sluchatka do usi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
vojtk
Medium Star
Medium Star

sluchatka do usi

Príspevok od používateľa vojtk »

nazdar vsetci ! zhanam nejake sluchadla do usi(kedze tie co mam ku mp3 prehravacu stoja za ....), podla moznosti co najkvalitnejsie.Pri hudbe preferujem kvalitne basy. Cena by nemala presiahnut 600-700 SK. Ak mate nejake osobne skusenosti, pls poradte-v oblasti zvuku sa velmi nevyznam. DiKes
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

prihodiť pár stovák a niečo by sa hádam našlo.. niečo cez čo sa bude dať počúvať hudba a nie len chrapot a tuc tuc..... Alebo preferuješ cenu pred kvalitou?
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

ja by som si osobne zobrel Koss Spark Plug cena je okolo 800Sk

Kód: Vybrať všetko

http://sk.sluchatka.net/?p=productsMore&iProduct=2&sName=Koss-Spark-Plug
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Koss Spark Plug mam doma.. < spokojnost...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

jj jednoznacne tie kossy ;-)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

SPARKPLUG - stvorené pre silné basy :wink:
Vlastná skúsenosť.
vojtk
Medium Star
Medium Star

krupica_dnb napísal:prihodiť pár stovák a niečo by sa hádam našlo.. niečo cez čo sa bude dať počúvať hudba a nie len chrapot a tuc tuc..... Alebo preferuješ cenu pred kvalitou?
jasne ze chcem kvalitu, prachy sice nesu taky problem, ale rozmyslam ci taku kvalitu vobec vyuzijem....a mozno prihodim nakoniec zopar stovak....uvidim
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Kto mi povie že kossy hrajú kvalitne tak asi nikdy nepočul nič iné okrem kossov.Kossy majú zbytočne naboostované basy na úkor výšok takže basy ti vytlačia mozog z hlavy ale výšiek tam budeš mať asi toľko že žiadne
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Dieg0 napísal:Kto mi povie že kossy hrajú kvalitne tak asi nikdy nepočul nič iné okrem kossov.Kossy majú zbytočne naboostované basy na úkor výšok takže basy ti vytlačia mozog z hlavy ale výšiek tam budeš mať asi toľko že žiadne
1. Napisal chlapcisko, ze chce basy...
2. Poznas nejake lepsie stuple za 800 SKK?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dieg0 napísal:Kto mi povie že kossy hrajú kvalitne tak asi nikdy nepočul nič iné okrem kossov.Kossy majú zbytočne naboostované basy na úkor výšok takže basy ti vytlačia mozog z hlavy ale výšiek tam budeš mať asi toľko že žiadne
ak pocuva bassovu hudbu, tak naozaj potrebuje sluchadla ktore maju hyperpuca vysky :?: :roll:

Ber tie kossy, ci uz sparkplug alebo plug, su rovnake, ide len o design.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:ak pocuva bassovu hudbu, tak naozaj potrebuje sluchadla ktore maju hyperpuca vysky :?: :roll:
Ber tie kossy, ci uz sparkplug alebo plug, su rovnake, ide len o design.
vidíš veď vlastne ty ich máš odo mňa nie? Dúfam že spokojnosť...
Mne napríklad plugy nesedeli do uší, ale zas spokojný som so sony ericsonmi- sedia super ale kvalita biedna.... Najradšej by som bral sennheisery a mas vsetko vyriesene
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ako vravi krupica sennheiser to riesi.BTW aj ja mam rad bassy samozrejem ze ano ale tie basy na plugoch boli az nechutne silne ... Moze niekto povedat ze stale namietam ze len basy a basy no tak ale dam blby priklad : sprav si palacinky a namiesto 3 lyzicek dzemu si tam picni celu flasticku s dzemom.Ved predsa dzem ti chuti nie? A o tom to je : vsetkeho vela je na skodu
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja ti poviem tak, jednoznačne koss
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Ja sa pridavam k jednoznacnemu nazoru KOSS
Nepoznam nic lepsie :salala:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:vidíš veď vlastne ty ich máš odo mňa nie? Dúfam že spokojnosť...
Mne napríklad plugy nesedeli do uší, ale zas spokojný som so sony ericsonmi- sedia super ale kvalita biedna.... Najradšej by som bral sennheisery a mas vsetko vyriesene
j :) ziadny problem s nimi nebol :)

k teme. Ziadna ina znacka ako Koss ti neda tu ich "dozivotnu zaruku". Proste ked sa ti stale hocico s nimi, sadnes si na ne, otrhnes kabel - za 200sk mas nove zo servisu.
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

spanoo napísal:Ja sa pridavam k jednoznacnemu nazoru KOSS
Nepoznam nic lepsie :salala:
tak toho v oblasti sluchatok asi nepoznas moc.

Ja by som bral skor Creative Earphones 630, je to kopia sennheiser CX300 a mali by hrat lepsie ako tie plugy. Ale zas ked chces bassy tak pre teba budu asi lepsie plugy.
http://www.sofos.sk/default.aspx?conten ... kod_id;800

Popripade tu mas uzivatelsku recenziu na Koss The Plug vs. Creative EP-630 vs. Sennheiser CX300
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=54971
vojtk
Medium Star
Medium Star

nooo, takze sama chvala na KOSS-y :) . Vyzeraju zaujimavo, musim uznat...a drviva vecsina mi odporuca prave ich. Este by ma zaujimalo ake maju vysky. Je pravda ,preferujem basy ale ked uz investujem 8 kil do sluchatiek, tak nechcem aby ani vysky sustali....A este by ma zaujimala jedna vec a to tie penove vyplne do usi, ak s nimi mate nejake skusenosti, sem s nimi len to uvitam....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vojtk napísal:nooo, takze sama chvala na KOSS-y :) . Vyzeraju zaujimavo, musim uznat...a drviva vecsina mi odporuca prave ich. Este by ma zaujimalo ake maju vysky. Je pravda ,preferujem basy ale ked uz investujem 8 kil do sluchatiek, tak nechcem aby ani vysky sustali....A este by ma zaujimala jedna vec a to tie penove vyplne do usi, ak s nimi mate nejake skusenosti, sem s nimi len to uvitam....
Prva "instalacia" do usi bude umorna :D. Dlho som si hladal spravny postup :lol: , kamarati si ich nevedia nasadit dozeraz. Musis si ich stlacit, vopchat do ucha a pridrzat ich tak 5s v uchu kym sa ta pena prisposobi kanaliku v uchu. Pri koss the plug mas na vyber 3 velkosti pri sparkplug myslim ze nemas.
Ja nie som ziadny audiofil, ale zeby som mal povedat "tie vysky sa nedaju pocuvat" to nie. Su proste normalne. Pre mna.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

dallas96 napísal:tak toho v oblasti sluchatok asi nepoznas moc.

Ja by som bral skor Creative Earphones 630, je to kopia sennheiser CX300 a mali by hrat lepsie ako tie plugy. Ale zas ked chces bassy tak pre teba budu asi lepsie plugy.
http://www.sofos.sk/default.aspx?conten ... kod_id;800

Popripade tu mas uzivatelsku recenziu na Koss The Plug vs. Creative EP-630 vs. Sennheiser CX300
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=54971
ja som si dnes kupil tie creativ a podla mna su super aj ked moje usi niesu bochvieco :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak tak, kto vraví že nič lepšie ako koss nemal, možno skôr myslí nič iné od nich nemal... Ako pomer cena/ výkon majú dobrý, ale zas od určitej cenovej hladiny majú audiofilské značky jednoznačne navrch.... Napr. PortaPro sú legendy, the/spark plug sú jedny z priekopníkov, no kvalitou ich už predbehli konkurenti....
Ale tá táruka je tiež pekná vec to je pravda. Ja nediem ja mám sennheisery HD-25ky a tie keby som s nimi na ceste niečo spravil a mal by som ich platiť taxa asi posekám...
Napísať odpoveď