SOČ

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

SOČ

Príspevok od používateľa LuBo4eVeR »

ydravim kluci surne hladam SOčKu
tyz. stredo školskú odobrnú činnost :!:
o hocičom aspon na 10 strán, budem rad. dakujem
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Čože? To myslíš vážne že chceš celú vypracovanú sočku?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja mám, ale momentálne nie v el. podobe celú, ale už sa na tom pracuje. Je to síce smutné, že niečo, čo sme s kamoškou robili pol roka ty dostaneš len tak a pri tom nebudeš vôbec o čom, ale ak ti môžem pomôcť, tak pomôžem.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ja som robil 2x SOC na krajske kolo v BA.. neviem akym stylom to funguje teraz, ci je to len v skole, v kazdom pripade, kazda takato praca by sa mala nejakym sposobom obhajit. Keby ti poslem SOC s temami blizkymi geodezii a fotogrametrii asi s tym ani neskrtnes. Navyse boli tieto prace zamerane hlavne na elektronicku podobu.

Ale suhlasim s bolek - niekto na tom maka dlho a niekto si to proste okopci... Aj ja som lenivy ale nie som podvodnik :)
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star

bolek diky ti moc inak ak to pre mna srpaviš :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ze ta hanba nefackuje :roll: mas stastie ze bolek je taka aka je, ja by som sa na teba vysral :x ak to samozrejme nie je za inym ucelom
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Takto, písala som s kamoškou, ktorá ju má doma v celom znení a môže mi ju poslať až v pondelok. ak by si to potreboval skôr, tak to mám, ale treba to trochu zoradiť, očíslovať strany atď. Btw, robím to čiste len kvôli tomu, že ti chcem pomôcť, mne je tá sočka v podstate nanič, tak nech si užije druhé kolo slávy s niekým iným :) Mňa trápiť svedomie nebude :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dalsi neschopak co si nedokaze ani napisat jednu debilnu pracu. Bolek, nechapem ta :) Ja by som mu to nechal vyzrat si, ved 10 stran to je nic, SOC moze byt aj cisty kompilat a nikto nic nepovie a ked niekto nie je schopny stvorit ani to tak nech ide na osobitnu skolu, ta mu bude akurat.
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star

nie nie, neponahla to, v klude... ked to budeš mat , možes napisat a posles mi to ... ma to čas a dakujem Ti...
Nie Nie chlapci ... ze sa mi to nece robit alebo co mam individualny plan, sportujem, a na taketo veci cas vobec nemam, tak si sanžim pomoct.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

LuBo4eVeR napísal:nie nie, neponahla to, v klude... ked to budeš mat , možes napisat a posles mi to ... ma to čas a dakujem Ti...
Nie Nie chlapci ... ze sa mi to nece robit alebo co mam individualny plan, sportujem, a na taketo veci cas vobec nemam, tak si sanžim pomoct.
tak si vymysli nejaku temu o sporte, zverejnis napriklad tvoje vysledky ako vysledok studie alebo nieco take...
Napísať odpoveď