dair napísal:sorry - lenivost nadovsetko, nevie niekto ci bude aj 6ta seria lebo 5ta konci viac nez blbo....
a Lana je Lana ale rozhodne nema urcite prednosti co ma Lois
neboj siesta seria bude staci sa len pozriet na dlho spominanu stranku www.smallville-cz.com
hehe, akurát pozerám tú piatu sériu, a koho nevidím ako supermanovho profesora na VŠ? no predsa upíra Spika z Buffy premožiteľky upírov (pre neznalých, v buffy hrá blonďavého upíra, ktorí "uspokojil" premožiteľku) - je to trošku nezvyk vidieť upíra ako profesora v škole
B3rET napísal:mohol by mi niekto opisat o co v dnesnom diely islo???? ta stranka nejde
Skolsky fotograf bol trosku posahany, nikam ho neprijali na vysku tak si vytvoril kopiju skoli v obustenim skladisku a tam zatvoril zopar studentov, samozrejme tych hlavnych(chloe, lanu...) aby tam aml strednu skolu dokoca zivota a aby to bolo zaujimave mal schopnost zmrazovat ludi, no a potom prisiel klarka vsetkych zachranil. Paralelne s tym sa odvyjal dasi pribech ako jason s matkov chceli od lurerocov kamen ten co mal Jason a zmyzol mu. Nakonic sa luthorovcom podarilo ujst a pri tom jason pravdepodobne zomrel, resp. postrelany padol z vysoka do vody... nazavaer sa ukazalo ze ten kamen ma stale lana.
wtf??? to v tej casti ked si vymenili s clarkom telá tak sa donho vcucol??? ci do dakedy inokedy? a preco potom ten trulo s matkou zabijali tu zenu na lexovom pozemku???(hadam vies co myslim)
Akos si prisiel na to ze je v jeho tele? ak sa dobre pamatam tak na konci casti kde sa prevtelil vysiel ten manik(lionelov spouvezen) z basi a ten kamen niekomu dal...
PS> ak vies ze je v tele lionela preto ze si vydel nejake casti dopredu tak to sem pls nepis!