Kua to si ešte nemal prezradiť, teraz si to nikto nestiahne....XilleR66 napísal:ten bude pi*ov*** ked to stiahne, ze taku ....4 hodiny tahal
ADD: ...inac priznavam sa - som jeden z autorov
Ale nie chcel som to povedať až keď to ohodnotia
Videl si to video ?soldier napísal:ako si sa naucil robit v 3ds maxe ? mne sa to zda inak takze....kolko ti trvala tvorba toho videa?
na tom sme robili traja asi pol roka ale nie od rana do rana tak ked sa mi chcelosoldier napísal:ako si sa naucil robit v 3ds maxe ? mne sa to zda inak takze....kolko ti trvala tvorba toho videa?
aj ja som tak robil mapu do cs. mal to byt moj dom........ale ked som mal polku hotovu tak sme prerabali dom a tak ....XilleR66 napísal: na tom sme robili traja asi pol roka ale nie od rana do rana tak ked sa mi chcelo
no ja som mal dost tutorialov a ked som nieco nevedel spytal som sa spoluziakov... o grafika.cz som vedel ale zatial som to nepotreboval a dnes sa uz moc maxu nevenujem... skola a praca zabera takmer cely moj volny caslammer napísal: uff no grafika.cz je asi najvacsi sk/cz designer tutorial site
je okolo neho mnozstvo skillerov, ak ti ide o grafiku, treba sa sa orientovat tymto smerom
poznam, ked cely den zabijes a ked sa obzres nic si neurobilXilleR66 napísal: no ja som mal dost tutorialov a ked som nieco nevedel spytal som sa spoluziakov... o grafika.cz som vedel ale zatial som to nepotreboval a dnes sa uz moc maxu nevenujem... skola a praca zabera takmer cely moj volny cas