Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
zas sa niekto chce odpraviť? odporúčam si vypočuť prílohu 
//GothaR: tu je to na YT:
//GothaR: tu je to na YT:
- Prílohy
-
- policista posluchacum radia radi jak spravne spachat sebevrazdu.mp3
- (4.99 MiB) 11016 stiahnutí
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ten odkaz som aj chcel sem pridat ale nechcelo sa mi ist ani na youtube...
tu je ta kniha: http://www.martinus.sk/?uItem=19298
tu je ta kniha: http://www.martinus.sk/?uItem=19298
-
Stoporko
VIP
nordkap - ale nie príliš tenká - potom hrozí pri dlhšom páde a vyššej hmotnosti odrezanie hlavy. Alebo sa v extrémne tenkých prípadoch môže pretrhnúť...a to isto nechceme
Tak isto je dôležité skontrolovať si, na čo to lano viažeš - ak to bude neajký prehnitý trám alebo tenká haluz stromu, tak "obesenie" bude veľká haluz...
pekné vianoce všetkým...
p.s. to hore nie je v žiadnom prípade návod...len rozvíjanie debaty na tému obesenie
Tak isto je dôležité skontrolovať si, na čo to lano viažeš - ak to bude neajký prehnitý trám alebo tenká haluz stromu, tak "obesenie" bude veľká haluz...
pekné vianoce všetkým...
p.s. to hore nie je v žiadnom prípade návod...len rozvíjanie debaty na tému obesenie
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Ak sa niekto chce obesit, tak sa obesi aj bez tohto "navodu", pripadne si tie iste informacie vygoogli. Navyse tu nie je nic, co by na samovrazdu aspon nepriamo navadzalo.Shwollo napísal:kua veď tu je kompletný návod na to, ako sa obesiť
-
Grim
Darca
...no ešte ste tu nepomínali vietor...si predstav že sa obesíš vonku...a potom tam visíš jak cicina v prievaneStoporko napísal:skôr sa tu snažíme rozobrať danú tému z "vedeckého" aspektu - čo všetko môže zlyhať a ktoré faktory ovplyvňujú danú činnosť
keď už to spomínaš...pri takom dusivom obesení má človek erekciu, po smrti môže mať aj ejakuláciuGrim-Reaperka napísal:...no ešte ste tu nepomínali vietor...si predstav že sa obesíš vonku...a potom tam visíš jak cicina v prievane
veď David Carradine by vedel asi povedať...aha, takže príčinou smrti obesením môže byť aj autoerotika...aby som nebol off topic
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to ja ale netvrdím, lenže niektorí ľudia si zastavujú prívod kyslíka z celkom iných príčin než kvôli sebausmrteniu, takže povedzme, že ich libido je príčinou smrtinordkapp_pb napísal:erekcia nieje dovodom smrti ale jej dosledkom.. to jak keby si chcel povedat ze niekto zomrel na zavretie oci, len preto ze ich mal pred smrtou otvorene ale po uz zatvorene
![]()
... takze pozor ! ! ! ked vedecky, tak s rozumom !
![]()
...