Sochy Krista

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

som z presova.. a ani mne sa tento plan vobec nepozdava a som proti.. na jaku <> nam je socha v Presove.. nie zeby sa staral o dopravu ktora je v katastrofalnom stave ale on ma megalomanske plany. nepaci sa mi to ani trochu...vela nasluboval a este ziadne vysledky za jeho pracou nie su
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

chce z toho spravit turisticku atrakciu a aby tam vobec niekto prisiel musi byt naozaj velka to je pochopitelne :D ...ci je to dobre alebo nie-to neviem, nie som z Presova to ukaze len cas, ale aspon sa o nieco snazi, nie ako nas primator, ktory si jedine stihol kupit nove Pajero a veselo sa vyvazaju aj s Kazikom :wink:
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

V Saudskej Arabii alebo v nejakych Emiratoch by ma taketo "vyhadzovanie" penazi neprekvapilo... (aj ked pochybujem ze by postavili Krista :-D) ale na slovenku je to fakt nanic.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

neviem sice presne kolko to stalo, ale urcite to nebolo lacne a teraz presovcania ruku na srdce nevedeli by ste si predstavit lepsie vyuzitie akejkolvek sumy penazi?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

masterX napísal:ten velky kostol v kosiciach ste naco opravovali hm?? vsak ked niekto veri tak veri to je jedno ci je moderny ci sa rozpadava hlavne ze stoji....to mas asi tak...to by sme mohli povedat o vsetkom ze naco nam to je a nemali by sme nic..
Fortune napísal:lenze ten kostol stoji davno so stavbou sa zacalo v roku 1378 a je to uz je kus historie a taktiez vyznamna kulturna pamiatka, ktora si zasluzi starostlivost (a nie som veriaci ak by si mal pocit pri tejto obrane), kdezto tato socha no neviem, uzitocne je to ako mrtvemu kabat a o skrasleni prostredia sa tiez neda hovorit...
presne teraz sme ten kostol mali nechat zhnit v strede hlavnej?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Molitan napísal:V Saudskej Arabii alebo v nejakych Emiratoch by ma taketo "vyhadzovanie" penazi neprekvapilo... (aj ked pochybujem ze by postavili Krista :-D) ale na slovenku je to fakt nanic.
tam stavaju umele ostrovy a v strede puste sa mičurinskym sposobom snazia pestovat psenicu :wink:
je fajn, ze niekto chces zo svojich penazi stavat nabozenske sochy, aj ked si myslim, ze v "jednoduchosti je krasa" a nemuseli by prekonavat ine podobne sochy...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Socha v Riu je výnimočná miestom, na ktorom je umiestnená a tým, že to bol originálny nápad. Teraz všetky ostatne biele sochy Krista s rozpaženymi rukami budu len kopiami tej v Riu.
-Myslím, že keď chcel Prešov atrakciu, ktorá by pritiahla Turistov a zviditelnila mesto ako také na mape, tak by to chcelo niečo nové. Dobre poznamenal erytrocyt, všetci dnes ťahajú do KE.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

som presovcan a som absolutne proti.
posluboval pred volbamy hory-doly,pi*u dodrzal a este sa odvazi takuto sprostost protezovat.... :smt067
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

pokladam to za trocha hlupu snahu o zviditelnenie. toto naozaj s nejakou vierou nema nic spolocne.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

erytrocyt napísal:Metro v Prešove? Lol.
Najprv by mal vyriešiť neúnosnú dopravnú situáciu v meste. Prešiel som komplet celé Slovensko. Ako šofér. Ale neexistuje väčšia brzda ako je Prešov. Už snáď len Bratislava v špi*ke, no tu teraz porovnávam neporovnateľné. Ale dosť OT.
ani sofer nemusism byt ale tie krizovatky v presove su ozaj na zabitie

btw metro? :D sak tam ani elektricka nejazdi

ale tie sochy su blbost urcite
Frikso napísal:Socha v Riu je výnimočná miestom, na ktorom je umiestnená a tým, že to bol originálny nápad. Teraz všetky ostatne biele sochy Krista s rozpaženymi rukami budu len kopiami tej v Riu.
-Myslím, že keď chcel Prešov atrakciu, ktorá by pritiahla Turistov a zviditelnila mesto ako také na mape, tak by to chcelo niečo nové. Dobre poznamenal erytrocyt, všetci dnes ťahajú do KE.
oni si vazne myslia ze koli nejakej okopirovanej soche sem dakto pride???
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Sheep napísal:oni si vazne myslia ze koli nejakej okopirovanej soche sem dakto pride???
jasne ze hej.uz vidim tie autobusy s dochodcami s hornej poruby a podobne ksefty...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Je to celé nezmysel. Namiesto toho, aby zveľadili pamiatky ktoré Prešov už stáročia má, namiesto toho aby vybudovali už keď nie diaľničný, tak aspoň cestný obchvat mesta idú natrieskať peniaze do studenej ničím výnimočnej, absolútne nepraktickej sochy. Hlúposť, hlúposť a ešte raz hlúposť. Čo sa týka ciest. Košice sú omnoho väčšie mesto ako Prešov. No v Košiciach sa tak človek nezdrží ako tam.
Inak čo sa týka mňa. Ako šofér sa Prešovu vyhýbam. Už po vstupe do Prešova napr. od Hanisky vás víta červená tabuľa s číslom 40. A tá sa s vami rozlúči značkou koniec Prešova.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hej mam podobny nazor na tie investovane prachy ako vacsina, ale radsej nech je tam Kristus ako Rytmus.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Som len zvedavy, kedy pridu s takou neakou myslienkou moslimovia, budhisti, svedkovia jahodovi (?) ...etc. To nam tu na kazdom rohu budu stat kravy a veze a ja neviem co este. Preco? Lebo ved ked krestania mozu mat Krista, mozme mat aj my svoj symbol... Som sice krestan katolik, ale viera nieje o takychto "materialnych" prejavoch.
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

mno stavanie soch...... asi opakuju po rio de janeiro ale ich to zas okrem drog aj toto preslavilo a niekde to pekne dotvara krajinu nech stavaju..... aj socharov dneska treba keby nebyt takychto zakazok tak by nemali prace
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

podla mňa je to pekná blbosť celá socha, ide zase len o prachy aby tak chodili staré babky na pútnicke miesta sa akože modliť a popritom si samozrejme kúpiť nejaký ten suvenír s obrázkom panenky márie a podobných outšusov a ešte ich pre istotu posvätiť svatenou vodou, aby to malo grády :hehe:
wojt
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wojt »

1-kosicania nam zavida
2- kosicania nam velmi zavidia
3-pokial nam kosicania zavidia a ta ona socha nebude na kalvarke //to je ten kopec pri komanke tak je mi to fuk**neriesim**
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Celý projekt by mal stáť okolo 10 miliónov korún, bude financovaný len zo súkromných a nadačných zdrojov.
jediný dôvod, prečo to nejdem škaredo okomentovať :roll:
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:lol: koňare koňare na vraňarov aj tak nemate aj keby ste neviem čo tam postavili, :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

wojt napísal:1-kosicania nam zavida
2- kosicania nam velmi zavidia
3-pokial nam kosicania zavidia a ta ona socha nebude na kalvarke //to je ten kopec pri komanke tak je mi to fuk**neriesim**
Veľmi sa mýliš. Košice Prešovu nemajú čo závidieť.
Napísať odpoveď