Co konkretne mas na mysli pod pojmom rippovanie z DVD kamery??? Potrebujes rippnut DVD do DivX/XviD alebo stiahnut video do PC??? Ak to prve, tak napriklad Auto Gordian Knot (alebo tiez AutoGK) a ak stiahnut do PC v plnej kvalite, tak napriklad Pinnacle Studio.
no tym by to zrejme moc neurychly ked ma raz pomalu cdrom tak nic nespravi je jedno ci bude kopirovat soft alebo on...pokial okopirujes to dvd tak aj ujde cas co to kopiruje soft.
ten soft nevytvara temp na cd
krija napísal:urychlis to, ak voby najprv skopirujes z DVD na HDD.
ono to neripuje tak rychlo ze by romka nestihala
//
krija napísal:1 GB vob ma v priemere 20 - 30 min. s tym procesorom to musi mat skor ako za 2 hodiny. niekde je chyba a v CPU to nebude. staci aby boli na nosici vadne sektory, a riper nema schopnost preskaskovat pri citani vadne sektory, alebo ma tuto funkciu nedotiahnutu, tak sa to ripovanie moze natiahnut na spominane 2 hodky a vy sa mozte smiat a vyplazovat jazyky aj nadalej .
k pravda... sry... s tym casom 20-30 min. mas pravdu.. s tym procesorom bez zatazania inymi procesmi by to malo trvat do 30 min.... sry
1 GB vob ma v priemere 20 - 30 min. s tym procesorom to musi mat skor ako za 2 hodiny. niekde je chyba a v CPU to nebude. staci aby boli na nosici vadne sektory, a riper nema schopnost preskaskovat pri citani vadne sektory, alebo ma tuto funkciu nedotiahnutu, tak sa to ripovanie moze natiahnut na spominane 2 hodky a vy sa mozte smiat a vyplazovat jazyky aj nadalej .