5 seria dost haluz ale vyzera to ze im dochadzaju ralne napady tak to zenu uz do extremov
a ta cast co vyzera ako okopirovany film THE SAW... no comment
jj kukam niesom natom tak ze kazdu cast ale snazim sa ked pred 3 rokmi v lete zacali tak som mal denny program zobudit najest smallvile a na kupko si este pamatam ze koncil o 11:30 bo vzdy o 12 u kamosa pod barakom a na to kupko teraz som mal ze zobudit superman potom pri obede baywatch cosby fraiser smallvile a na kupko btw kedy zacne uz norlane lietat ako aj klark nie len kal el
Runes napísal:jj kukam niesom natom tak ze kazdu cast ale snazim sa ked pred 3 rokmi v lete zacali tak som mal denny program zobudit najest smallvile a na kupko si este pamatam ze koncil o 11:30 bo vzdy o 12 u kamosa pod barakom a na to kupko teraz som mal ze zobudit superman potom pri obede baywatch cosby fraiser smallvile a na kupko btw kedy zacne uz norlane lietat ako aj klark nie len kal el
jumper - dpč, akurát som sa dozvedel že Markíza odvysiela piatu sériu od 5.9.2006 - čiže tvoja vadná informácia o vysielaní za rok ma viedla k zbytočnému ťahaniu 7,5 gigovej piatej série
artabanes napísal:jumper - dpč, akurát som sa dozvedel že Markíza odvysiela piatu sériu od 5.9.2006 - čiže tvoja vadná informácia o vysielaní za rok ma viedla k zbytočnému ťahaniu 7,5 gigovej piatej série
daj si na DVD a máš. aspoň budeš to vidieť skôr ako ostátný čo je výhoda. mal by si byť rád
patyk - veru niesom rád, keďže to aj tak môžem začať pozerať až po skončení 4tej série na markíze, a to už hneď začne piata, a tiež 7,5 giga s mojou linkou nie je len tak
Aspon som otestoval tvoju pevnu volu.
Ved kukni rovno piatu seriu, neprides o vela.
A srat na markizu, zatial co bude bezat piata seria, ja uz budem cakat na siestu.
sorry - lenivost nadovsetko, nevie niekto ci bude aj 6ta seria lebo 5ta konci viac nez blbo....
a Lana je Lana ale rozhodne nema urcite prednosti co ma Lois