdnoch pocuvania, alebo skor vznasania sa v hudbe, by som chcel v kratkosti pre Vas napisat nieco o tychto sluchatkach. Pre niekoho mozno posun k tomu, ci po nich siahnut alebo nie.
V prvom rade musim podotknut , ze signal ide z Audiotrack Prodigy Cube.
Balenie : Velmi kvalitne prevedenie, dostatocne odolne proti poskodeniu pri preprave a obsahuje : Sluchatka, kabel 3m rovny, 3m toceny, redukcia 6,3mm, kapsicka ( genialna vec, nepada Vam na ne prach na miesta, kde sa tazko odstranuje
Spracovanie : Nie moc kvalitne vyzerajuce plastove prevedenie, ale po preskumani, su dostatocne pevne a obavy zo zlomenia sa , ci prasknutia sa stratili. Nakolko su skladajuce sa do seba, obcas sa zlozia aj ked to nechcem
- Po prvom nasadeni, som mal pocit z velkeho pritlaku, napriek velmi jemnym a pohodlnym nausnikom. Po chvili som si na ne zvykol a ani po 2 -3 hodinach posluchu som nepocitoval tlak na usi alebo bolest z pritlaku ako sa stavalo u predoslych sluchatiek zhruba tak po 2 hodinach.
- Velkost hlavy nerobi ziadny problem, pri maximalnom nastaveni, som mal pocit, ze aku MINI hlavu mam
- Pouzivam rovny kabel a napriek svojej robusnosti mi absolutne nevadi svojou vahou, obcas mam pocit ze su bezdratove .
- Velke PLUS davam redukcii 6,3mm, nakolko som sa s tym stretol po prvy krat
Zvuk : Oki , opet prvy dojem mi prisiel, ako keby ste si pridali na EQ vysky +1 a Basy +2
Ale zdanie klame
- Basy su skvele v prevedeni, miestami mam pocit ze tie minirepraciky maju v sebe nieco ako ked si zoberieme do predstavy stlpovy reproduktor s dobre odladenym bassreflexom. Jednoducho ten doznev basu naozaj pocut, preto miestami pri dunivych basoch sa zda, ze su prebasovane , ale nieje to tak.
- Stredy vyznievaju krasnym prednesom a vokali su skvele , uzasne pocut co i len nadych spevacky, az miestami mam pocit, ze stoji vedla mna a sepka mi do ucha
- Vysky cinkaju ako maju, su vyrazne nie prilis vtierave, doladuju spektrum
- Na generatore som zapocul zhruha od cca 35Hz po 18k Hz
Dolezite povedat, hraju rovnomerne na roznych urovniach hlasitosti, co je uzasne, ci uz pocuvate nieco pri spani, alebo si to date naozaj nahlas
Zaver : Zakladne zameranie na hudbu pre mna bol Uplifting Trance a Vocal Trance, ale vypocujem si rad cokolvek od 1980 po 2010, dalej to treba filtrovat od Bibr music a pop
Ak mate nejake otazky, kludne mi napiste, pokusim sa ich zodpovedat.
PS: Este som zabudol jednu mozno dolezitu vec dotat. Sluchatka su sice uzavrete, ale pri vyssej hasitosti, povedzme trosku si to vypeciem, ich pocut do okolia a mozno pre niekoho z okolia rusive, ale nic strasne, ak ma niekto trebars pusteny televizor vedla vas, nebudete ho rusit .