Sochy Krista

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sochy Krista

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Čo si myslíte o novej "móde" na Slovensku, stavať sochy Krista a predbiehať sa kto bude mať tú najväčšú. Ambícia Prešova je postaviť väčšiu sochu ako je tá v Rio de Janeru. Môj názor, Prešov už nevie ako na seba upútať pozornosť, ktorá je menšia vďaka blízkosti turisticky atraktívnejších Košíc.
Čiže pouhý biznis. Veď, v regionálnych novinách to sám starosta priznal.
Čo si myslíte vy?

Link
Link
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

Ked sa im chce, nech stavajú... Tie peniaze síce mohli využiť omnoho rozumnejšie, ale čo už... :plus:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

imho je to blbost - som sice neveriaci, ale toto je fakt len na zviditelnenie - este aj to umiestnenie ze dat to na kalvarku aby to fakt bolo vidno... ale tak musi sa nechat,ze vychod tak celkovo mi pripada o dost viac veriaci ako ostatok slovenska... ked som tam par krat bol tak sami pobozni okolo sa ponahlali do kostola... kazdopadne mne sa to nepaci a imho zbytocnost
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pekne si to povedal. keby si si mal vybrat kosivce alebo presov tak ako pochybujem ze by si si vybral presov.
no inak ja uz vidim ked bude socha postavena ako v kostole budu zajazdy aby sme sa tam posli pozriet
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

povest primatora pavla hagyariho hovori za seba. z jeho megalomanskych projektov ma uplne zabil projekt vystavby metra!
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tie peniaze mohli naozaj vyuzit na omnoho lepsie veci! :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Na na toto sa minaju peniaze ktore mesta dostavaju? :lol:
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Molitan napísal:Ked sa im chce, nech stavajú... Tie peniaze síce mohli využiť omnoho rozumnejšie, ale čo už... :plus:
človeče to je súkromná investícia Hagyariho :roll:
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Hacket napísal:človeče to je súkromná investícia Hagyariho :roll:
Ej no fakt sukromna??? nejde to z nasich dani?? :D

..ale no ta soha moze byt pekne skraslenie ...ved ked uz nevieme kam dat peniaze..
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

urcite by sa tie peniaze dali vyuzit lepsie a nechapem ako niekomu pomoze k stastiu obrovska socha krista ved ked raz veri tak veri ked neveri socha ho nepresvedci
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

den333 napísal:urcite by sa tie peniaze dali vyuzit lepsie a nechapem ako niekomu pomoze k stastiu obrovska socha krista ved ked raz veri tak veri ked neveri socha ho nepresvedci
ten velky kostol v kosiciach ste naco opravovali hm?? vsak ked niekto veri tak veri to je jedno ci je moderny ci sa rozpadava hlavne ze stoji....to mas asi tak...to by sme mohli povedat o vsetkom ze naco nam to je a nemali by sme nic..
Hacket
Star
Star

masterX napísal:Ej no fakt sukromna??? nejde to z nasich dani?? :D

..ale no ta soha moze byt pekne skraslenie ...ved ked uz nevieme kam dat peniaze..
fakt hagyari a jeho bratrenec abvo takto taký.len pindá sa a nikto si neuvedomuje že top ide robiť zo svojich.
je to ten pravý človek pre zlepšenie prešova.a ktomu polovicu platu dáva na charitu (najnizší plat z pomedzi krajských primátorov)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Hacket napísal:fakt hagyari a jeho bratrenec abvo takto taký.len pindá sa a nikto si neuvedomuje že top ide robiť zo svojich.
je to ten pravý človek pre zlepšenie prešova.a ktomu polovicu platu dáva na charitu (najnizší plat z pomedzi krajských primátorov)
sponzorske dary a verejna zbierka je zo svojich? 30 melcov? sa zobud :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dizzy napísal:povest primatora pavla hagyariho hovori za seba. z jeho megalomanskych projektov ma uplne zabil projekt vystavby metra!
Metro v Prešove? Lol.
Najprv by mal vyriešiť neúnosnú dopravnú situáciu v meste. Prešiel som komplet celé Slovensko. Ako šofér. Ale neexistuje väčšia brzda ako je Prešov. Už snáď len Bratislava v špičke, no tu teraz porovnávam neporovnateľné. Ale dosť OT.
Hacket
Star
Star

Dizzy napísal:sponzorske dary a verejna zbierka je zo svojich? 30 melcov? sa zobud :roll:
Ty sa zobuď asi viem keď som z Prešova.minulý rok to bolo okolo
500 000 ak sa nemýlim
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

masterX napísal:ten velky kostol v kosiciach ste naco opravovali hm?? vsak ked niekto veri tak veri to je jedno ci je moderny ci sa rozpadava hlavne ze stoji....to mas asi tak...to by sme mohli povedat o vsetkom ze naco nam to je a nemali by sme nic..
lenze ten kostol stoji davno so stavbou sa zacalo v roku 1378 a je to uz je kus historie a taktiez vyznamna kulturna pamiatka, ktora si zasluzi starostlivost (a nie som veriaci ak by si mal pocit pri tejto obrane), kdezto tato socha no neviem, uzitocne je to ako mrtvemu kabat a o skrasleni prostredia sa tiez neda hovorit...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

prachy sú prachy a život taký krátky :P Radšej keby mne dali dákych 10% z celkovej sumy tej sochy tak by som to rozumnejšie minul ..Však sôch je dosť..nieže by zachraňovali nejaké historické pamiatky ktoré chátrajú ale radšej stavajú nové sochy Jesusov :D :roll:
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Ak by sa tá socha postavila z našich peňazí tak je to trocha na zamyslenie (wtf?!) ved mohli oveľa lepšie ich utratiť, ale ako sa tu spomínalo ak to p. Primátor platí z vlastného ( pochybujem, ale nehádam sa) tak to je jeho kapusta a taktiež tá socha pripúta mnoho turistov čiže Prešov pôjde pekne UP, netreba to ďalej rozoberať je to Hagyariová investícia a Prešovu to neuškodí...tiež som z PO a mam to u riti :) a taktiež som veriaci ale aj tak...mam to u riti :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Dosť to ukazuje kto je dnes pánom. Kedysi bol na každom rohu Lenin, dnes Ježiš a zajtra bude Janko Ľupták....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja myslím že ked sú ludia je*... sak viete akí, tak nepomoze ani hociako velka socha sameho Krista ... aj "komunisti" stavali leninovi drahe sochy a kolko vydrzali ? ... osobne myslim ze take peniaze sa daju lepsie pouzit ... socha Krista im napr. cesty neopravi ... ale to je asi jedno ...
Napísať odpoveď